Čípky na mykózu v těhu

Anonymní
10.9.12 20:39

cipky na mikozu v tehu

Ahoj maminky a budouci maminky, omlouvam se, ze pisu anonyme. Mam dotaz ohledne cipku Macmiror v tehotenstvi. Lekar mi diagnostikoval zanetlivy problem a predepsal cipky, byla jsem kolem 20 tydnu tehu. Cipky jsem ale radeji nebrala mam porad strach abych miminko nejak neohrozila :( Jenze s pritelem nemuzu mit od te doby styk ( v tehu by se to na prstech dalo spocitat, prvni mesice nevolnosti, ted zase zanet, takze nemuzeme), chut by byla, ale prakticky to nejde, pali to a je mi to hrozne neprijemny… :( je mi lito pritele vubec nevim co delat, ted jsem skoro 25 tyden tehu a nevim co delat, jeste se poradim s doktorem ale ten mi rekne ze se nemam ceho bat a brat ty cipky. jeste jsem nasla bylinnou smes na tyto problemy ktera se v tehu muze.tak zvazuju i tuto moznost. ale nevim jestli je to tim zanetem, co kdyz se to ani po cipkach nezlepsi… a mam fakt strach je brat :( nebo to vydrzet bez sexu az do porodu :( me by to ani nevadilo ale zase mam strach o nas vztah i kdyz pritel to trpelive snasi co mu zbyva… tak nevim co delat, nemate prosim nektera z vas podobne zkusenosti…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2087
10.9.12 20:42

Můžeš i Gyno-pevaryl, čípky i mast.
Při sexu ti to vadí, ale normálně pocitově problémy nemáš? Nesvědí, nepálí?
Aby se ta infekce nerozjela a spíš nějak neohrozila mimčo, než čípky které předepíše lékař…
navíc tě bude doktor dál vyšetřovat a mykózu uvidí a uvidí že je neléčená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
10.9.12 20:42

Ja je brala v tehotenstvi a malej je v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
10.9.12 20:43

Ahoj, mykoza je v těhotenství vcelku běžný jev, řekla bych. Já jsem měla sice jiný druh čípků od gynekoložky, ale nebála bych se je brát. Myslím, že miminku opravdu nijak ublížit nemůžeš, navíc by se Ti ta mykoza mohla ještě zhoršit. Ja jsem ji měla asi ve 20 tt, poté co jsem dokonce musela brát v 17 tt antibiotika.

• Citovat
  • Upravit
Baruna123456
10.9.12 20:44

Hodně kamarádek je bralo v těhotenství a žádný problém. P. S. MYKÓZA, ne mikoza…sorry, to mi nedalo, ještě v nadpisu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.12 20:47

@Radunka ahoj, ja prave jinak zadne problemy nemam ale sex je pro me hrozne neprijemny a bolestivy… nebo nevim jestli to neni tim tehotenstvim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.12 20:47

@yum-yum26 pardon opravim nebyla jsem si jista

• Citovat
  • Upravit
Imane
10.9.12 20:48
@Anonymní píše:
@yum-yum26 pardon opravim nebyla jsem si jista

Já Tě neopravovala :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.12 20:50

Tak nemohu najit funkci opravit, myslim ze to tu ale drive bylo tak nevim co se stalo…

• Citovat
  • Upravit
Imane
10.9.12 20:52
@Anonymní píše:
Tak nemohu najit funkci opravit, myslim ze to tu ale drive bylo tak nevim co se stalo…

To neřeš, tak tam máš mykozu s měkkým I, no :) :hug:.

• Citovat
  • Upravit
24837
10.9.12 20:53

Prosím tě, nevyšiluj, použij ty čípky a je? :nevim: Nevidím jeden jediný důvod, proč se trápit :roll: Chápu, že máš strach o miminko, ale ty svému MUDr. nevěříš, myslíš, že by ti napsal něco, co miminku ublíží?
Hele, já za těhotenství užívala dost léků a děti jsou zdravé. Některé problémy je třeba řešit zavčas, aby nenadělaly ještě větší paseku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
10.9.12 21:09

Ahoj, jsem ve 27tt a zrovna dobírám poslední Macmiror na zavádění,3 týdny jsem mykozu přecházela, až jsem šla a jsem ráda…říkala, že už se to víc rozjelo a že právě to by mohlo miminku ublížit víc než to neléčit, tak to koukej hned začít brát a přestaň myslet na kraviny, ted jsou fakt důležitější věci než sex, pokud partner je normální, tak to určo pochopí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.9.12 21:21

Macmirorem jsem se v těhotenství léčila 3× (stejně nezabraly) a malá je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
10.9.12 21:27

@micelinka jé,tak tos mě ted uklidnila a pomohlo ti něco na mykozu nebo to zmizelo po porodu samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.9.12 21:36

@silwuschka po porodu to zmizelo, ale od minulého týdne tam dole zase něco cítím :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí