Menstruace celý měsíc v kuse

13837
10.9.12 19:50

Bereš HA? Kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2383
10.9.12 19:50

No to nastává většinou když se začne brát HA, ale jinak nevím co by to mohlo zapříčinit, možná bych zavola Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
10.9.12 19:51

Zavolala bych na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.9.12 19:52

Zavolej si na gyndu. Já mám to samé co ty, ale kojím a beru HA, minulý týden jsem si volala na gyndu a prý je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
10.9.12 19:54

Tak běž co nejdřív k doktoroj ať zjistí příčinu. Já takhle krvácela po antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.9.12 20:24

Ahoj, kamarádka takto krvácela z čípku. Taky si myslela, že má dlouhou menstruaci. Podstoupila menší zákrok a vše bylo zase v pořádku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
10.9.12 20:34

Neváhej, nečekej, k doktoru ani nevolej, ale rovnou zajdi!
Zvlášť když není nic co by to mohlo spustit- antikonc., kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.1.15 22:39

Ahoj.....

Ahoj, mám problem. Krvacim treba cely mesic nekdy i mesic a pul, bolesti nemam a lekar mi akorat dal vzdy inekci aby to prestalo ale vraci se mi to.Deti nemam a nekojim. Z krvaceni casteho se mi udelal zanet ktery jsem lecila, z cipku udajne co mi rek gynekolog nekrvacim. Nevim co delat a zda nemam zmenit radeji gynekologa. Dekuju za radu a zda ma nebo mel nekdo stejny problem, co proto udelal aby to nebylo tak caste a menstruace byla pravidelna. Dekuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.1.15 18:00

Ahojky,
určitě zajdi na gyndu, já jsem také tak krvácela, ale dost silně a nakonec mi našla má gynekoložka myom. A když krvácíš celý měsíc, to Ti není špatně? Mě stačilo krvácet silně čtrnáct dní a musela jsem do nemocnice, jak mi bylo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.18 10:24

:) :) ahoj take mam ms cely měsíc, ale začalo to když jsem prestala kojit a HA neberu. prestala jsem kojit kvuli silne hnisavé angíně. A ted nevím co dál. 8o Je to normalní??, :( :( Není nejak silná ani bolestivá.. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí