Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to nastává většinou když se začne brát HA, ale jinak nevím co by to mohlo zapříčinit, možná bych zavola Dr.
Zavolej si na gyndu. Já mám to samé co ty, ale kojím a beru HA, minulý týden jsem si volala na gyndu a prý je to ok.
Tak běž co nejdřív k doktoroj ať zjistí příčinu. Já takhle krvácela po antikoncepci.
Ahoj, kamarádka takto krvácela z čípku. Taky si myslela, že má dlouhou menstruaci. Podstoupila menší zákrok a vše bylo zase v pořádku. ![]()
Neváhej, nečekej, k doktoru ani nevolej, ale rovnou zajdi!
Zvlášť když není nic co by to mohlo spustit- antikonc., kojení…
Ahoj, mám problem. Krvacim treba cely mesic nekdy i mesic a pul, bolesti nemam a lekar mi akorat dal vzdy inekci aby to prestalo ale vraci se mi to.Deti nemam a nekojim. Z krvaceni casteho se mi udelal zanet ktery jsem lecila, z cipku udajne co mi rek gynekolog nekrvacim. Nevim co delat a zda nemam zmenit radeji gynekologa. Dekuju za radu a zda ma nebo mel nekdo stejny problem, co proto udelal aby to nebylo tak caste a menstruace byla pravidelna. Dekuju za radu.
Ahojky,
určitě zajdi na gyndu, já jsem také tak krvácela, ale dost silně a nakonec mi našla má gynekoložka myom. A když krvácíš celý měsíc, to Ti není špatně? Mě stačilo krvácet silně čtrnáct dní a musela jsem do nemocnice, jak mi bylo špatně.
ahoj take mam ms cely měsíc, ale začalo to když jsem prestala kojit a HA neberu. prestala jsem kojit kvuli silne hnisavé angíně. A ted nevím co dál.
Je to normalní??,
Není nejak silná ani bolestivá..
![]()