Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych rekla, ze to muze byt hlenova zatka. Ja jsem ji takove barvy mela a pak ze me sel jeste asi dva dny podobny vytok. Bylo to asi 2 tydny pred terminem a nakonec mi porod museli vyvolavat i kdyz jsem.uz ty dva tydny pred terminem byla otevrena na 2 prsty. Ale u kazdeho to je samozrejme individualni.
Nevím, jestli je to zátka? Odchází to průběžně a je to typu výtoku, ale je to hnědý
Prostě hnědý výtok…
zakl.
Podle mě by to též mohla být ona zátka ![]()
Já jsem začla rodit asi týden po odchodu zátky a též jsem byla už nějakou dobu před otevřená na 2 prsty ![]()
@Maia22 píše:
Mě taky odcházela průběžně, ne najednou.
tak tak ![]()
Začíná odcházet hlenová zátka. U dcery začala odcházet cca 5 hodin od prvních bolestí a teď u syna odešla v sobotu ráno, dopoledne nastoupily slabé bolesti, se kterými jsem fungovala normálně a malý byl na světě z úterý na středu v noci. Držím palce. ![]()
Zátka, u prvního průběžně asi 10 dní před porodem, u druhého až u porodu
Já jsem myslela, že zátka bývá světlá, narůžovělá…tak mě ta hnědá barva vyděsila. Doufám, že je to zátka a nic jinýho ![]()
Ahoj holky, mám dotaz.. Včera jsem byla na poslední kontrole u gynekologa, jsem 35+6 TT. Doktorka říkala, že se malá narodí dřív, že se začínám otevírat. Dneska od rána mám hnědý výtok a píchá mě kolem pupíku a malá se vrtí jako blázen.. Měla jste některá něco podobného a čím to může být?
Prosím poraďte mi… Od včerejška večera mám hnědý výtok/ne tmavý/. Jsem 37 tt. Co to může být? Může být hlenová zátka takové barvy? Je to jakoby končíčí menses…
Popř. kdy vám po odchodu zátky začal porod? Jsem otevřená na asi 2 prsty.