Gyntima Probiotika forte

2243
10.9.12 22:12

Gyntima probiotika forte

Dobrý večer děvčata,
mám problém,
dnes jsem si koupila zmíněné probiotika s tea tree olejem a výtažkem ze šalvěje. Lékárnice doporučila, že jsou přírodní atd…říkám si fajn, snad vyřeší můj problém s věčnými záněty, nebo spíš náznaky na zánět, pak už mažu k dr, když se to rozjede. No nicméně necítím se dole fit, tak jsem si ho před hodinou cca zavedla jakože půjdu spát, ale!!! To se nedá vydržet, po tom zavedení je to děs!!! Pálí to, řeže to, svědí to!!! Je to normální? Říkám si, že ten tea tree oil je takový, že pálí, ale až tak? Nemáte s tím některá zkušenot, která jste je měla? Jsem si ho zavedla, že budu mít třeba do rána po „pocitu“,že se zas něco rozjíždí, ale teda kdybych to věděla tak ho nezavedu asi. :think: :cert: :roll: fakt je to děs…díky všem a hezký zbytek večera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Loraine
10.9.12 22:23

Ahoj, no já mám s Gyntimou dobrý zkušenosti, používám teda i tu jejich pěnu každý den. Po zavedení tamponu jsem většinou cítila teplo, ale né nějak drasticky, že by mě to obtěžovalo. Zkus se dole osprchovat, třeba se to zmírní

• Citovat
  • Upravit
3249
10.9.12 22:26

Ahoj, já čípky teda jakž takž snesla, ta pěna zas pálila mě, ale nepomohlo mi ani jedno bohužel:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
10.9.12 22:32

Děkuju za reakci Loraine no už je to lepší za těch deset minut :) ale teda to blo peklo!!! :lol:
Nemáš náhodou zkušenost ještě s jinými čípky? Prý byly na zkoušku nějaké fytofontána čípky v mamince teď, ale nevím já odebírám maminku do schránky a nic mi nedošlo :lol: slyšela jsem na ně taky chválu a ta pěna to je jako mycí intimní gel co jsi psala výše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
10.9.12 22:35

Koblížek21 no já nejím sladké, lupám zásadité tabletky, toto mám jen jako prevenci a když něco cítím, že se dole děje, ale teda já mám takovou smůlu, prostě na to trpím :zed: snad mi to ještě nezhorší teď, ty první minuty po zavedení byly děěěs :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.9.12 07:46
@sweetpretty píše:
Koblížek21 no já nejím sladké, lupám zásadité tabletky, toto mám jen jako prevenci a když něco cítím, že se dole děje, ale teda já mám takovou smůlu, prostě na to trpím :zed: snad mi to ještě nezhorší teď, ty první minuty po zavedení byly děěěs :cert:

ahojky holky…můžu se tě prosím tě zeptat…co baštíš za zásadité tabletky???
a jinak jestli můžu doporučit tak já preventivně jednou za týden zavádím VITA GYN C upravuje kyselé prostředí v pochvě…přesně takové, jaké tam dole má být. A je všechno ok :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
11.9.12 13:02

Ten Vitagyn C mi doktorka už jako prevenci dopoučovala, no ještě jsem se nedokopala, zatím preventivně dávám boraxové globule, jsou levnější.
@sweetpretty já pravě tu gyntimu dala vždycky hned jak jsem začla cítit že se něco bude dít, a stejně ani takhle v začátku nepomohla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
11.9.12 19:45

@sweetpretty Tak to je fajn, že se to zlepšilo. Jo, ta pěna je něco jako mycí gel na intimní partie, používám každý večer ve sprše, vyhovuje mi. Ještě jsem používala ty mycí gely od Avonu - taky dobrý, ale Nivea mi tenkrát vadila

• Citovat
  • Upravit
2243
12.9.12 00:09
@kotýsek píše:
ahojky holky…můžu se tě prosím tě zeptat…co baštíš za zásadité tabletky???
a jinak jestli můžu doporučit tak já preventivně jednou za týden zavádím VITA GYN C upravuje kyselé prostředí v pochvě…přesně takové, jaké tam dole má být. A je všechno ok :palec: :palec:

Basen tabletten z DM drogerie se to jmenuje :) ten vita gyn c asi taky vyzkouším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
12.9.12 00:10
@Loraine píše:
@sweetpretty Tak to je fajn, že se to zlepšilo. Jo, ta pěna je něco jako mycí gel na intimní partie, používám každý večer ve sprše, vyhovuje mi. Ještě jsem používala ty mycí gely od Avonu - taky dobrý, ale Nivea mi tenkrát vadila

Já používám od lactacyd feminu mycí gel a dobrý ale od avonu jsem měla taky a ten byl taky supr :) ono je jich asi na trhu mraky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evka30
12.9.12 06:30

Ahoj, ja taky používám lactacyd feminu a taky supr.jdu na operaci zitra tak jsem jsi koupiula lactacyd femina plus. Chválí jsi ho ženský po gyn. operacich a v šeštinedělí.

• Citovat
  • Upravit
slecnaVeronika
20.11.12 11:22

Ahoj, taky mi byla doporučena Gyntima s tea tree olejem… zavádím už 5. den a pokaždé u toho ty první minuty trpím. Přesně jak popisuješ sweetpretty… nevím jestli je to normální.

• Citovat
  • Upravit
4
25.2.13 21:55

Ahoj nechcete nektera odkoupit gyntimu, je to muj prvni vetsi problem v teto oblasti, me nevyhovuje, zkusila jsem fungicidin a ok. Je skoda ty cipky vyhodit, kdyby jine pomohly. Dekujiu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kajulee
18.7.13 22:25

vag, čípky

Tyhle čípky obsahují šalvej, možná ta zpusobuje pálení.. v návodu je napsané že pokud je někdo trošku citlivý na některou složku může to vyvolat mírné pálení..
já je mám taky, a pálí to jen trošku ;)

• Citovat
  • Upravit
895
13.9.14 00:34

Ahoj, můžou se gyntima vaginální čípky brát i v těhotenství? Nejsou to ty forte, ale normální. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí