Brečení po anestezii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12003
16.9.12 17:53

Po LSK po prouzeni z narkozi jsem brecela, nechtela jsem ale vubec to neslo zastavit… ale me se chtelo brecet uz pred uspanim, protoze jsem se bala, tak to byl asi dozvuk.. Nebo myslela jsem si to.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
16.9.12 18:29

@věrka6 Po celkové anestezii je mírný stav euforie normální. Anesteziolog ještě někdy na sále dává i otázky, kvůli stavu vědomí. To, že brečíš, plácáš nesmysly apod je úplně normální :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.9.12 18:36

Mi se to stalo po slepáku, brečela jsem skoro půl dne. Prý je to normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
16.9.12 18:51

Já si vůbec nepamatuju, co jsem dělala po narkóze, ale když jsem byla na konizaci, tak jsem už byla před sálem, měla jsem oblbovačku a byla jak opilá. Ze sálu zrovna vezli moji kolegyni z pokoje z toho samého zákroku a ona zase měla skvělé hlášky k anesteziologovi, kterej byl černoch. Říkala:„Pane doktore, vy se mi tak líbíte, jedna holka říkala, že jste starej a já jsem jí říkala, že jste moc krásnej a černej. A vy se mi tak líbíte, můžu si na Vás šáhnout?“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já byla mrtvá smíchy, chudák pan doktor v rozpacích. Pak jsem jí to říkala, nevěřila mi, ale i sestřičky jí to potvrdily, tak by se nejradši propadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
16.9.12 19:05

@Petrajan :lol: :lol: :lol: já zase těsně po anestezii doktorovi, co se nade mnou sklonil, řekla, že má pěkný oči :mrgreen: :oops:
oni jsou na to asi zvyklí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
16.9.12 20:39

To je dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.9.12 23:49

Po první narkóze (extrakce moudráků) jsem sestřičce málem rozflákala brýle, co jí visely na krku, protože jsem chtěla odejít domů, furt jsem ze sebe sundavala prostěradlo, co mě s ním zakrývali a že prej díky a čau. Nicméně já byla samozřejmě nahatá a zrovinka, když jsem se odhalovala a chtěla vystupovat z lehátka, mně vezli skrz čekárnu ambulantních pacientů. :pankac:

Po druhé narkoze (revize šití nástřihu 7.m od porodu) jsem brečela přímo ukrutně a sestra, která mi měřila tlak a kontrolovala můj stav, se musela dívat na fotky mého syna v telefonu, neb jsem prý byla veeelmi neodbytná. :lol:

Po třetí narkoze (po ZT) si nepamatuju vůbec nic, jen jsem ještě zfetovaná psala sms manželovi, že mám po. Když jsem to později po sobě četla, bylo tam sice hodně písmenek, ale nebyly úplně správně poskládané. :mrgreen:

Jinak v době mého sestřičkování jsem viděla a slyšela takový věci, že fakt nemusí mít nikdo obavy ani stud. To je prostě normálka a personál je zvyklej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
16.9.12 23:56

Pár dní po porodu jsem byla na revizi a po probuzení jsem taky strašně brečela, vůbec to nešlo zastavit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
17.9.12 06:54

Ja prave po prvni anestezii po potratu nic nedelala a ted takhle..fakt jsem byla nejaka zfetovana :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.11.22 11:41

Narkoza

Mě když probírali z narkozy po císaři, tak jsem brečela, pořád jsem říkala, že mám kontrakce, nemohla jsem dýchat a ve mě to chraptilo (způsobeno takovou trubkou do plic), navíc když mě viděli hned přítel, máma a sestra, tak jsem vypadala prý hrozně a mysleli si, že umřu, že to bylo strašný. Tak mě zdr. sestra musela zase nějak oblbnout a probudila jsem se po 12 h a byla jsem úplně v pohodě…
14 měsíční dcera po narkoze taky pořád plakala, když se probrala oblbnutá a ještě jsme byly na dospávacím pokoji, tak to chuděra proplakala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí