Hormonální problém?

Anonymní
15.9.12 12:35

Hormonalní problem ?

:think: Ahoj Holčičky a maminky :think:
Ja bych vás chtěla poprosit o radů pomoc nebo váš nazor jelikož tapu a nevím co dal napiši vaám svůj problém ve skratce : vše začalo 21.7. 2012 kdy mi pomalu končila menstruace jelikož už jsem jen slabě špinila a v ten den jsem se milovala s manželem a asi tak 3 dny po tom aktu jsem začala pocitovat jistě potíže jako slabě pobolivani prsou na večer byvali otekle a jako by nahoukle natekle potom jsem asi po týdnu jsem začala trpět na průjmý což u mě není normalni potom se k tomu přidali jine potíže jako časte nuceni na močeni obrovska žizen po celí den to u mě třaky není normalni jindy ja tak vypiji 1 litr vody stěži a ted tak 4 litry za den pak bolestí hlavy zavratě malatnost unava spanek přes poledne bolestí břícha někdy jako při ms jindy pichani křeče vynechane menstruace, ktera mi měla dorazit 14,8,2012 ta mi nedorazila dorazila se spožděni 10 dny 24,8,2012 ale neda se řict že to byla menstruace jelikož to bych brala jako za krvacive špiněni bylo to tak slabe že po celou dobu toho krvaceni jsem nemusela použit ani tampon ani vložku měla jsem to je na papiře jak jsem se utirala po male ale moje potíže stale přetrvavali během špiněni jsem trpěla bolestmi hlavy malatnosti zavratěmi neustale hodím na zachod a neustal piji litry alitry vody dělala jsem si těhu test obyč nevíš mi dělal jsem si ho 25,8,2012 ale musim řist že při prvni těhu jsem měla ms taky a test jsem měla tak negativ pak jsemměla nějake potíže šla jsem k doktorovy at mi něco da a on mi řekl že jsem těhu ve 3 měsici a přitom jsem měla ms a negativ test ale to jsem odběhla od meho problému špiněni mi skončilo ale potíže přetrvavali zavratě, malatnost, unave časte čurani velka žizen hořkost v puse bolesti hlavy velky ubytek na vaze toto mě všechno trapilo a trapi moje trapeni trva do dneška dneska jsem zjistila že jsem začala opět slabě krvavě špinit o 10dni dřive než minule baazlku si měřim už celý měsic a moje tepoty měřene ráno jsou od 36,6,až po 36,9 ale ted posledni dobu mam pořad 36,7, i dneska jsem měla 36,7, holky jsem stoho zuofala k doktorovy jdu až v utery a ted nevím jak budu špinit zdali tam ma jit neboi se objednat na jindy pořad mě trapi malatnost, zavratě unava hořkost v puse sem tam bolseti břicha a prujmy jindy hodim na velkou jednou za tyden a ted někdy za den i 3 krat a jěště něco nejdřive jsem hodně zhodila asi tak 4 kila a ted jsem zase 4 kila nabrala a přitom jin pořad stejně chodim na prochazky denodeně hodim pešky do školy ze skoly doma ukizim pořad v jednom kole pořad litam a stale přibiram no ted jsem se nevažila ale zda se mi moc velky přirustek za tak malo dny nevite co to muže byt hormonalini porucha nebo že by těhu nevím… prosim vas vaš nazor radu děkuji :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
15.9.12 12:52

Promin, ale to se neda precist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
15.9.12 13:00

To se vážně nedá číst..tvůj dotaz nemá ani hlavu ani patu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
15.9.12 13:03

Radsi jdi na gyndu jak si objednana s timhle ti nikdo moc neporadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
15.9.12 13:24

Proč si prostě neuděláš test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
15.9.12 14:01

Co to je tohleto? 8o

tak jsi těhotná nebo ne? když ti dr řekl, že jsi ve 3 měsíci nebo co to tam píšeš a pak měříš teploty a divíš se váze atd… tak v tom mám fakt hokej 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
15.9.12 14:25

Já to tedy přelouskala a pochopila.

Ano, k dokotorovi jdi, i když budeš špinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
15.9.12 14:26

Naprosto nechápu dotaz. A vůbec se to nedá číst. Celý ten odstavec má asi 2 interpunkční znaménka a ještě tam, kde vůbec být nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
15.9.12 14:41

Když pominu, kolikrát jsem některé části musela číst, nechápu na co se vlastně ptáš 8o píšeš, že ti dr řekl, že jsi ve 3. měsíci a ty se ptáš jestli jsi nebo nejsi těhotná?? :nevim: :nevim: to mi nedává absolutně žádný smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
15.9.12 15:04

Asi jsem to pochopila, ale fakt mazec! Takhle dlouhou větu jsem snad nikdy neviděla :lol:
Určitě bych k doktorovi šla i přes špinění. Jestli jsi v prvním těhu neměla pozitivní test a měla MS, tak ti nikdo jiný než dr těhotenství asi nepotvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
15.9.12 18:50

Každý pochopil jinak :-D tak si pak vyber odpověď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie