Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Do zítra se to nezblázní
Nic to nebude, uvidíš. Ale zavolat tam můžeš tak jako tak ![]()
@marketa612 píše:
Kamarádka tedka celou noc v bolestech nespala s cystou 3 cm(věděla o ní a do další kontroly právě v noci praskla) mě teda nepraskla, ale dr říkala, že kdybych měla prudké bolesti mám akutně přijet..
No nebudu se tady hádat, mluvím z vlastní zkušenosti. 3 cm už je celkem velká cysta tak to asi bolelo. S takovou cysou by mě moje dr. poslala na laparo.
@nicolle24 píše:
No nebudu se tady hádat, mluvím z vlastní zkušenosti. 3 cm už je celkem velká cysta tak to asi bolelo. S takovou cysou by mě moje dr. poslala na laparo.
ono záleží, jak dlouho ji máš, ty kamarádce praskla vlastně hned. mě jiná dr., v jinem městě rozháněla cystu 3 měsíce, pak jsem na laparo valila ![]()
@marketa612 píše:
Mě neříkala že mám ovu, a kdyby mi praskla cysta tak bych to asi cítila. později jsem se s těma mrchama bohužel seznámila
@kofola3 píše:
http://www.rodicka.cz/…ni-krvaceni/
já neříkám že to nemůže bejt ovu, akorát že mě to neříkala
, ale říkala že je to kvůli práškum…
Dámy, je mi děsivě trapně a dokonce jsem uvažovala, že se nepřiznám
. Ale musím
. Ráno krvácení pokračovalo, a tak jsem vzala do ruky kalendář, abych si dala do kupy termíny ms a zavolala k lékaři. Jaký byl můj šok, když jsem zjistila, že mě už taky postihla mateřská demence.. Poslední ms totiž nebyla 2.9., ale 22.8. Takže se jedná o normální cyklus. Sice naštěstí, ale pane bože, já už jsem úplně mimo
..
Dneska jsem 14.den cyklu a krvácím, slabě. Minulý měsíc se mi to stalo 16. den cyklu. A trvalo to jen jeden den. Dočetla jsem se o možnosti ovulačního krvácení…máte s tím někdo zkušenosti?
@missmiri píše:
Dneska jsem 14.den cyklu a krvácím, slabě. Minulý měsíc se mi to stalo 16. den cyklu. A trvalo to jen jeden den. Dočetla jsem se o možnosti ovulačního krvácení…máte s tím někdo zkušenosti?
ja jsem uprostred cyklu taky spinila teda… ano pry je to pri ovulaci..ale ja to podrobne nikdy nezkoumala
@Annaet ahoj ano, občas se mi to stává, poprvé jsem naklusala dokonce i na gyndu. Mudr. mi udělal UTZ a říkal, že se to prostě někdy stane, že ovuluju přes cévku - praskne u toho i nějaká cévka. U mě to ale trvá i 2-3 dny špinění a někdy i trochu krve - tak na 1 intimku. Mívám to tak 2× do roka. Stani
@jajul píše:
Ahoj, dneska jsem si po stolici všimla, že jsem rudě zakrvácela![]()
Ještě nikdy se mi to nestalo. Poslední ms byla 2.9., takže jsem 15 dc. Těhotná opravdu být nemůžu, to bych musela být samosprašná
![]()
. Co by to mohlo být
![]()
? Mám šílet a letět na gyndu?!
Díky.
prosimte ja teda nevim, ale to spis vypada na prasknuti hemoroidu ne? ruda krev po stolici
ja to teda mela x-krat
@Stani1701 píše:
@Annaet ahoj ano, občas se mi to stává, poprvé jsem naklusala dokonce i na gyndu. Mudr. mi udělal UTZ a říkal, že se to prostě někdy stane, že ovuluju přes cévku - praskne u toho i nějaká cévka. U mě to ale trvá i 2-3 dny špinění a někdy i trochu krve - tak na 1 intimku. Mívám to tak 2× do roka. Stani
jj presne..jednou jsem se zeptala doktora jestli je to ok, vzala jsem si intimku a vic jsem to neresila…taky jsem to nemela pri kazdem cyklu
@Annaet Ne. Nebyl to hemeroid, natož prasklý. Byla to mateřská demence
. Zapamatovala jsem si špatně termín poslední menstruace - takže to byl začátek normálního cyklu. Prostě magorka, no
.
A i kdyby ne - přecejen rozeznám řitní otvor od poševního vchodu
.
@jajul no ja zes zminila po stolici…ja myslela ze krev jsi videla v mise
ne ze bych z tebe delala blbce
a u me termin MSneni materska ale celozivotni demence teda ![]()
Ahoj ženy,
obnovuji diskuzi..
Před těhotenstvím jsem měla PCOs, syna máme z IVF. Po porodu se mi cykly upravily a poslední rok byly hezky po 30-33 dnech, ovulace potvrzená měřením bt 16-18dc. No a teď, minulý cyklus byl anovulační, trval naštěstí jen 24 dní. Jeden anovulák po roce, to neberu nijak vážně. Jenže teď, další cyklus je taky jaksi na prd.. MS jsem dostala 23.5., dnes jsem 19dc. Už od 15dc špiním a to docela dost, tak 3 intimky denně. Skoro bych řekla slabě krvácím, ale je to tmavě hnědé. BT je pořád 36,2, při ovulaci jsem nikdy nešpinila, nekrvácela, vůbec nechápu, co se děje ![]()
V pátek jsem objednaná na preventivku na gyndu, ale teď nevím, jestli tam mám zítra zavolat a přeobjednat se, nebo jít i tak. Stěr z čípku mi asi těžko udělá, ale zas by mi třeba něco poradila na to špinění. Nebo co s tím, počkat? Čím to může být? ![]()
Díky, M.