Krvácení v 29. týdnu

13
14.11.24 17:34

Krvácení v 29 týdnu

Zdravím, před dvěma dny jsem měla krátký krvavý výtok. Ihned jsem běžela do nemocnice a nechali si mě zde na hlídání. Dnes večer se situace opět opakovala. Za celých 29 týdnů se mi toto nestalo až teď. Jedná se o krvácení po velké potřebě, dle doktorek je vše v pořádku byla jsem na několika vyšetřeních a vše bylo oka. Má někdo podobné zkušenosti? Budu ráda za každou radu, jsem prvorodička a velmi mě situace vyděsila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35963
14.11.24 17:43

Jako zeptám se asi nechutně, ale jde ti to na velké hladce, nebo musíš víc tlačit? Jestli to druhý tak začni brát pravidelně lactulosu na změkčení stolice, aby to šlo líp. Já jsem mívala v těhotenství zácpu a pak jsme někde dostala radu brát ji a byla to fakt úleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.11.24 17:53

@JancaS84 ano momentálně při těhotenství mám zacpu docela často. Ne nějak hroznou, ale ano. Určitě vyzkouším a děkuji. Paní doktorka když jsem jí právě toto řekla mi oznámila že to je blbost, každopádně si myslím když všechny testy vyšli v pořádku a sona taky, že by to tím mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3720
14.11.24 18:05

Určitě to ber na tu zacpu a doporučuji brat i ascuritin a prostě prat do sebe vitamin C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
14.11.24 18:53

No to neni z pipky ale z konecniku, no, klid. Jez zeleninu a hodne pij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
14.11.24 20:11

Měla jsem to úplně přesně stejně, prasklá cévka někdy na čípku po tlačení :nevim: Děsilo mě to taky, ale nikdy se nic závažnějšího neukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
15.11.24 04:01

Krvácení ve 29. týdnu může být děsivé, ale pokud lékaři vše zkontrolovali a shodli se, že je to v pořádku, může jít o podráždění cévek, třeba hemoroidy nebo citlivější tkáně v těhotenství. Důležité je zůstat klidná, sledovat situaci a dále informovat lékaře o jakékoliv změně. Pokud by se krvácení zhoršilo, ihned se obrať znovu na nemocnici.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky