Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám dotaz. Beru už rok Logest, fakt pravidelně, po půl deváté ráno, nikdy jsem nevy:,–(ila, průjem po užití neměla, nezvracela. Mám ještě tři tabletky, v pátek končím a v pondělí to dostanu. Ale, dneska ráno jsem trošku zašpinila, přes den nic, až večer ve sprše krev. Je mi to divný. Jo a styk taky nebyl, tak nevím. Tampon jsem si měnila před půl hoďkou, dávala kolem půl osmý. Nebyl tam dlouho a už byl nasátý.
Navíc zítra nemám doktorku na gyndě, středy mají jen odběrový ![]()
Bohužel neporadím, ale zkus tam ráno zavolat. Snad to nic nebude.
Halka
Tak já musela po roce a půl Logest vyměnit za jinou antikoncepci, párkrát jsem začala špinit nebo krvácet mimo cyklus a po čase mě i bolelo břicho. Dr. mě vyšetřila, antikoncepci vyměnila a byl klid. Tak snad to i u tebe proběhne v pohodě, držím palce ![]()
Holky díky. Já jsem teda do teď byla spokojená s Logestem (teda jestli je to ním). Navíc chodím na kontroly s játry a Logest a náplasti Evra (nevyhovují mi, odloupali se) jsou jediné antiko, co můžu
Ach jooo ![]()
Jinak ráno normálně krvácím a břicho pobolívá jako při MS ![]()
K tý svý mudr volat nemusím, jsou tam jen sestry. Asi brnknu na jinou ambulanci. A nebo počkám do zítra a půjdu ke svý ![]()
Ahoj.
Tak jestli tě můžu potěšit, tak já krvácím od začátku, kdy jsem Logest na:,–(ila
Začla jsem tenhle cyklus, v pátek doberu plato a od začátku krvácím
Před porodem jsem byla s Logestem spokojená, ale teď je to na pytel- jsem už 3 týdny pro manžela „nepoužitelná“
Takže tohle plato doberu a zbylé dvě platíčka letí do šuplíku…
Noona, díky. Potěšilo, ani ne, protože já ho beru už rok, a do teď vše ok, MS na den a hodinu přesně. Přijde mi to divný ![]()
Ahoj,
Logest byla moje první HA, brala jsem ho asi 9 měsíců a od začátku jsem při něm krvácela mimo cyklus - lépe řečeno po devíti měsících to dopadlo tak, že jsem 20 dní krvácela a 8 ne
. Pak Dr. naznala, že takhle to fakt nejde a na:,–(ila mi Minulet. S tím jsem byla maximálně spokojená. Logest má nízkou estrogenovou složku a to byl můj problém. Ostatně moje hormony si vždycky dělaly, co chtěly. Je možné, že i Ty jsi tento měsíc trošku hormonálně „rozhozená“ a Logest Ti prostě nesedl.
Světlana
Já jsem rozhozená furt ![]()
Ne, teď vážně. Od minulého týdne (čtvrtek) do pondělí mě dost bolel zub, a brala jsem analgetika (Valetol, Saridon, Surgam a Ibalgin). Ty poslední dva jedině zabírali. Možná, že je to od toho, možná měli vliv na HA
![]()