Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A bereš antikoncepci, nebo ne? A kojíš ještě? Mě se stalo taky něco podobného, při prohlídce jsem se na to ptala a prý nic neobvyklého. Já ještě dokojuji a beru Cerazete. Majka.
No pravě, kojím pořád , ale tak max. 3× denně, a pak teda hlavně v noci
Žádnou antikoncepci nemám. A nemám ani žádné potíže. Taky se přesvědčuji, že se to stává.I když jsem čekala, že se to stalo víc holkám, nevím jak má správně vypadat 1. menz. po porodu. Počkám do příští a uvidim.
Děkuju za odpověď.
Ahoj Bára
Ahoj Báro,
teď jsem to dostala taky „asi“ poprvé po porodu (jsem osm měsíců po porodu a už přes měsíc nekojím) a mělo to naprosto stejný průběh jako popisuješ. Beru antikoncepci.. z Cerazettu jsem přešla na Harmonet (21 tablet). Trošku jsem si s tím taky lámala hlavu, ale asi to bude normální. Taky počkám na příští a uvidíme ![]()
Ahoj holky, nechce se mi zakladat novou diskuzi, tak zkusim stesti tady ![]()
Jsem 9 mesicu po porud CS, od pulky ledna nekojim… V zari a pak v prosinci jsem mela pichnutou Depo Proveru. Po prvnim pichnuti cca 10dni spineni - nic neobvykleho, jak jsem pak ze zkusenosti jinych zjistila.
Dalsi spineni bylo na par dni koncem unora - prikladala jsem to hlavne nervum, protoze to fakt nebylo lehky obdobi.
Ted jsem tedy uz skoro dva mesice bez antikoncepce. V pondeli me zacalo bolet bricho jako na MS - jsem se radovala, ze je konecne tu. Vecer jsem pak trosku spinila - tmave hnede - a pak zas nic moc. Tak maximalne na slipovku.
Mam to brat jako MS?
Ptam se hlavne kvuli zacatku uzivani HA. Vim, ze se s ni muze zacit mimo MS, ale ja jsem chtela pockat na tu „prvni“ a zacit s ni.
Diky!!
Ahoj holky,
prosím o radu, jsem nyni 17tý měsíc po porodu stále bez menzes.
před cca 10 dny jsem zpozorovala klasický „bílkový“ ( plodný ) hlen tak jsem sledovala jestli už teda začne, a po cca 7 dnech jsem začala špinit, hnědá krev, a velmi málo, to trvalo ca 2 dni. A to je všechno. Od té doby nic. Stalo se to někdy někomu? Mám jít na gyndu ??? - odkládám to, nemám kam dát holčičku a s ní se mi tam nechce.
Děkuji za všechny odpovědi.
Bára