Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cévka to být může, jsi v pokročilém těhotenství, všechno je překrvené, nasáklé.
Taky by to mohla být hlenová zátka ![]()
Pokud se mimi normálně hýbe, ty se cítíš dobře, tlak je ok, nemáš bílkovinu, ani jiné věci mimo normál, neřešila bych to.
citim se dobře,občas bolest v podbřišku jak při menstruaci,ale jinak i mimi se hybe.Jsem jen vyděšena aby bylo vše v pořadku a taky mam mimi kp a po člancich co jsem četla nechci rodit přirozene kuli mimi jake tam mužou byt koplikace.Dekuju za odpoved jsem klidnejši ![]()
To je tvoje první? MS bolesti
tak většinou začíná porod, ale už jsi skoro na konci, kdyby se ti něco nezdálo, té krve bylo víc nebo větší bolesti jeď radši do porodnice, hlavu ti tam neutrhnou, kdyžtak tě vrátí domů.Hodně štěstí ![]()
Já teda nevím, ale babička porodní asistentka mi kladla na srdce, že jakmile se objeví krev at jedu do nemocnice, že to může mít hodně příčin od odlučující se placenty až např. k zánětu, který se musí zaléčit globulemy aby mimi nemělopo porodu problémy s očíčkama… Já bych teda do nemocnice radši jela.
Tak u mě byl zhruba v tomto týdnu takový výtok s trochou krve hlenová zátka,ale pro klid bych jela ať se na tebe podívají ![]()
Je to moje prvni,asi t bude hlenova zatka.Pořad to kontroluju,ted už je to jen špineni a bolest v podbřišku mam jen občas.Ja jsem tam prave chtela jed a asistentka mi řekla že to mam sledovat a kdyby se to zhoršovalo to krvaceni přijed,ale zatim dobry.Jste zlaty že mi takhe píšete dekuju ![]()
Taky bych řekla, že hlenová zátka
koukni tady na diskuze o ní ![]()
Mi odešla zátka po vyšetření od dr… Hlen a trochu krve, byla jsem hodně nesvá z toho špinění, ale dr. mi říkala, že to může být a navíc to sláblo postupně, takže jsem nikam nejela.
Kdyby to bylo horší, jeď, ale jinak bych ještě vyčkala. (Majda se narodila pak za tři dny=))
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsem ve 21 tt a dnes jsem byla na wc na toaletním papíře se mi objevila krev a pak jsem začala krvácet jako při menstruaci, hned jsem jela na pohotovost a tam mi řekli že mimi je v pořádku akorát že mám zvětšený čípek, zítra jdu na kontrolu ke svému doktorovi a prej kdyby bylo něco špatně poslal by mě do nemocnice, ale mám hrozný strach
měla některá z Vás taky takové nepříjemnosti? Děkuji za radu
Ahoj tak jsem byla dnes na kontrole a jsem v pořádku jen mám na čípku nějakej vřídek kterej mi žačal krvácet dostala jsem na to Ascorutin a ten by prej měl zabrat, jen placentu mám 24mm od branky a to se prej snad zvedne jinak nevím co by to znamenalo ![]()
Ahoj, možná mám hloupej dotaz, možná se tonoucí chytá stébla
Chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás zažila podobné - 24DC mi vyšel slabounkej duch na těhu testu. Měla jsem a mám stále nevolnost, bolesti prsou a sem tam píchnutí na vaječníku a v podbřišku. Cyklus mám 28 dní. Ovšem tentokrát jsem ms dostala 26DC. Bylo to dost silné krvácení s tmavě krvavým hlenem. Trvalo 3 dny a konec. Což není obvyklá doba ms, mívám ji tak 5 dní. Četla jsem cosi o hematomech v děloze…myslíte, že by to mohlo být? Nemám už těhu test a nechci jít zatím kupovat nový…trošku si hraji s myšlenkou, jestli tam to mimi není dál… Zajímalo by mě, jak často se stává, že žena krvácí (ne pouze slabě) v počátku těhotenství a mimčo se udrží. Díky!
Ahoj, nechci malovat certa na zed, ale neco podobneho, neboli stejneho jsem prozila letos v breznu. Mela jsem pres tri tydny nality prsa, bylo mi zle, porad jsem brecela, v praci jsem omdlevala. delala jsem si tehu test a byl tam duch. Za dva dny na to jsem mela silne bolesti v podbrisku, rozjela se mi ms hodne silne, totalne hneda s kusama a na gynde mi jen rano potvrdili samovolny potrat.
Ted mam noveho pritele a oba chceme mimi a zkousime to tri tydny denne snad 5krat a zatim jsem si test nedelala. Uz jsem o mimi nekolikrat prisla, takze bych si moc prala, aby to uz jednou dopadlo dobre.
Tak ti drzim palce ![]()
Udělej si test znova a rada příště si dělej test az po vynecháme MS…ušetří se hodne peněz, nervu a zklamani…znám to ze své zkusenosti ![]()
Ahoj holky,prosim Vas o radu.Jsem v 37tt a dneska jsem šla na zachod a na to aletnim papiru byla smes krve s vytokem.Volala jsem do nemocnice a tam mi řekli že pokud nemam bolesti tak se jen vylučuje cevka.Jsem nervozni,mela jste to prosim nektera taky.Dekuju za odpoved