Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky taky mam tetovani, zezadu na krku.. a zatim zadny problem… ![]()
Zkusila jsi Bepanthen? Ten by nemel byt v tehu zavadny myslim… ![]()
Spíš bych tipovala, že tě táhnou úpony ke kříži a vypadá to jako bolest tetování=je to v tom místě ![]()
nene prave ze me boli kuze. Kdyz si ji jemne prejedu boli to.
Niky7 píše:
Ahoj holky!
Doufám, že mi některá pomůžete, protože už nevím co dělat!V pondělí budu 37tt a od včerejška mě hrozně bolí tetování nad zadkem. Mám ho pomalu už 4 roky a teď mě bolí jako čert. Hrozně mě to pálí a nemůžu ani kvůli tomu spát. Když si na to máknu také to bolí. Vyzkoušela jsem dost krému a nic. Nevíte o něčem co by zabralo? Chladit nemůžu jsem náchylná na záda. Prosím poraďte.
Děkuji.
Mě občas hrozně svědí, tak to namažu Bepanthenem a je to za chvíli ok. Treba se ti tam trhá podkoží, jestli jsi hodně nabrala, tak to hodně maž a to bude dobrý.
Nebo zkus kalciovku,vazelinu,cokoli promastujici,v nouzi olivovy olej ![]()
určitě to zkus něčím mazat.myslím že ta vazelína by měla pomoct.Ale ještě jsem to od nikoho neslyšela.
já mám dvě a při těhotenství jsem nic nepostřehla.
Já mám také tetování na pravé lopatce a při těhu mne nebolelo. Já být tebou zajdu s tím ke kožní, určitě ti napíše něco pořádného, hojivého a zároveň zklidňující, ale zatím bych taky zkusila Bepanthen, nebo Excipial U Lipolotio
Jak radily holky mazat mazat mazat. Spíš něčím hypoalergenním bepanthen, infadolan, vazelína, oliv. olej, nebo třeba i tím, čím si mažeš proti striím.
Pamatuju si, že mě ke konci těhotenství taky bolela kůže.
Niky7 píše:
Neco vyzkousim diky
Hodně zdaru ať se ti to brzy zlepší
![]()
Holky tak jsem vyzkousela nesolené domácí sádlo
no úleva! Ještě to trochu bolí, ale u skoro o tom nevím ![]()
Ahoj holky!
V pondělí budu 37tt a od včerejška mě hrozně bolí tetování nad zadkem. Mám ho pomalu už 4 roky a teď mě bolí jako čert. Hrozně mě to pálí a nemůžu ani kvůli tomu spát. Když si na to máknu také to bolí. Vyzkoušela jsem dost krému a nic. Nevíte o něčem co by zabralo? Chladit nemůžu jsem náchylná na záda. Prosím poraďte.
Doufám, že mi některá pomůžete, protože už nevím co dělat!
Děkuji.