Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zvu všechny maminky čekatelky Aniček, nebo již maminky narozených Aniček ! Jelikož jsme si vybrali toto krásné jméno, pojďme se podělit a naše názory na něj . Bude hezké vidět kolik Aniček mezi sebou budeme mít, či kolik jich už tady máme. A přestože je spousta krásných jmen , pojďme si tady psát o našich Aničkách
Tak mě bude 43.let, jméno jsem dostala po své babičce. Byla jsem z něj jako malá a mladá strašně nešťastná ze svého jména, hlavně z toho, když říkali „Anča“. No a skoro před 9.lety se nám narodila holčina a dostala jméno Eliška Anna -Anna dostala až v 10.měs. protože jsme chodili do školičky a na plavání a ve skupince 12dětí bylo 5 Elišek. Tak naše Eliška slaví velký svátek na Elišku a malý na Annu. No a říkáme ji jak, kdy Eliška, Nany atd.
Anulka píše:
Tak mě bude 43.let, jméno jsem dostala po své babičce. Byla jsem z něj jako malá a mladá strašně nešťastná ze svého jména, hlavně z toho, když říkali „Anča“. No a skoro před 9.lety se nám narodila holčina a dostala jméno Eliška Anna -Anna dostala až v 10.měs. protože jsme chodili do školičky a na plavání a ve skupince 12dětí bylo 5 Elišek. Tak naše Eliška slaví velký svátek na Elišku a malý na Annu. No a říkáme ji jak, kdy Eliška, Nany atd. [/cit
no jo někteří lidé dokáží krásné jméno hrozně zmršit, ale já sama mám doma ještě Kristínku a taky se mi nelíbí když někteří starší jí řeknou Kristo a tak se to dá říct o každém jménu, Ale Anička mi přišla taková že nejde pokazit a vidíš to
consi píše:
Naší Andulce budou zítra tři měsíce
Zdravím a začínám počítat Aničky ![]()
Já teda nejsem Anička, ale u nás v rodině se tohle jméno dědilo
Prababička, babička, mamka a sestra…škoda jen, že sestra už tohle jméno ani jedné své dceři nedala.
Jasně, že děcka ve škole jméno komolí,a říkaj škaredě, ale to jde s každým jménem. Mě osobně se Anička moc líbí. ![]()
Krom Terezie,Viktorie a Sofie máme taky ANIČKU(my jí říkáme ÁJA,Ájinka apod.)Zdravím všechny ostatní nositelky i jejich maminky
![]()
Naše malá se měla původně jmenovat Anna Veronika. Pak nám řekli, že to bude holčička a rozmysleli jsme si to. Jak jí říkat…Anna nebo Veronika? A samotné Anna se nehodilo k příjmení. Takže není ani jedno, byť jméno Anna je nádherné.
Když jsem se dozvěděla, že budeme mít zase holčičku, tak jsem vůbec neváhala. Hned to byla ANička. Anička je má babička i teta. ![]()
Ja mam doma dvouletou Anicku
, jmeno se mi nejen moc libi, ale byla to i moje babicka
Rikame ji vetsinou Andulka nebo Anci, Aninka ![]()
Ahoj maminky Aničky, holčičky Aničky i děťátka ještě v bříšku Aničky a samozřejmě vítám tady i všechny se svými názory na Aničky
Mě právě teď moje malinkatá Anička kope ještě v bříšku, asi když jí čtu jak hezky se o jejím jméně , kterým už jí voláme , tady mluví, tak se radostí hemží… S manželem jsme ještě uvažovali o Anastázii, ale máme dlouhé příjmení a tak vyhrála Anna, chtěli jsme jí každopádně volat Aničko,jen jí to udělat trochu nezvyklé, nakonec vyhrálo toto krásné jméno , které je známé v celém světě. ![]()
Ahoj, taky jsme pro naší malou vybrali s manželem toto krásné jméno. Naše Anička je už 38 týdnů v bříšku, už se nemůžeme dočkat, až na nás vykoukne ![]()
Zatím jí říkáme Ani, Aňulko, uvidím co manžel ještě vymyslí, až bude na světě.
Přeji pěkný večer.