Aničky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Liduska lili
25.2.11 15:43

Ahoj my doma máme 3 měsiční Aničku, toto jsméno už jsem měla vybrané v 15 letech pro holčičku. A s manželem jsme pak přemyšleli ještě o Haničce, kretou chtěl manžel. Jinak ji říkáme různě, Aničko, Andulko, Aňo. A kamarádi ji říkaji Andule a mě se to moc libí, vím že ji mají moc rádi a vždy to krásně řeknou i tónem. Pa jeji maminka Liduška.

• Citovat
  • Upravit
6271
26.2.11 12:09

Ahojky, přidávám se k maminkám Aničkám, ve svém náctiletém období jsem svoje jméno neměla moc ráda, teď už při třicítce mi to nevadí :wink: .
Jinak moje babi byla Anička, mami je Anička, tchýně byla Anička, já mám dvě holčičky a ty jsou Simonka a Klárka, v rodině mě přemlouvali ať dám taky Aničku, přece nezkazím rodinnou tradici- no hold jsem jí nedala, ale plánujem ještě třetí děťátko, tak kdoví :-D jaké jméno dáme, pokud to bude holčička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.3.11 14:15

Jméno Anna je čisté a krásné a také mi zní hezky česky, proto jsme se pro něj rozhodli. Vůbec jsem netušila, že minulý rok to bylo 2. nejčastější jméno, ale i tak ho dáme, pokud se vyklube holčička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
1.3.11 18:43
boruvecka píše:
Jméno Anna je čisté a krásné a také mi zní hezky česky, proto jsme se pro něj rozhodli. Vůbec jsem netušila, že minulý rok to bylo 2. nejčastější jméno, ale i tak ho dáme, pokud se vyklube holčička :srdce:

Tak to jsem taky překvapená, že to bylo loni 2 .nejčastější jméno, vůbec jsem to netušila a přitom v okolí moc Aniček není, většinou jsou to takové výmysly, že jsou člověku až uši kolem :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tes
759
1.3.11 19:48
boruvecka píše:
Jméno Anna je čisté a krásné a také mi zní hezky česky, proto jsme se pro něj rozhodli. Vůbec jsem netušila, že minulý rok to bylo 2. nejčastější jméno, ale i tak ho dáme, pokud se vyklube holčička :srdce:

líbí se mi jak jsi napsala o tom jménu, že je čisté a krásné , asi tak nějak to cítím i já, jen jsem to nějak neuměla napsat, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
13.3.11 15:06

Máte pravdu,Andula není hezká.. a já ještě nesnáším oslovení Ančo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
13.3.11 18:18

Já nevím Mě se líbí všechna oslovení pro jméno Anna. Musí se ale krásně vyslovit a je fakt, že lidí mají v oblibě ty jména kazit. Když se to řekne v pěkné intonaci, tak všechný zní hezky. A to spousta lidí neumí, tak proto se jím to nelíbi ba dokonce hnusí. To je můj nároz.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky