Krvácení,bolest a nafouklé břicho

45
16.6.23 23:32

Krvácení,bolest a nafouklé břicho

Zdravím Vás. Potřebuji poradit. Před měsícem cca jsem změnila gynekologa a hned při první prohlídce mi zjistili polycystické vaječníky a endometriózu, měla jsem od prvních menstruací stále nějaké problémy, takže jsem byla ráda, že konečně někdo něco zjistil víc a neodbyl mě se slovy, že je vše " v pořádku". Na endometriózu mi byla předepsaná zafrilla, měla jsem ji začít brát první den MS což bylo 1.6 a končila 8.6, byla o 2 dny delší než obvykle, ale chápu, že nejspíše skrze tu Zafrillu. Teď je to tedy 8 dní po skončení MS a já si poslední 3/4 dny začala všímat krvavého výtoku na toaletním papíru. Včera jsem ale večer přijela domů a na kalhotkách krev, dnes se opakovalo to stejné, ale ve větší míře. Krvácení začíná být silnější, mám nafouklé břicho, nemám moc chuť k jídlu a bolí mě podbřišek, takový podobný pocit jako u MS. Bohužel dnes doktorka byla v ordinaci jen do 12h a tak mi sestra řekla ať počkám do pondělí a mám si po 12h zavolat a pokud se to zhorší tak o víkendu pohotovost. Nevíte někdo co by to mohlo být? Nemá někdo zkušenosti? Mám strach, nikdy se mi toto nestalo, takže za vaše reakce budu velmi vděčná. Předem děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19981
17.6.23 07:25

@Kattýsek sis nečetla příbalový leták, že? Doporučuji si ho přečíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.6.23 08:58

@lachtanice86 Četla jsem si ho, ale doktorka mi řekla, že u Zafrilly nebudu krvácet vůbec, že nemám mít důvod k obávám, neboť je možné, že nebudu mit vůbec MS. Takže to krvácení mě děsí. Už mám nějakou operaci za sebou a spoustu jiných problémů, takže díky tomu, už mám strach z každý maličkosti. Jsem na tolik zdravotních problémů ještě dost mladá, tak mě to prostě jen trápí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
17.6.23 11:42

Ja s ní krvacela v podstatě 3mesice téměř nonstop. Je to běžný vedlejší účinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie