Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte, vím, že je noc ale mám dotaz…mám při docuravani krev v moči
@Artuše tak si v pondělí zajdi k dr. Pokud nemáš jiné obtíže, tak to nehroť..
Zvýšila bych hodně příjem tekutin a pokud máš brusinky, tak nasaď. Žádné kafe a nic dráždivého a chodit častěji na malou. Pokud by to do PO nepřešlo, tak bych si zašla k doktorovi.
Mas nějakou vyssi fyzickou námahu, nez obvykle? Nebo nějaké bolesti?
Holky, vy jste mě potěšily!!! Jakože ještě je ta bolest při domočování… Ale pokud radite s tím počkat, jsem jedině ráda. Už ležím, čaj, teplý ponožky a svetr. Večer jsme měli být s manz.na svatbě, už tam jsem byla nějaká divná, nakonec jsme se zahadali a já šla domů… tak to bude asi tím. Snad to zvládnu bez atb. ![]()
Příspěvek upraven 11.06.16 v 23:24
@Artuše píše:
Holky, vy jste mě potěšily!!! Jakože ještě je ta bolest při domočování… Ale pokud radite s tím počkat, jsem jedině ráda. Už ležím, čaj, teplý ponožky a svetr
Jestli máš heřmánkový nebo bylinkový, tak si dej raději takový, nedávej si černý, obsahuje tein, který je dráždivý.
@Artuše nejspíš zánět močáku - brusinky, urologický čaj, hodně pít. Ale k dr si dojdi, tohle se léčí atb, jinak se to rádo vrací ![]()
No pokud mas krev v moci, tak uz je to celkem slusny zanet. Radim na urologii, dostanes 3 denni atb a bude klid.