Krvavé flíčky

2193
23.8.19 16:31

Já Teda na té nozce nic není vidím.. nic nestandardního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15419
23.8.19 16:33
@Michaela2206 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Je možné aby z velkého pláče popraskali třeba zilky na nozicce? Malý má asi začínající zánět v ouskach a byli jsme u doktorky a docela dlouho a dost plakal a pak jsem si všimla az doma takových malinkých červených a namodralich flicku na pravé nozicce fakt jen trošku ale vidím to na něm poprvé tak mě to vyvádí z míry. Nema nekdo zkušenost předem děkuji. Ono to takhle na tom stehynku nejde moc ale.ma tam takové modré flicky fakt trošku. Předem děkuji

Vím, že z velkého pláče se mohou udělat petechie - malé modřinky - na obličeji. Na noze bych nečekala, že se udělají u breku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.8.19 16:48

@ivašot. nejsou petechie hlavně na nohou právě? Kvůli onemocnění, po pláči bych je spíš čekala na obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.8.19 17:52
@alibear píše:
@ivašot. nejsou petechie hlavně na nohou právě? Kvůli onemocnění, po pláči bych je spíš čekala na obličeji.

Dělají se v místě největšího tlaku. Za běžných okolností u chodiciho dítěte na nohách, ležícího na zádech, když řve, tak na obličeji.

Zakladatelka, nic tam nevidím. Jestli je to na jedné, tak bych to neřešila, pozoruji ho a kdyby přibývalo další, tak do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.19 18:03

Dobře děkuji moc no ono to na ty fotce nejde takhle vidět no.:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat