Krvavý steaky v těhotenství

Anonymní
13.7.24 19:34

Krvavý steaky v těhotenství

Holky, snedla jste některá v těhu krvavý steak a bylo vše v pohodě? Já ho měla včera, jenže jsem ještě nevěděla, že jsem tehotna, mívám ms dost nepravidelnou a test jsem si udělala teprve dneska :( teď mám strach, jestli jsem mou hlouposti něco nezkazila…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
13.7.24 19:36

Najdeš na testu // a hned vyšiluješ? No to hodně štěstí. Ještě mnoho měsíců máš před sebou.
Jejda neblázni. Jsou ženy, které jí i tatarák a žijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
13.7.24 19:48

To ze by se neco jist nemelo neznamena, ze kdyz si to das jednou za cas tak se stane pruser.. uplne v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11819
13.7.24 20:10

Pokud to maso bylo správné skladované a zpracované tak rizika jsou naprosto minimální…klid…
Ji AK jestli tě to uklidní tak já ještě když jsem nevěděla že jsem těhotná tak jsem vypila láhev vína (celou za večer) a taky jsem kouřila tak 10 denně…měla jsem taky sushi a dopoval jsem se energetakama protože jsem byla strašně unavena…těhotenství jsem zjistila v půlce 6tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 20:15

Měla jsem normálně tatarák asi v 8 týdnu a jím všechno včetně hermelínu apod :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76579
13.7.24 20:53
@Anonymní píše: Více

hermelín české výroby je naprosto neškodný, protože je vyrobený z pasterizovaného mléka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
13.7.24 21:18

Měla jsem tatarák, hermelíny jim po kilech, proscutto miluju, minulý týden jsem měla carpacio. Jediné, z čeho mám teda respekt je sushi. Mám ale slíbeno do porodnice, jako dárek za porod 😄
A jsem ve 33 tt
Takže být tebou bych byla v klidu.
V prvním těhotenství jsem byla pozvána na svatbu, ještě jsem to tedy nevěděla, ale nalejvala jsem se slivovicí, a to dost slušně. A syn žije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí