Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Najdeš na testu // a hned vyšiluješ? No to hodně štěstí. Ještě mnoho měsíců máš před sebou.
Jejda neblázni. Jsou ženy, které jí i tatarák a žijí.
To ze by se neco jist nemelo neznamena, ze kdyz si to das jednou za cas tak se stane pruser.. uplne v klidu ![]()
Pokud to maso bylo správné skladované a zpracované tak rizika jsou naprosto minimální…klid…
Ji AK jestli tě to uklidní tak já ještě když jsem nevěděla že jsem těhotná tak jsem vypila láhev vína (celou za večer) a taky jsem kouřila tak 10 denně…měla jsem taky sushi a dopoval jsem se energetakama protože jsem byla strašně unavena…těhotenství jsem zjistila v půlce 6tt…
Měla jsem normálně tatarák asi v 8 týdnu a jím všechno včetně hermelínu apod ![]()
@Anonymní píše: Více
hermelín české výroby je naprosto neškodný, protože je vyrobený z pasterizovaného mléka ![]()
Měla jsem tatarák, hermelíny jim po kilech, proscutto miluju, minulý týden jsem měla carpacio. Jediné, z čeho mám teda respekt je sushi. Mám ale slíbeno do porodnice, jako dárek za porod 😄
A jsem ve 33 tt
Takže být tebou bych byla v klidu.
V prvním těhotenství jsem byla pozvána na svatbu, ještě jsem to tedy nevěděla, ale nalejvala jsem se slivovicí, a to dost slušně. A syn žije
Holky, snedla jste některá v těhu krvavý steak a bylo vše v pohodě? Já ho měla včera, jenže jsem ještě nevěděla, že jsem tehotna, mívám ms dost nepravidelnou a test jsem si udělala teprve dneska
teď mám strach, jestli jsem mou hlouposti něco nezkazila…