Špinění v 10. týdnu těhotenství

Anonymní
12.7.24 15:53

Špinění v 10tt

Holky začínám 10 tt a úplně slaboučče špiním hlavně při zavádění léku. Na kontrole vše v pořádku žádný hematom nic. Máte některá zkušenosti docela mě to děsí. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14710
12.7.24 17:53

Muze to byt zpusobeno prekrvenym cipkem, coz v tehotenstvi byva. Pokud spinis jen slabe a u lekare je vse ok, krvaceni nezesiluje, nebala bych se.

Ja mam zkusenost i s 4tydennim krvacenim od 17. do 21. tt a naslednym odtokem plodove vody. A miminko jsem donosila, rodila jsem 39 + 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.24 18:39

Ahoj, jestli spinis a užívás progesteron, je lepší ho polykat. Ja spinila take 8-13tt. Pak jsem byla i na chvilku v nemocnici, příčina byla nízko položena placenta. Jeste je dobre koupit Ascorutin, ten pomáhá na zástavu krvácení a praskání žilek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.24 20:26

Teď jsem si zaváděla léky a nic teď mě napadlo ze včera to same po vane a dnes také tak mě napadlo jestli to nemůže způsobovat ta vana. Kazdopadně mě to děsí včera mě to vyhnalo k doktorovi :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.24 20:43
@Anonymní píše: Více

Minimálně do druhé trimestru bych se vaně vyhnula. Jestli byla teplá tak bych se nedivila, že by to mohla způsobit vana. I kdyby byla studená či vlažná raději bych se do druhého trimestru sprchovala, už i kvůli těm práškům, zvýšené hygieně a tak. Já když začala špinit v 8tt tak jsem druhý týden potratila, ale řešila jsem to také v jedné diskuzi a jedna paní krvácet přestala a bylo vše ok. Je to hrozně individuální. Hned měsíc na to jsem otěhotněla znovu a vanu jsem začala využívat až v půlce druhého trimestru. Až teď ve třetím si dávám teplejší vanu na bolest zad.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.24 20:52

Byla vlažn no ono hlavně kdybych nezáváděla léky, tak ze spinin si ani nevsimn na toaletě totiž nic jen při zavádění :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.24 21:04

A na co bereš ty léky? Jako nějaký utrogestan? Na udržení plodu? Nebo něco na mikózy? Ale na to by se nic moc nemělo do druhého trimestru. Hodně léku jde užívat i polykáním tak možná zvolit tuto metodu. Ono přece jen je to všechno prokrvený a prostě citlivý a když to není životně důležitý tak se moc v tom prvním trimestru nic zavádět nedoporučuje. A tu vanu fakt zkus aspoň na měsíc vynechat. Já vanu miluju ale raději jsem to neriskovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.24 21:12

Ano na udržení pro jistotu. Vanu určitě vynechám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.24 21:37

Pokud můžu poradit tak bych se zeptala dr. Zda mám léky brát vaginálně. Ono záleží i na tom jak to doktor zváží, ale když krvácíš tak krví vylučuješ ten prášek ven a ztrácí účinek proto je potom doporučují zapíjet. No a jinak je to blbý a i se to těžko říká, ale už ze své zkušenosti vím, že tak moc brzo nic moc neřeší. Nechávají to osudu. Mohl to být i jenom prokrvený čípek. Přeju ti ať ti to dobře dopadne a že to byla jen náhoda.

• Citovat
  • Upravit
356
23.7.24 09:42

Ahoj. Ja spinila cele dva trimestry. Pricina neznama. Brala jsem utrogestan a nakonec jsem i prenasela a rodila prirozene. Vse dopadlo dobre 🙂. Vanu vynech a ja spinila treba i po dlouhem sezeni nebo jizde autem (otresy mi nedelaly dobre). Prvni dva trimestry jsem prolezela v posteli nebo na gauci a v praci na karimatce. Az ve tretim trimestru spineni prestalo a me zacalo byt i dobre a ten jsem si uz konecne uzila. Utrogestan je dobry pomocnik. Preji hodne stesti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí