Krvavý výtok ve 20 týdnu těhotenství

Anonymní
19.9.10 18:52

krvavý výtok ve 20 tt.

Ahoj,
prosím uklidní mě někdo. Jsem ve 20.tt. a ze začátku jsem celkem dost špinila, pak vše přestalo, ale poslední 2 dny jsem si všimla, že mám opět výtok s nitkami krve a je lehce narůžovělý. Nejde o nějaké krvácení, ale i tak mě to znepokojilo. Výtok nezapáchá , je většinou průhledný, nesvědivý.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9821
19.9.10 18:55

já měla othle asi v 17 tt, potom se to opakovalo, u mě se jendá o čípek který jak roste tak praskájí cévy… říkali mi že se to bud eopakovat, opakovalo, ružové, trochu červené občas hnědé… 2 x jsem jela na pohotovost ale říkali že vše OK, nesmějí být toky krve jako u ms a křeče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
19.9.10 18:56

Ahoj a nemáš nízko placentu???Já takhle špinila taky několikrát ..a stačilo mi i psychické rozhození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.10 18:59

Nevím, ale gynekoložka vždy říkala, že je vše o.k. a nemám mít ani hematom. Doma jsem to raděj neřekla, nechci všechny stresovat. Ale nemám bolesti ani křeče.

• Citovat
  • Upravit
8297
19.9.10 19:30

Krev by vzdycky mela byt duvod k vysetreni, i kdybys nekoho vydesila. Zrejme je to prekrveny cipek, ale myslim, ze by se okamzite mela zkontrolovat placenta na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.9.10 19:33

Já bych pro klid zajela k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
19.9.10 19:34
čičinka píše:
Krev by vzdycky mela byt duvod k vysetreni, i kdybys nekoho vydesila. Zrejme je to prekrveny cipek, ale myslim, ze by se okamzite mela zkontrolovat placenta na utz.

jo tak přesně to říká můj gyn .jak je krev má sejet na k.o .do nem,nebo na gyn .(záleží kdy tě to přepadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.15 12:53

Holky taky bych potřebovala uklidnit..
Už jsem z toho fakt na nervy, první těhotenství jsem měla bez sebemenšího problému, teď se to rozhodně říct nedá.
Nedávno jsem měla chřipku, takže nutná antibiotika, z antibiotik jsem měla přemnožené kvasinky, takže teď už 4 den beru čípky a před chvilkou jsem na vložce našla jakoby krvavý kousek hlenu :nevim: Říkám si jestli to nemůže být tím zaváděním čípku? (nemám ale vůbec problém, ani to necítím - zavádím si ho si kolem 20 hodiny)
Beru dvakrát denně magnézko, protože asi od 20tt cítím mimino hrozně dole, po tom magnézku je to lepší. DOktor říkal že čípek je v pohodě, ale je to už měsíc co jsem tam byla. Mám hraniční hodnotu železa, tak beru tabletku železa ráno, to by na to asi vliv mít nemělo ne?
Mám doma dvouletou a bydlíme na vesnici, manžel přijede až kolem 4 z práce, takže k mému gynekologovi to dneska nestihnu, jedině večer na pohotovost..
Je fakt že mě poslední dny bolívá břicho a v kříži, ale tak už jsem něco přibrala, tak si říkám že je to tím. Jsem z toho fakt na nervy :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.15 12:53

Jo a jsem 27tt a pohyby cítím normálně

• Citovat
  • Upravit
72725
21.1.15 12:54

Pokud bys měla bolesti, tak radši šupem k dr - i kdybys měla večer zajet na tu pohotovost.. Jinak to může být podráždění, nemusí se jednat o nic, ale taky může být problém. Osobně jsem několikrát tohle zažila, nic to nebylo, když se mi 25 tt rozjížděl porod, tak byla krev a pravidelné stahy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.15 13:02

@martina.se a tak v 27tt mám zajít normálně na porodní sály? U nás se od 30tt vyšetřuje tam, ale tak brzo? No ale zase kam jinam, na gyndu by to bylo zbytečný že? Jsem fakt jak bez mozku a to jsem doma přes 2 roky, nevím co budu dělat až budu doma 5 let :roll:

• Citovat
  • Upravit
1112
21.1.15 13:02

Raději bych zajela do nemocnice. U mě toto znamenalo zkracování čípku a to mě nic nebolelo… Pro klid duše bych se nechala zkontrolovat, tady ti nikdo neporadí, je potřeba to vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
21.1.15 13:03

Mohla by to být i hlenová zátka ne na tu je ale brzy takže bych volila doktora? Kdy jdeš ke svému doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.1.15 13:04
@Anonymní píše:
@martina.se a tak v 27tt mám zajít normálně na porodní sály? U nás se od 30tt vyšetřuje tam, ale tak brzo? No ale zase kam jinam, na gyndu by to bylo zbytečný že? Jsem fakt jak bez mozku a to jsem doma přes 2 roky, nevím co budu dělat až budu doma 5 let :roll:

jj, normálně do špitálu do porodky.. Oni Tě prohlídnou, a hned budeš vědět, zda je problém či ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.15 13:05

@Ivčis právě až 29, to mi přijde docela dlouho..No uvidím, snad dobře usoudím :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky