Krvavý výtok z prsu

4610
2.12.11 20:04

Krvavý výtok z prsu

Ahoj potřebuju trochu uklidnit. Před cca hodkou jsem se koupala a prováděla samovyšetření prsů, při kontrole výtoku jsem zjistlia že mě z levé bradavky vytéká krvavý výtok. a docela mě bolí okolí bradavky ale jen na dotek. Na netu jsem našla jen odkazy na rakovinu… mám strach ale taky nechci zbytečně panykařit podotýkám že nekojím už hodně dlouho. Moc díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
2.12.11 20:13

Určitě bych zašla ke gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.12.11 20:16

na tvém místě bych co nejdříve navštívila lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.12.11 20:18

taky bych navštívila co nejdříve doktorku/doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
2.12.11 20:47

objednej se co nejdřív k mamologovi, doporučení nepotřebuješ

• Citovat
  • Upravit
5606
2.12.11 20:52

četla jsem to na netu a ihned by šla k lékaři.Asi bych byla taky vyplašená,ale výčkej co ti řeknou možná se tam po kojeni něco stalo a teď to vyšlo ven.Budu ti držet palce ať to není nic vážného. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
2.12.11 21:05

Ahoj, volala sem mamce (dělá na onkologii) a říkala, že normální to určitě není, ale rakovina to taky být nemusí…Mluvila cosi o papilách uvnitř. No moc sem jí nerozuměla, každopádně určitě k doktorovi a dopředu neplaš! Držím moc pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena Misa
2.12.11 21:19

Ahoj,

z me zkusenosti te chci uklidnit, ze to nutne nemusi byt nic vazneho. Mela jsem nahnedly vytok z jedne bradavky, podle ultrazvuku bylo vse v poradku a problem odeznel sam tak po tydnu. Stalo se to nejakou dobu pote, co jsem potratila a lekar mi vysvetlil, ze ten nahnedly vytok byl tedy v dusledku hormonalnich zmen - v tehotenstvi, po porodu, po potratu, po ukonceni kojeni…

Takze hlavu vzhuru, ale k lekari si samo pro jistotu dojdi.

• Citovat
  • Upravit
6926
2.12.11 21:21

Jani neboj se, rakovina to nebude. Neumím Ti říct jak to vím, ale vím. :)
Buď klidná a zajdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
2.12.11 21:23

Jsem pěkně vyplašená,posledních pár měsíců se vše děje nějak jinak, bolesti kyčle, hlava, rozházený ms cyklus, v pondělí tam naklušu. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
2.12.11 21:25
jana79 píše:
Jsem pěkně vyplašená,posledních pár měsíců se vše děje nějak jinak, bolesti kyčle, hlava, rozházený ms cyklus, v pondělí tam naklušu. děkuju

Hm, tak to jsme na tom stejně…
Mě bolí hlava, taky rozházený cyklus… Myslím, že většina maminek tu „něco takového“ má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
2.12.11 21:27

Já jsem ten co k dr. jen tak nechodí, když nemusím nejdu, u praktckýhojsem nebyla, skoro 2 roky.všechno přecházím, ale jak by ne se 4 dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
2.12.11 21:54

ja jsem po porodu taky celá na hovno.Vypadla mi plomba,pak zarostlý nehet na palci,zavedení mireny,před tím zánět jako trám,dvě bradavice na ruce,hemeroidy ty jsem vyléčila rychle a o hnusném břichu po porodu ani nemluvím.Co jsem porodila jsem samý problém. :lol:
Uvidíš to bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.12.11 22:00

Může to být hormonální. Ale i tak by tě měl vidět dr. a to co nejdřív. Hlavu vzhůru, pokud máš v těle nějaký problém, vždycky je lepší řešit ho hned, než později/pozdě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
2.12.11 22:02
gsimča píše:
ja jsem po porodu taky celá na hovno.Vypadla mi plomba,pak zarostlý nehet na palci,zavedení mireny,před tím zánět jako trám,dvě bradavice na ruce,hemeroidy ty jsem vyléčila rychle a o hnusném břichu po porodu ani nemluvím.Co jsem porodila jsem samý problém. :lol:
Uvidíš to bude dobré :hug:

To je tak depresivní, ale tak strašně pro mě blízký příspěvek. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí