Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj kamarádky,
opět zakládám diskuzi…v pondělí mi pan doktor řekl,že mám zánět dělohy dostala jsem ATB a čípky. Dnes je pátek a příjde mi,že se nic nezlepšilo, bořád mě to bolí stejně
Proto sem se chtěla zeptat, jestli tu není někdo, kdo tento zánět prodělal a za jak dlouho mu zabrali ATB nebo co doktor naordinoval? Děkuji za příspěvky ![]()
Ahoj,
zánět dělohy jsem měla 2× ![]()
Měla jsem ATB (už si nepamatuju jaké) + Entizol a při prvním zánětu Prednison. Pokaždé jsem měla teploty max. do 38. Jinak, co si tak matně pamatuju, tak mi bylo tak do těch 5 dní líp.
ATB by měla zabrat do těch tří dní…
Ať jsi brzo fit
![]()
Edit. Já to zvrtala, btala jsem Entizol… No jo, je pátek večer ![]()
Příspěvek upraven 25.11.11 v 21:43
No já mám ATB Doxybene,pak nějakej Entizol a čípky do pipinky…teplotu naštěstí nemám,ale příjde mi,že se nějak nic nemění…
V pondělí mám teda přijít na kontrolu,kdyby se mi něco nezdálo…tak tu zase čtu a vymejšlím si diagnozy do mi ještě všechno může být
Jinak děkuji za příspěvek ![]()
Klovasa píše:
No já mám ATB Doxybene,pak nějakej Entizol a čípky do pipinky…teplotu naštěstí nemám,ale příjde mi,že se nějak nic nemění…V pondělí mám teda přijít na kontrolu,kdyby se mi něco nezdálo…tak tu zase čtu a vymejšlím si diagnozy do mi ještě všechno může být
Jinak děkuji za příspěvek
Doxybene jsou celkem silný ATB, takže to chce ještě vydržet a určitě bude líp.
peggy.sl píše:Klovasa píše:Doxybene jsou celkem silný ATB, takže to chce ještě vydržet a určitě bude líp.
No já mám ATB Doxybene,pak nějakej Entizol a čípky do pipinky…teplotu naštěstí nemám,ale příjde mi,že se nějak nic nemění…V pondělí mám teda přijít na kontrolu,kdyby se mi něco nezdálo…tak tu zase čtu a vymejšlím si diagnozy do mi ještě všechno může být
Klovasa píše:
Já doufámJá sem hroznej plašan…hned se bojím,že mi je něco horšího
I když pan doktor se asi nezpletl, při vyslovení mých příznaků hned i sestřička říkala, to bude zánět…ale zase pět dní už je dost a nic, žádné zlepšení…mám je jen na 10dní
peggy.sl píše:Klovasa píše:Doxybene jsou celkem silný ATB, takže to chce ještě vydržet a určitě bude líp.
Dělal ti UTZ?
Klovasa píše:
Nedělal jen mě vyšetřil na koze…
A ty jsi po porodu? Nebo z čeho to můžeš mít ti neřekl?
peggy.sl píše:Klovasa píše:A ty jsi po porodu? Nebo z čeho to můžeš mít ti neřekl?
Nedělal jen mě vyšetřil na koze…
Po porodu jsem už skoro 17.měsíců, po císaři…říkal,že by to mohlo být z mých opakovaných mykoz a tak…doporučil mi i se domluvit s manzelem,ze by přelečil i jeho,v ponděli mu mám říct a na mé jmeno by mu poslal recept,aby nebyl prý ping pong efekt…ale je fakt,že to bude asi nějakej mega zánět, páč říkal,když koukal,že to už je skoro na nemocnici…
Nevím nu,teplotu asi nemam ![]()
Klovasa píše:peggy.sl píše:Po porodu jsem už skoro 17.měsíců, po císaři…říkal,že by to mohlo být z mých opakovaných mykoz a tak…doporučil mi i se domluvit s manzelem,ze by přelečil i jeho,v ponděli mu mám říct a na mé jmeno by mu poslal recept,aby nebyl prý ping pong efekt…ale je fakt,že to bude asi nějakej mega zánět, páč říkal,když koukal,že to už je skoro na nemocnici…Klovasa píše:A ty jsi po porodu? Nebo z čeho to můžeš mít ti neřekl?
Nedělal jen mě vyšetřil na koze…Nevím nu,teplotu asi nemam
Tak to je fakt záhada. Kdyby to bylo pořád horší a bez zlepšení, tak bych asi zajela na pohotovost. Tam by ti mohli udělat UTZ a bylo by vyřešeno. Koukám, že jsi z Dobřan, neznáš Michala Kašeho?
Jako horší to není,pořád stejné…ona to není nějaká závažná bolest,ale prostě o tom vím
Ani to nebolí celý den, jen občas.
V Dobřanech bohužel moc lidí neznám,ani toho Michala, sice tu bydlím už přes dva roky,ale jsem přistěhovalec ![]()
Ona to není ani bolest jako taková…ale spíš takovej tlak zevnitř ven … ![]()
Klovasa píše:
Jako horší to není,pořád stejné…ona to není nějaká závažná bolest,ale prostě o tom vímAni to nebolí celý den, jen občas.
V Dobřanech bohužel moc lidí neznám,ani toho Michala, sice tu bydlím už přes dva roky,ale jsem přistěhovalec
Tak to bude spíš od nervů, prostě na to zkus nemyslet…To je rada, viď??
![]()
Já takový rady miluju, ale fakt to funguje…
A potom v Dobřanech znám ještě Lenku Mafkovou a občas mám pocit, že tam v nějakém uzavřeném pavilonu skončím… ![]()
Jako je to možné,že je to i do nervů
Ale právě mě nebolí vysloveně břicho jako břicho,ale jakoby pod tou jizvou a vevnitr
To je popis co?? Ale jako může to být,že si vsugerovávám,že to bolí a ono to fakt bolí ![]()
Tak tu taky neznám
No a k těm pavilonům, těch tu máme dost
Stačí si jen vybrat ![]()
Klovasa píše:
Jako je to možné,že je to i do nervůAle právě mě nebolí vysloveně břicho jako břicho,ale jakoby pod tou jizvou a vevnitr
To je popis co?? Ale jako může to být,že si vsugerovávám,že to bolí a ono to fakt bolí
Tak tu taky neznámNo a k těm pavilonům, těch tu máme dost
Stačí si jen vybrat
Já bych si vybrala hned!!! Za dvacet minut jsem tam…
Úpně vidím a hlavně slyším ten klid…
Uvidíš, že to ráno bude lepší… ![]()