Zánět dělohy a antibiotika

2858
25.11.11 21:24

Zánět dělohy a ATB

Ahoj kamarádky,
opět zakládám diskuzi…v pondělí mi pan doktor řekl,že mám zánět dělohy dostala jsem ATB a čípky. Dnes je pátek a příjde mi,že se nic nezlepšilo, bořád mě to bolí stejně :( Proto sem se chtěla zeptat, jestli tu není někdo, kdo tento zánět prodělal a za jak dlouho mu zabrali ATB nebo co doktor naordinoval? Děkuji za příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
25.11.11 21:31

Ahoj,
zánět dělohy jsem měla 2× :roll:
Měla jsem ATB (už si nepamatuju jaké) + Entizol a při prvním zánětu Prednison. Pokaždé jsem měla teploty max. do 38. Jinak, co si tak matně pamatuju, tak mi bylo tak do těch 5 dní líp.
ATB by měla zabrat do těch tří dní…

Ať jsi brzo fit :) :kytka:

Edit. Já to zvrtala, btala jsem Entizol… No jo, je pátek večer :zed:

Příspěvek upraven 25.11.11 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.11.11 21:37

No já mám ATB Doxybene,pak nějakej Entizol a čípky do pipinky…teplotu naštěstí nemám,ale příjde mi,že se nějak nic nemění… :( V pondělí mám teda přijít na kontrolu,kdyby se mi něco nezdálo…tak tu zase čtu a vymejšlím si diagnozy do mi ještě všechno může být :( Jinak děkuji za příspěvek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.11.11 21:41
Klovasa píše:
No já mám ATB Doxybene,pak nějakej Entizol a čípky do pipinky…teplotu naštěstí nemám,ale příjde mi,že se nějak nic nemění… :( V pondělí mám teda přijít na kontrolu,kdyby se mi něco nezdálo…tak tu zase čtu a vymejšlím si diagnozy do mi ještě všechno může být :( Jinak děkuji za příspěvek :kytka:

Doxybene jsou celkem silný ATB, takže to chce ještě vydržet a určitě bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.11.11 21:58
Já doufám :roll: Já sem hroznej plašan…hned se bojím,že mi je něco horšího :( I když pan doktor se asi nezpletl, při vyslovení mých příznaků hned i sestřička říkala, to bude zánět…ale zase pět dní už je dost a nic, žádné zlepšení…mám je jen na 10dní :(
peggy.sl píše:
Klovasa píše:
No já mám ATB Doxybene,pak nějakej Entizol a čípky do pipinky…teplotu naštěstí nemám,ale příjde mi,že se nějak nic nemění… :( V pondělí mám teda přijít na kontrolu,kdyby se mi něco nezdálo…tak tu zase čtu a vymejšlím si diagnozy do mi ještě všechno může být :( Jinak děkuji za příspěvek :kytka:
Doxybene jsou celkem silný ATB, takže to chce ještě vydržet a určitě bude líp.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.11.11 22:05
Klovasa píše:
Já doufám :roll: Já sem hroznej plašan…hned se bojím,že mi je něco horšího :( I když pan doktor se asi nezpletl, při vyslovení mých příznaků hned i sestřička říkala, to bude zánět…ale zase pět dní už je dost a nic, žádné zlepšení…mám je jen na 10dní :(
peggy.sl píše:
Klovasa píše:
Doxybene jsou celkem silný ATB, takže to chce ještě vydržet a určitě bude líp.

Dělal ti UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.11.11 22:06

Nedělal jen mě vyšetřil na koze… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.11.11 22:08
Klovasa píše:

A ty jsi po porodu? Nebo z čeho to můžeš mít ti neřekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.11.11 22:12
peggy.sl píše:
Klovasa píše:

Po porodu jsem už skoro 17.měsíců, po císaři…říkal,že by to mohlo být z mých opakovaných mykoz a tak…doporučil mi i se domluvit s manzelem,ze by přelečil i jeho,v ponděli mu mám říct a na mé jmeno by mu poslal recept,aby nebyl prý ping pong efekt…ale je fakt,že to bude asi nějakej mega zánět, páč říkal,když koukal,že to už je skoro na nemocnici… :( Nevím nu,teplotu asi nemam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.11.11 22:16
Klovasa píše:
peggy.sl píše:
Klovasa píše:
Po porodu jsem už skoro 17.měsíců, po císaři…říkal,že by to mohlo být z mých opakovaných mykoz a tak…doporučil mi i se domluvit s manzelem,ze by přelečil i jeho,v ponděli mu mám říct a na mé jmeno by mu poslal recept,aby nebyl prý ping pong efekt…ale je fakt,že to bude asi nějakej mega zánět, páč říkal,když koukal,že to už je skoro na nemocnici… :( Nevím nu,teplotu asi nemam :(

Tak to je fakt záhada. Kdyby to bylo pořád horší a bez zlepšení, tak bych asi zajela na pohotovost. Tam by ti mohli udělat UTZ a bylo by vyřešeno. Koukám, že jsi z Dobřan, neznáš Michala Kašeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.11.11 22:24

Jako horší to není,pořád stejné…ona to není nějaká závažná bolest,ale prostě o tom vím :| Ani to nebolí celý den, jen občas.
V Dobřanech bohužel moc lidí neznám,ani toho Michala, sice tu bydlím už přes dva roky,ale jsem přistěhovalec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.11.11 22:28

Ona to není ani bolest jako taková…ale spíš takovej tlak zevnitř ven … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.11.11 22:29
Klovasa píše:
Jako horší to není,pořád stejné…ona to není nějaká závažná bolest,ale prostě o tom vím :| Ani to nebolí celý den, jen občas.
V Dobřanech bohužel moc lidí neznám,ani toho Michala, sice tu bydlím už přes dva roky,ale jsem přistěhovalec :)

Tak to bude spíš od nervů, prostě na to zkus nemyslet…To je rada, viď?? :mrgreen: :mrgreen:
Já takový rady miluju, ale fakt to funguje…

A potom v Dobřanech znám ještě Lenku Mafkovou a občas mám pocit, že tam v nějakém uzavřeném pavilonu skončím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.11.11 22:44

Jako je to možné,že je to i do nervů :D Ale právě mě nebolí vysloveně břicho jako břicho,ale jakoby pod tou jizvou a vevnitr :D To je popis co?? Ale jako může to být,že si vsugerovávám,že to bolí a ono to fakt bolí :DDD
Tak tu taky neznám :( No a k těm pavilonům, těch tu máme dost :D Stačí si jen vybrat :DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.11.11 22:46
Klovasa píše:
Jako je to možné,že je to i do nervů :D Ale právě mě nebolí vysloveně břicho jako břicho,ale jakoby pod tou jizvou a vevnitr :D To je popis co?? Ale jako může to být,že si vsugerovávám,že to bolí a ono to fakt bolí :DDD
Tak tu taky neznám :( No a k těm pavilonům, těch tu máme dost :D Stačí si jen vybrat :DDDD

Já bych si vybrala hned!!! Za dvacet minut jsem tam… :mrgreen: :mrgreen: Úpně vidím a hlavně slyším ten klid…

Uvidíš, že to ráno bude lepší… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria