Bolesti po miniinterupci

13
24.11.11 09:47

bolesti po miniinterupci

Ahoj vsem.
Minulou stredu jsem podstoupila miniinterupci. Byla jsem v 7+5tt. Hned po probuzeni z narkozy jsem citila bolest vnitrnich rodidel, ktera nasledne prestala a zaclo me bolet podbrisko a trochu krvacet. Druhy den rano celkem zadna krev, ale odpoledne nastoupila bolest podbriska a silnejsi krvaceni. Je devet dni po zakroku a stale se mi spousti krvaceni,ale neni nijak zavazne a trochu se to zmirnilo (vetsinou rano nebo vecer) a doprovazi to docela solidni bolest podbriska, v poslednich dvou dnech i bolesti primo tam dole. Celou dobu si hlidam teplotu zda nestoupa prilis vysoko, ale maximalne se mi zvedne na 37,2. Mam strach, ze to neni asi uplne v poradku. Dnes rano jsem byla na kontrolnim odberu krve u gyn. . Sestricka rikala, ze je to normalni. Jak ty bolesti tak i to krvaceni. Me to ale moc normalni neprijde. Bojim se komplikaci a hlavne toho, ze bych uz nemusela mit nikdy mimco. Zazila ste to nektera nekdy? Jsou tyhle problemy po potratu bezne nebo se opravdu neco deje? Potrebovala bych malinko uklidnit. Opravdu se bojim. Predem dekuji za vase odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58838
24.11.11 09:51

Řekla bych, že je to normální. Prodělala jsem sice revizi,je to stejný zákrok, před 2 měsíci v 8tt. Podbřišek mě pobolíval tak nějak asi 14 dní, krvácela jsem asi týden. Ale každá žena to má jinak.
Všechno se zase musí vrátit do normálu a to nějakou dobu trvá

Příspěvek upraven 24.11.11 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.11.11 09:52

Příspěvek upraven 23.06.16 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
24.11.11 09:52

Ať tě pořádně prohlédnou, zvlášť kdyby se bolesti zhoršovaly - třeba tě pořádně nevyčistili… Ale bolest může být způsobená i zmenšováním dělohy (i když v 7+5 jsi ji tak moc roztaženou ještě neměla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
24.11.11 09:55

Ahoj, podstoupila jsem revizi po zamlklém těhu v 6+5tt, krvácení se mi spustilo jak jsem se zvedla v nemocnici z postele, krvácení trvalo cca týden, ale nebylo nijak silné, a podbřišek mě mírně pobolíval asi 2dny. Tak nevím jestli jsem Tě uklidnila :nevim:, ale myslím že každá ženo to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.11.11 10:02

moc dekuji :* , trochu ste me uklidnili.. tak snad to neni nic vazneho… vsem preji krasny den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.11.11 10:29

…já byla taky na revizi pro ZT a týden jsem krvácela, pak týden nic a za týden opět špinění až krev. Bolesti byly taky.Bylo to prý normální, že se to stává. A to jsme byla dle MS už asi 10tt. Hlavně si hlídej teplotu a nesmí být křečovité bolesti, to by tam mohli zůstat zbytky, to jsem měla bohužel při 1. těhotenství. najednou mi vylétla teplota na 39 a musela jsem na revizi znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
24.11.11 11:10

Ahoj, jsem 15 dnů po revizi. A Dr. mě říkal, že pokud nepřestanu krvácet nebo špinit do týdne po revizi, tak mám přijít na KO. Po týdnu jsem krvácela, tak dělal utz. a zjišťoval jak to vypadá v děloze. Teď po 14 dnech po revizi jsem stále špinila a to už mi napsal léky na zastavení a opět dělal utz. a bral krev na HCG, a ještě mám příjít za týden na KO. Tak nevím, jestli bych se radši u tvého Dr. trošku nebránila a požadovala alespoň UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.11.11 11:42

ahoj,taky jsem podsatoupila miniinterupci,krvacela zhruba tyden pote a bolesti v podbrisku byly taky,myslim ze se nemas ceho bat :* hodne jsem se bala ze to bude mit nasledky a uz nebudu moct mit deti…ted jsou na ceste dvojcatka a moc se tesim :P :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.11.11 17:44
Dasha01 píše:
Ahoj, jsem 15 dnů po revizi. A Dr. mě říkal, že pokud nepřestanu krvácet nebo špinit do týdne po revizi, tak mám přijít na KO. Po týdnu jsem krvácela, tak dělal utz. a zjišťoval jak to vypadá v děloze. Teď po 14 dnech po revizi jsem stále špinila a to už mi napsal léky na zastavení a opět dělal utz. a bral krev na HCG, a ještě mám příjít za týden na KO. Tak nevím, jestli bych se radši u tvého Dr. trošku nebránila a požadovala alespoň UTZ.

v pondeli mam zavolat o vysledky krve, kdyz se do ty doby nic nezmeni, zkusim pani dr. pozadat o ultrazvuk, ale byla bych radeji kdyby se to samo zlepsovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.11.11 17:46
katkabanova píše:
ahoj,taky jsem podsatoupila miniinterupci,krvacela zhruba tyden pote a bolesti v podbrisku byly taky,myslim ze se nemas ceho bat :* hodne jsem se bala ze to bude mit nasledky a uz nebudu moct mit deti…ted jsou na ceste dvojcatka a moc se tesim :P :srdce:

paaani, dvojcatka.. tak to moc gratuluji a preji vse nej a hlavne zdravi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anusenka18
16.4.12 21:15

mini

ahojky jsem 3 den p zakroku a nekdy me chytnou velke bolesti a i teplota myslite ze to bude dobry?

• Citovat
  • Upravit
Míša1233
5.5.12 00:25

anusenka18 - hele jeslti máš zvýšenou teplotu,nedej bože horečku, jdi hned doktorovi,klidně i na pohotovost (gynekologickou)…nic vážného se nestane,když budeš brát antibiotika,v opačném případě je to až život ohrožující..

• Citovat
  • Upravit
2
4.1.13 10:33

miniinterupce

Tak já byla na mini v 7+5tt včera a můžu říct, že po probuzení jsem vůbec nic necítila ani po zbytek dne.Za to noc byla horor. Brečela jsem bolestí a furt si řikala že to není normální. Zkusila si vzít prášek proti bolesti ale nic moc teda. Máte někdo zkušenost taky s hroznou bolestí? Je to normální? Jen ležim a nic nemůžu je to hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.1.13 20:07

Ahoj, já byla na interupci 19.12. v 8+5tt a po probuzení žádné bolesti, jen jsem špinila a čím dýl od zákroku tím mín až to ted' vymizelo úplně. Bolesti skoro vůbec. Dr. říkal že špinění je normální ale pokud přijde teplota či horečka, může tam být zánět nebo zbytky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí