Bolesti po miniinterupci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
13.12.15 11:35

Ahoj, jsem 5 dní po miniinterupci a bolesti v podbřišku bývají hlavně ráno dost silné. Samozřejmě krvácím. Bohužel jsem si v práci vzala jen tři dny volno. Nečekala jsem že bolesti budou tak silné a budou trvat tak dlouho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.2.16 09:53

Ahoj, před 6dny jsem byla na miniinterrupci. Dva dny „po“ jsem špinila a bolesti byly malé. Třetí den začaly velké bolesti v podbřišku a čtvrtý den jsem k tomu začala silně krvácet. Ani zakašlat jsem nemohla! Zajela jsem do nemocnice, kde mi zákrok dělali, ultrazvuk byl v pořádku. Zánět! Takže mi pan Dr. píchnul injekci na stažení dělohy a nasadil antibiotika..zitra jdu na kontrolu. Břicho už tolik nebolí a i to krvácení není tak silné.. Jen tím chci říct, že pokud budete po interrupci s bolestmi břicha ďéle a silně krvácet, hned si zajďete do nemocnice, kde vám zákrok prováděli, nestojí to za ten pocit bezradnosti a za možné komplikace s dalším plánovaným otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.2.16 09:57
@Ajduny píše:
Ahoj, před 6dny jsem byla na miniinterrupci. Dva dny „po“ jsem špinila a bolesti byly malé. Třetí den začaly velké bolesti v podbřišku a čtvrtý den jsem k tomu začala silně krvácet. Ani zakašlat jsem nemohla! Zajela jsem do nemocnice, kde mi zákrok dělali, ultrazvuk byl v pořádku. Zánět! Takže mi pan Dr. píchnul injekci na stažení dělohy a nasadil antibiotika..zitra jdu na kontrolu. Břicho už tolik nebolí a i to krvácení není tak silné.. Jen tím chci říct, že pokud budete po interrupci s bolestmi břicha ďéle a silně krvácet, hned si zajďete do nemocnice, kde vám zákrok prováděli, nestojí to za ten pocit bezradnosti a za možné komplikace s dalším plánovaným otěhotněním.

ani krvácet nemusí. Já měla sraženiny v čípku - ono je to prostě hodně zrádné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.16 13:06

krvaceni

Ahoj devcata,
v patek jsem byla na mini interrupci. Prvni den celkem v pohode ale dalsi dny se mi rozjelo krvaceni a dneska je to tak, ze ze me vyadaji takove srazeniny a vlozka mi protekla za jakou chvili..pak se to zase zmnirni a treba cely den nekrvacim nebo jen trochu. Je to normalni takove narazove krvaceni? Jinak me nic neboli a citim se dobre.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.16 14:23

Ahoj holky, v úterý jsem byla na miniinterrupci (7tt+O). Po probuzení jsem se pak musela dojít vyčůrat, moc to nešlo až po 2.litrech čaje trošku a hodně to bolelo, v nemocnici mi sestra řekla, že je to normální. Špinění prý bylo v normě a další 2.dny doma taky v pohodě a dneska jsem začala krvácet. Horečku nemám (dneska ne, včera bych to na sobě nepoznala když bylo 40ˇC ve stínu :D)
Byla jsem i na velké a myslela jsem, že umřu bolestí strašná bodavá bolest v podbřišku, bolestí jsem i křičela :,(
Nechci plašit a hned běžet do nemocnice s každou blbinou ale mám docela strach :think: Děkuji za odpovědi a hezký den.

• Citovat
  • Upravit
14809
26.6.16 14:55

Dobře ti tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
26.6.16 15:04

No, já po mini měla mírné bolesti v podbřišku cca týden, ale nic závažnýho, na velkou i malou jsem šla normálně. Myslím, že to v pořádku není a asi bych si na gyndu zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.16 15:10

@eva valoi
nazdar, pokud nevíš za jakých okolností k otěhotnění došlo tak bych se raději vyhnula trapných komentářů.

@Uju
Děkuju, navečer tam asi zajdu, uvidím podle krvácení. Ještě jednou děkuji za normální odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1176
26.6.16 15:24

@eva valoi Zase jedna moralistka, která šmahem odsoudí aniž by věděla byť jen za mák okolností, které k tomu zakladatelku vedly. Takové bych tu banovala.

Anonymní - netušíme jak velké bolesti jsou a jak moc nízký či vysoký máš práh bolesti, nicméně pokud se ti něco nezdá, kontrolou nic nezkazíš, naopak, raději dříve než později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.16 15:38

Já prodělala revizi v 7. týdnu po ZT a bolesti jsem měla šílené vždy, když jsem byla na velké. Taky jsem z toho byla v šoku, ale pak to samo do 14 dní vymizelo.

• Citovat
  • Upravit
957
26.6.16 16:06

@eva valoi Pokud šlo pouze o dobrovolné „odstranění dítěte“, které se zrovna nehodí, tak s tebou souhlasím.
Pokud je to jinak, tak už bych šupajdila do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.16 17:01

@quinsley
Ne, je to jinak :,( Sama se s tím ještě nemohu psychicky smířit a chodím k psychologovi. Prášky (antidepresiva) zatím neberu. Nepřeji nikomu to co se stalo mě :(
Volala jsem do nemocnice ale zatím to nikdo nebere, nechci být za nějakou blbku :(

• Citovat
  • Upravit
8866
26.6.16 17:19

Znásilnění? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.16 19:20

@truelly
Ano :,( :oops:

• Citovat
  • Upravit
8866
26.6.16 19:27

V tom případě není co řešit, takto pocate dítě by si nenechala téměř žádná žena. Doufam, že se daš brzy jakž takž dohromady a že zbyde jen hruzna vzpomínka. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí