Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
běžně při sexu
(tedy teď už moc sex není), ale ano, stává se to ![]()
ahojky nevím proč se to děje ale zrovna tuhle sme to probírali s kámojdou že se nám to občas stane taky ![]()
Při sexu to neřeším, partnerovi to vysvětlím v poho… ale při tom cvičení je to takový trapný, navíc občas dost hlasitý a jsou tam cizí ženský…
Anonymní píše:
Jsem po dvou dětech, cca 1rok od poslednícho porodu a při cvičení se mi občas stane, že z pochvy vyjde zvuk podobný větrům… minule jsme na cvičení dělali cvik na zádech a nohy dát za hlavu a tím pádem se mi dovnitř dostal vzduch a při dávání nohou nazpátek to vydalo ten zvuk… Máte někdo takovéto zkušenosti a co s tím?
při cvičení se mi to ještě nestalo, ale při sexu párkrát ano
Při sexu se nám to fakt stává…běžné a neřešíme to…prostě je to jen vzduch, který se tam dostane…a pak tlakem odejde ven… ![]()
Proboha, vždyť ty ženské na cvičení to znají úplně stejně…stačí říct něco jako…ježíš, prdla mi kačka…nebo co já vím, vždyť o nic nejde, přirozená věc… ![]()
Jenže já jsem na cvičení ještě nikoho jinýho neslyšela, jen já tam „prdím“ a ono když je ticho a nehraje hudba, jek to fakt ![]()
DaiquiriQ píše:
Proboha, vždyť ty ženské na cvičení to znají úplně stejně…stačí říct něco jako…ježíš, prdla mi kačka…nebo co já vím, vždyť o nic nejde, přirozená věc…
Tak to by mě uzemnilo, kdyby tohlě někdo pronesl a bylo by po cvičení
![]()
jenny.fields píše:DaiquiriQ píše:Tak to by mě uzemnilo, kdyby tohlě někdo pronesl a bylo by po cvičení
Proboha, vždyť ty ženské na cvičení to znají úplně stejně…stačí říct něco jako…ježíš, prdla mi kačka…nebo co já vím, vždyť o nic nejde, přirozená věc…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jenny.fields píše:DaiquiriQ píše:Tak to by mě uzemnilo, kdyby tohlě někdo pronesl a bylo by po cvičení
Proboha, vždyť ty ženské na cvičení to znají úplně stejně…stačí říct něco jako…ježíš, prdla mi kačka…nebo co já vím, vždyť o nic nejde, přirozená věc…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jo to jo
![]()
http://www.stream.cz/…imem-prenosu tohle jsem kdysi viděla a hned jsem si vzpomněla ![]()
alena23 píše:
Jenže já jsem na cvičení ještě nikoho jinýho neslyšela, jen já tam „prdím“ a ono když je ticho a nehraje hudba, jek to fakt
Jsem po dvou dětech, cca 1rok od poslednícho porodu a při cvičení se mi občas stane, že z pochvy vyjde zvuk podobný větrům… minule jsme na cvičení dělali cvik na zádech a nohy dát za hlavu a tím pádem se mi dovnitř dostal vzduch a při dávání nohou nazpátek to vydalo ten zvuk… Máte někdo takovéto zkušenosti a co s tím?