Neustále vysoké LH

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4876
19.11.11 08:25

Neustále vysoké LH

Ahoj holky, potřebovala bych poradit.

V tomto cyklu mám neustále zvýšené LH - dle ovulačních testů (testovací čárka výraznější než kontrolní), nevíte co to znamená? :nevim:

• Nyní jsem již 55 den cyklu takže to nejspíše blokuje menstruaci (obvyklé cykly 35)
  • Těhotenský test negativní
  • Jediný kdo z toho má radost jsou kvasinky :cert:

V jiných cyklech u mě fungují ovulační testy spolehlivě a ukazují ovulaci a pak už čárku slabou.

Díky za Vaše zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.11.11 11:56

Ahoj, já jsem měla minulý cyklus podobný problém. Několikrát během cyklu jsem si dělala ovu testy a byly jasně pozitivní, těhu testy negativní. Už mě to fakt deptalo, tak jsem od 50 DC začala pít kontryhelový čaj a za 2 dny se ms konečně dostavila.
Taky by mě zajímalo, co to bylo :think: . Dokonce jsem začala plašit, jestli to nemůže být třeba PCO, ale snad ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4876
20.11.11 17:24

Děkuji za odpověď. Tak jsem si doběhla pro kontryhel a popíjím ho, uvidíme kdy se mrcha uráčí. :think:
S těhotenským testem nám to výjde příště :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.11 18:43

Ahoj, tak jak jsi dopadla? Už se ta bestie uráčila? :mrgreen: U mě už se odporoučela, tak zase nanovo :jazyk: . Uvidíme, jak to dopadne tenhle měsíc ;)

• Citovat
  • Upravit
4876
29.11.11 07:20

Ahoj,

kdepak mrše se nechce, jenže já na ní vyzraji :mrgreen: ve čtvrtek jdu na vyvolávačku :cert:
Držím palce na snažení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4876
6.12.11 13:56

Ahoj,

nakonec se z toho vyklubala maličká cysta, která zvyšovala hormony, a proto byly ovu testy pořád //! Takže vyvolávačka, mrcha a snad cysta praskne a zmizí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí