Zánět vejcovodu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17866
18.11.11 16:44

Zánět vejcovodu?

Můžete mi poradit? Už cca měsíc mám mírné bolesti v podbřišku, víceméně jen když si to zmáčknu (ale stačí i mírný tlak). Zhoršovaly se, když jsem měla na klíně ntb. CCa od stejné doby mám bolesti kloubů a svalů. Poslední týden se to zhoršilo, byla jsem u gyndr, ta na utz našla rozšířený vejcovod, prý jakoby naplněný, citlivý na pohmat. Podle ní možná zánět vejcovodu, nicméně prý podle stěrů (kt. udělala a výsledky zatím nejsou) se to stejně nepozná. Udělalal mi odběr na crp a KO, obojí je ok. Od středy, kdy jsem u ní byla, je břicho stejné, ale celkově mi je spíš hůř. podle ní prodělávám nějakou virózu. Dostala jsem od ní chemoterapeutikum 3× denně pluc Klion na zavádění. Točí se mi hlava, mám nepřesné pohyby, hrozně mě bolí ruce a nohy. K obvoďákovi jsem se zatím nevydala, odběry jsou a počítám, že na mně jinak nic neuvidí.

Zánět vejcovodu jsem nikdy neměla, takže nevím, jaké můžou být příznaky (krom bolestí v podbřišku). Mám gyndr věřit, že na zánět to neukazuje? Přijde mi dost klidná a další léčbu nedala, ale mně líp není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17866
18.11.11 17:11

Nikdo nemáte zkušenost? :-( tedy ne že bych vám ji přála :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
18.11.11 19:00

Tak ještě naposled se připomenu, holt to není zábavné téma :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Coco9
30.3.12 15:38

Ahoj Eliško, zřejmě píši pozdě na tvůj dotaz, už máš asi po problémech.Ale tvé příznaky nasvědčují zánětu vejcovodů…bývají tam příznaky jaké popisuješ,je léčen antibiotiky, v těžších formách dokonce podávaných intravenozní cestou.

• Citovat
  • Upravit
558
1.1.18 19:49

Je to zanet?

@Eliška píše:
Tak ještě naposled se připomenu, holt to není zábavné téma :-?

Ahoj. Vim, ze uz to je spousty let, ale byl to nakonec ten zanet? Nebo nema to nekdo ted? Prozivam neco podobneho, bolesti mam uz skoro 2 tydny, vystreluje to do stehna. Byla jsem na pohotovosti, ale tam na utz nic nenasla, krev i moc taky ok, pry to muze byt zanet i nemusi. Vejcovody teda nemam rozsirene, ale naopak stihle. Pry muze naslepo predepsat atb, nebo mam brat ibalgin. Nechtela jsem do sebe prat analgetika, dokud nevim, o co opravdu jde, tak jsem si koupila zensky caj, ale nepomaha, tak uz jsem dnes sahla po tom ibalginu. Muj dr ma cas az na konci unora, tak nevim, jestli se tam mam vnutit nebo cekat, jestli to nakonec neprejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
1.1.18 19:55

@boletka zánět se tehdy nepotvrdil, ani gynekologický, ani jiný. Problém byl zřejmě jiného charakteru.

Na tvém místě bych šla k lékaři akutně, nečekala bych na únor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
1.1.18 21:51
@Eliška píše:
@boletka zánět se tehdy nepotvrdil, ani gynekologický, ani jiný. Problém byl zřejmě jiného charakteru.Na tvém místě bych šla k lékaři akutně, nečekala bych na únor.

Aha. Diky za odpoved. Tak se tam pokusim procpat, s bolesti me snad vezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
6.1.18 13:16
@boletka píše:
Aha. Diky za odpoved. Tak se tam pokusim procpat, s bolesti me snad vezmou

Tak nejdriv me sestra k doktorovi ani nechtela pustit a rovnou diagnostikovala, ze gynekologicky problem zadny nemam. Pak si to s nim sla jeste potvrdit, ale on me vzal. Nicmene taky na nic neprisel, zanet pry to urcite neni. Tak nevim. Piju zensky caj, bolesti sice trochu povolily, ale tlak citim a obcasny bodnuti citim porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
25.9.18 06:56

ahoj jak to s tebou nakonec dopadlo??obavam se ze jinak nez laparkou to nezjisti…Já mela tenkart zvetseny vejcovod a sla na laparku ,ale ve finale se zanet nepotvrdil ,ale podarilo se mi pak hned otehotnet…A ted 3 roky nic a opet bolesti…takze chci laparku…myslim,ze tam zanet je a muze mi to branit v uhnizdeni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
25.9.18 07:01

Jestli se ptas me, tak nijak. Gyndar nic nenasel, prej mam jit k obvodakovi. Obvodak taky nic, ten me poslal na chirurgii a tam taky nic nezjistili. Takze s tim ziju dal… obcas o tom nevim, obcas to boli, picha apod. Asi jsem casem otupela a uz to tak nesleduju, rozhodne se to nezhorsilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
25.9.18 07:29

@boletka fakt jo ,takze to jako neřešej. :pocitac: .no otravovala bych tak dlouho dokud by me nekam neposlal…tak je jasne ,ze oni musi uvest duvod proc to delat..No ja to budu ted resit…ale nejdriv musim vyresit osmicku..boli me celej ksicht…Muzes mit i endometriozu cokoliv…co to mas za doktory??jsi z prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
25.9.18 08:58

No on z gynekologickyho hlediska nic nenasel, obvodak taky nic a chirurg taky nic ( nebo to byla interna? Uz nevim). Vzhledem k tomu, ze me to neboli v kuse, tak to v tu chvili samozrejme nebolelo, kdyz jsem jim to potrebovala predvest a ldyz jsem ukazovala, kde to obvykle picha, tak pohmatem nic nezjistili… proste jsem si na to zvykla, protoze z medicinskyho hlediska mi dle nich nic neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
15.7.21 10:00

Ahoj mám to samy. Navíc při menses mám v krvi hnis a mám chripkove stavy při menses a poslední dva měsíce už to mám nonstop a bolí mě vajecnik nebo vejcovod. Byla jsem s tím 4× na gynde a nikdo zanet nevidi. Dali mi atb ale ze by mi odstranily potíže to se říct nedá. Nejhorší jsou ty stavy - bolest rukou, nohou, hlavy, osoalost, zimnice to vše při menses. Jen spím… jsem si na 100% jistá ze to je zanet vwjcovodu a vajecniku a všichni říkají ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
15.7.21 16:46

@Eliška ahojky já mám totéž. Mám k tomu i endometriozu ale teď jsem si jistá ze toto Endometrioza není a je to zamet vejcovodu. Je mi hrozné. Mám bolest levého vajecniku nebo vejcovodu beru atb a bolí mě už 7 měsíců ruce nohy klouby hlava … občas zvýšena teplota a zo vše vždy při menstruaci. Beham od čerta k ďáblu a všichni na mě koukají jako na blbce… jak se to u tebe vyřešilo prosím? Co to nakonec bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí