Tmavý výtok z bradavek

Anonymní
20.11.11 21:16

Tmavý výtok z bradavek

Ahoj holky, to že mám i 10 let po skončeném kojení výtok z bradavek jsem si už zvykla. Hormonální nález mám v normě, tak to nechávám plavat, jen občas zkontroluju, jestli to pořád mám. Dnes mi ale po zmáčknutí prsu vytekl úplně tmavě hnědý hnus. Omlouvám se za ten výraz. Myslíte, že to je ještě normální? Nechci plašit, ale jsem v tomhle směru osražitější, je mi přes 40 a rakovinu prsu máme v rodině.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.11.11 21:19

Z prsou by v prvé řadě nemělo nic vytékat, pokud žena nekojí! A rozhodně ne nic hnědého. Okamžitě bych se objednala na mamologii.

• Citovat
  • Upravit
35533
20.11.11 21:20

Jednoho, nebo obou? Jestli jednoho, zasla bych s tvou anamnezou urcite nekam do mamologicke poradny. Jestli z obou a hormony mas v norme a nemas jine problemy, jeste bych pockala, jestli to zas neprejde…event. bych to resila, pokud to neprejde treba do mesice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35533
20.11.11 21:22

Nesouhlasila bych, ze z prsu nemuze neco vytekat, spis jde o mnozstvi, barvu a jestli jde o vytok z obou nebo z jedne strany…Nekdo proste mirnou sekreci ma, pokud je cira, mlecna, bila, nazloutla, nemusi to byt nic nenormalniho…(pokud ma normalni hormonalni profil)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
20.11.11 21:24

Rozhodně bych se objednala na mamograf - a to rychle! Zvlášť s touto rodinnou anamnézou :cry: Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.11 21:28

Výtok mám z obou bradavek, stále byl nažloutlý a hustý, i od lékařů mám potvrzeno, že je to normální stav. Ale až dnes, respektive dnes jsem to zjistila, mi z pravé bradavky teče ten kolomaz, fakt takovou to má barvu. No uvidim pár dní a pak si radši dojdu. Dík za reakce.

• Citovat
  • Upravit
35533
20.11.11 21:29

Ja bych se neobjednavala na mamograf… lepsi je zajit do mamologicke poradny( udelaji ster vytoku na sklicko na cytologii, poslou na MG nebo UZ, prsa vysetri, event udelaji nebo objednaji duktografii), prote s mamoporadne bude pece komplexni… na MG nemusi byt nic videt a zakladatelcin problem to nemusi vyresit…
Navic mam pocit, ze hodne zalezi na pojistovne a pokud vim, bez zadanky, pokud ti neni nad 45( a nespadas timto do screeningu), ti MG neudelaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.11 21:32
mroe píše:
Ja bych se neobjednavala na mamograf… lepsi je zajit do mamologicke poradny( udelaji ster vytoku na sklicko na cytologii, poslou na MG nebo UZ, prsa vysetri, event udelaji nebo objednaji duktografii), prote s mamoporadne bude pece komplexni… na MG nemusi byt nic videt a zakladatelcin problem to nemusi vyresit…
Navic mam pocit, ze hodne zalezi na pojistovne a pokud vim, bez zadanky, pokud ti neni nad 45( a nespadas timto do screeningu), ti MG neudelaji..

Dík moc, to je vyčerpávající info :-D

• Citovat
  • Upravit
perfect day
20.11.11 23:31

kamaradka mela uplne stejny problem,vse nakonec ok, horm. profil i ultrazvuk prsou ji dopadl dobre, mamo se dela dle veku, take neni vhodne vzdy. dneska bezim, pokud chces, napis do me soukrome posty, muzu ti zjistit vic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.15 12:12

Ahoj holky, prosím o radu, jsem 4 roky od porodu, kojila jsem cca půl roku, vesměs pořád jsem měla pár kapek „zbytkového mléka“. Včera jsem zjistila, že po zmáčknutí vytéká tmavá tekutina sem tam s bílým. Nevíte jestli tohle řeší gynda nebo obvoďák děkuji

• Citovat
  • Upravit
72728
9.6.15 12:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu, jsem 4 roky od porodu, kojila jsem cca půl roku, vesměs pořád jsem měla pár kapek „zbytkového mléka“. Včera jsem zjistila, že po zmáčknutí vytéká tmavá tekutina sem tam s bílým. Nevíte jestli tohle řeší gynda nebo obvoďák děkuji

obrátila bych se na gyndaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
9.6.15 12:23

U mě to řešila gyndařka, poslala mě na UZ prsou a mamolog. poradnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
9.6.15 12:31

Obrat se na gynekologa, ten tě pošle na UTZ a z výtoku vezme stěr na cytologii. Absolvovala jsem to stejné cca před 14ti dny a vše je v pořádku. Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.15 13:23

Děkuji za rady, snažím se tam dovolat a domluvit se :-) Nebojím se, to bude dobré, jen chci mít jistotu :-))

• Citovat
  • Upravit
37
11.3.22 18:14

Obnovuji vlákno jak dopadly obě tazatelky? Ale už je to dlouho, to už asi nikdo neodpoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí