Hrbolky v pochvě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.11.11 11:03

hrbolky v pochvě

Ahoj holky, mám takový intimní dotaz. Měla jsem kdysi kondylomata, jen venku na pyscích a potom sama zmizela. Dnes jsem si však vevnitř v pochvě, na horní straně (když si tam strčím prst, tak na té straně směrem k žaludku, ne zadku..pardon za uzasne vysvetleni :oops: ), nahmatala spoustu malých hrbolků. Nikdy dřív jsem to tam moc nezkoumala, tak nevím, jestli je to normální nebo se mi tam mohly nějak rozrůst ty kondylomata? Mělo by tam vevnitř být všechno hladké? Díky moc! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
20.11.11 11:07

Pochva je cela hrbolata:) je to rezerva k roztazeni k porodu! Je jako tkova harmonika. Zvrasneni je normlni. Kdyby jsi mela problem tak by ti to na gynekologii jiste rekli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
20.11.11 11:09

Jéééj, já je měla taky v těhotenství..Měla jsem je i vevnitř..Byla jsem na odstranění a pak se udělali znovu :( Měla jsem jistyho cisare ale před porodem zmizeli sami.. Pokud už jsi je měla, vir už v sobě budeš mit naporád.. Při silně snížene imunitě se oběví.. nakazit mužes jen tehdy, když mas bradavičky.. Představ si že to ma 70% lidí.. někomu se to neprojeví nikdy.. Já už bradavičky nemam ale vir už budu mít furt.. Spala jsem i se svym přitelem.. Tomu se nic neudělo.. Ale už je nakaženej.. určitě si zajdi ke gynekologovi.. myslím že to mužou byt kondylomata.

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
20.11.11 11:10
Janichka píše:
Pochva je cela hrbolata:) je to rezerva k roztazeni k porodu! Je jako tkova harmonika. Zvrasneni je normlni. Kdyby jsi mela problem tak by ti to na gynekologii jiste rekli:)

No tak u mě si toho taky nevšimli :)) Musela jsem jim to ukazat :))

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
20.11.11 11:12

A pokus je už jednou měla tak to klidně muže mít zase.. Muže mít sníženou imunitu a tím ji zase propukli bradavičky.. Já s tím měla taky trapení.. v 19 tydnu těhotenství jsem byla pod celkovou narkozou na odsranení, a oni se mi ty mrsky udělali zase znovu.. Gynekoložka říkala že je to normalní.. 6e jak jsem byla těhu že mám sníženou imunitu..

• Citovat
  • Upravit
1702
20.11.11 11:41

Ahoj, ja to tedy taky nezkoumala, ale myslela jsem, ze ty hrbolky jsou normalni :nevim: Snad je to tak, jak pise Janichka.
Kondylomata jsem mela taky, byla jsem s tim dvakrat na odstraneni, po prvnim se mi udelali znovu po par mesicich :roll:
Ale asi to bude normalni, co jsem je mela je to par let zpatky a v tehu by se na to urcite prislo, kdyby ty hrbolky byly „nenormalni“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.11 21:31

Já neporadím, sama tápu a doufám, že se nebudete zlobit, když se tady zeptám taky, mě se zase dělají na stydkých pyskách takové tvrdé tukové beďárky, normálně jdou vymáčnout, ale proč se dělají? Ptala jsem se gynekologa i jsem byla na kožním, vždy mi řekli, že to kondylomata nejsou, jen ucpané tukové žlázky. Nechápu, proč se mi ale ucpávají, musím je často mačkat, jinak tam mám hrbolky, nehledě na to, že se za to v sexu stydím. Moc se omlouvám za popis i dotaz. Samozřejmě anonym.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa