Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky je normální,abych měla vložku,,prodojenou" za hodinu za 1,5.Je to moje 5 menstruace po porodu,d+ěkuji
děkuji Karku,jenže to už jí mám čvrtý den takto a k tomu kašel,tak nevím,zda ten kašel na to má vliv
Mám to taky tak po posledním porodu
Několikrát v roce končím na transfuzích.
tak to neporadím,ale vím, že ona právě měla takhle silnou menstruaci, teď jsem si vzpoměla,že moje ségra je to samý, jakmile dostane menzes dva tři dny je doma, prostě jen mění vložky..já teda po porodu měla prvních pět menstruací šílenejch, co ze mě vycházelo a bolelo mě v kříži, a bylo mi na omdlení, po té páté mi přestalo být naprosto špatně, neznala jsem bolest břicha, hlavy, prostě nic..vzala jsem si tampon a kolikrát ně něj zapoměla..
A nepomá ti citrón?já jsem to zkusila celkem pomohl,ale je to zase individvální.
levmah28 píše:
A nepomá ti citrón?já jsem to zkusila celkem pomohl,ale je to zase individvální.
Mě citron nepomáhá ![]()
Taky tě nepotěším, mám to po druhém porodu stejný. Sice bez bolestí, ale to krvácení je hrůza. Zkoušela jsem citrón, ten teda pomáhal, ale pak jsem začala brát Ascorutin a už je to v pohodě. Doktorka říkala, že to brát můžu, že to jsou jenom vitamíny.
upřímně lituju, já to tak měla jako děcko ještě, když mi začal cyklus, ale 4dny takhle silné, to mi přijde hodně… v posledních letech se to hodně zlepšilo, silnou MS jen den, dva a rozhodně ne tolik, teď jsem těhotná a trošku mě to teda vyděsilo, jestli mě tohle čeká po porodu
![]()
Taky tak,po třetím porodu a úplná tragédie,dnes čtvrtý den a 4 balík vložek
Je to teprve třetí menzes,tak doufám,že se to trochu zmírní ![]()
tak já naštěstí 3 balíčky,asi ještě používám starší a novější