Opravdu silná menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.11.11 14:26

menzes

Ahoj, mě se jednou stalo, že mi protékala během 15 minut, trvalo to hodinu, už jsem myslela, že pojedu na pohotovost, ale pak se to uklidnilo samo, ještě je Cyklo3forte, ale to je na předpis…

• Citovat
  • Upravit
Jiřina22
8.1.12 21:58

Alespoň malá rada

Ahojte všechny, které jste postižené silnou menstruací. Také to velmi dobře znám. Dost často je to dědičný problém. Má maminka používala ve dnech měsíčků vždy trikotýnové kalhotky, protože se dobře praly a rychle schly. Když jsem se po dítěti dostala do stejných problémů se silnou menstruací, sháněla jsem také trikotýnové kalhotky, protože bavlněné jsem měla i po vyprání samý flek. V obchodech jsem našla z trikotýnu jen luxusní prádlo, samá krajka.
Tyhle ale jsou bezva, pevné gumy v nohavičkách drží vložky, aby se neposouvaly. Zvlášť na spaní jsou moc fajn, protože udrží pevně i 2 -3 vložky.Už je používám 3 rokem a jsou stále jako nové, bez fleků. Mohu jen doporučit. Už jsem začala chodit do práce a antikoncepční prášky, které se říká, že někdy pomohou, mi naplánují začátek měsíčků, kdy to je nejhorší, na víkend, jinak můj problém absolutně neřeší. Do práce si beru náhradní kalhotky, a pokud „proteču“, i když si beru vždy po 2 vložkách, tak se převléknu. Kaťata přemáchnu ve studené vodě na záchodě a na skrytém místě na radiátoru jsou za chvilku suché. :)
Se silnou menstruací jsem se už nějak smířila, v kombinaci s prášky a fajn prádlem to zvládám. 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa