Zánět dělohy a antibiotika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
25.11.11 22:51

No klid…občas je tam rušno :DDD Ty to máš kousek?

Jinak ti děkuji za pomoc a podporu :* Snad bude fajn a pan doktor se mi v pondělí jen vysměje, že je vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.11.11 22:54
Klovasa píše:
No klid…občas je tam rušno :DDD Ty to máš kousek?Jinak ti děkuji za pomoc a podporu :* Snad bude fajn a pan doktor se mi v pondělí jen vysměje, že je vše ok :)

Mám to asi třicet kilometrů, takže až mi bude opravdu hrabat vezmu kolo a jsem tam hned.. :mrgreen:

Uvidíš, že se ti opravdu vysměje. Teď jdi v klidu spát a ráno to bude O.K. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.11.11 22:59
peggy.sl píše:
Klovasa píše:
No klid…občas je tam rušno :DDD Ty to máš kousek?Jinak ti děkuji za pomoc a podporu :* Snad bude fajn a pan doktor se mi v pondělí jen vysměje, že je vše ok :)

Mám to asi třicet kilometrů, takže až mi bude opravdu hrabat vezmu kolo a jsem tam hned.. :mrgreen:

Uvidíš, že se ti opravdu vysměje. Teď jdi v klidu spát a ráno to bude O.K. :mrgreen:

Mě až bude hrabat,tak se na léčebnu vyprdnu :DDD Pod svícnem je největší tma :D
No snad snad :) Už bych chtěla mít klid…páč to trvá docela dlouho (samozřejmě,že sem nešla k dr hned, myslela jsem, že to přejde :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.11.11 23:03
Klovasa píše:
peggy.sl píše:
Klovasa píše:

Uvidíš, že se ti opravdu vysměje. Teď jdi v klidu spát a ráno to bude O.K. :mrgreen:
Mě až bude hrabat,tak se na léčebnu vyprdnu :DDD Pod svícnem je největší tma :D
No snad snad :) Už bych chtěla mít klid…páč to trvá docela dlouho (samozřejmě,že sem nešla k dr hned, myslela jsem, že to přejde :roll: )

No vidíš! Jak dlouho to trvalo, tak dlouho to bude odcházet… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
27.11.11 23:16

Ahoj Peggy,
tak včera to ještě přes den bolelo a když jsem šla spát,tak sem si uvědomila,že už ne :) a dneska celej den nic :) Tak snad už ATB zabraly :) Zejtra jdu k doktoru,tak snad bude vše ok :) Děkuji za podporu :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.11.11 08:51
Klovasa píše:
Ahoj Peggy,
tak včera to ještě přes den bolelo a když jsem šla spát,tak sem si uvědomila,že už ne :) a dneska celej den nic :) Tak snad už ATB zabraly :) Zejtra jdu k doktoru,tak snad bude vše ok :) Děkuji za podporu :) :kytka:

To jsem ráda, že už je ti líp… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.11.11 21:05

Tak sem žádala pořádné vyšetření…nikde nic, jen prej mám prvděpodobně přišitej močový měchýř trochu níže než byl původně a to je asi to,co mě tam vadí :( Ale prej už je to krásné…sice mi dal ještě jedny slabé ATB až doberu tyhle a pak mám přijít až 19 :) Tak snad to bude dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.11.11 21:16
Klovasa píše:
Tak sem žádala pořádné vyšetření…nikde nic, jen prej mám prvděpodobně přišitej močový měchýř trochu níže než byl původně a to je asi to,co mě tam vadí :( Ale prej už je to krásné…sice mi dal ještě jedny slabé ATB až doberu tyhle a pak mám přijít až 19 :) Tak snad to bude dobré :)

No vidíš! Já jsem ti to říkala… :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
28.12.11 18:25

ahoj holky mam nejspis zanet delohy ale spis si myslim ze jsem tehotna ale dr nic na utz nevidel je to asi jeste brzo byla bych tak ve 4tt takze je opravdu brzo , rano jsem si delala tehotensky test a byl negativni,tak mi dal atb doxybene. myslite ze by se mohlo neco v tak casnem tehotenstvi stat plodu? Bojim se je uzivat, mam i cipky akorat se zavadeji do zadku a jeste cyclo 3 forte pilulky a pit urologicky caj a zvejkat brusinky atd… Pri curani mi nic nereze ani nepicha, teplotu nemam,ale tehu priznaky unavenost a nevolnost mam uz 2 tydny vim ze je to brzo,asi je to hormonama co mi dal pri ovulaci, pregnyl a estrofem na upravu sliznice mela jsem ji nizkou, snazime se o miminko.. Diky za kazdou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.5.13 21:54

zanet delohy

DD, ja jsem mela tez zanet dělohy, příznaky zadne nebyly, krom průhledného tahnouciho vytoku a na to konto jsem si rano udelala vyplach spodku (pul litru prevarene vody s 3 kapkami tea tree oleje)-tento vyplach doporucuji mnozi gynekologove…chvilku po vyplachu jsem citila bolest podbrisku jako blizici se menstruace. V pocatecnich 5hodinach bolest pretrvavala, pote se mi rozjela jako by do vajecniku, za další 2hodiny, jsem uz stenala bolesti, tupou neprestavajici bolest jsem mela komplet celého bricha od spodku az k zaludku a zaroven smerovala do zad, doktori mi pote vysvetlili, ze se to sirilo po nervech a proto jsem mela takove bolesti…7 mesicu před zanetem jsem mela cisar, tak je mozne ze jsem to mela po cisari, ale kdo vi, zanet dělohy se muze způsobit ruznymi příčinami, ktere si můžete precist na internetu..kazdopadne 4dny jsem, byla v nemocnici lecena nitrozilne antibiotiky a dalších 8 dni jsem brala antibiotika po 12hod 2toblky (Entizol250mg, Megamox 1g)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.16 16:54

Ahojte maminky, chtela jsem se vás zeptat, co máte zkušenost se zánetem delohy-jaké jste meli příznaky a hlavne-jaká je ta bolest??..Mám problémy, neustále me pobolívá v podbřišku jako by mela prijit MS, jde mi to do beder a co hlavne, tak mám strašný výtok. Ted posledni dny me ale začalo hodne pichat v podbrisku, jde to až do konečniku, je to taková bodavá bolest-Vetsinou ale jen ráno po probuzení..Na gynde jsem byla pred mesicem, už jsem mela problémy, ale jeste nebyly tak závratné, tak jsem se o nich nezminila a dle doktorky vse v poradku…Tak nevim a nechci být za hypochondra :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.16 17:12
@Anonymní píše:
Ahojte maminky, chtela jsem se vás zeptat, co máte zkušenost se zánetem delohy-jaké jste meli příznaky a hlavne-jaká je ta bolest??..Mám problémy, neustále me pobolívá v podbřišku jako by mela prijit MS, jde mi to do beder a co hlavne, tak mám strašný výtok. Ted posledni dny me ale začalo hodne pichat v podbrisku, jde to až do konečniku, je to taková bodavá bolest-Vetsinou ale jen ráno po probuzení..Na gynde jsem byla pred mesicem, už jsem mela problémy, ale jeste nebyly tak závratné, tak jsem se o nich nezminila a dle doktorky vse v poradku…Tak nevim a nechci být za hypochondra :nevim:

Já jsem měla zánět dělohy po revizi dělohy… Neměla jsem vůbec teplotu (nemívám jí) - ale ta bolest byla opravdu velká. Mívám bolestivou menstruaci, ale tohle bylo daleko, daleko horší… Kroutila jsem se bolestí. A nešlo na to břicho vůbec zatlačit…

Napadá mě - nemů :think: žeš být těhotná…??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.16 18:54

Nene, těhotná nejsem…Práve me i zaráží ten výtok, je zbarvený…plus ty bolesti a problémy co mám…nevim no

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.16 09:17

Maminky a muže být treba k zánetu delohy i nafouklý podbřišek? Nepozorovala jste to nekterá?.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa