Krvácení v těhotenství - dopadlo to dobře?

Anonymní
25.11.11 10:25

krvácení v těhotenství

předem se omlouvám za anonyma,ale chodí sem švagrová a nepotřebuju od celý rodiny dostávat lítostivé sms,to mi na klidu opravdu nepřidá…
Jsem v 8tt,dneska ráno jsem na toal.papíře našla hnědou krev,vzala jsem si intimku a krvácím dál,ale trochu,už ze mě vyjelo i pár cucků (omlouvám se za nechutnosti) nic mě nebolí,sex nebyl… jsem doma se dvěma dětma a nemocnice je hodinu cesty busem,proto se ptám tady (pro rejpalky- je mi jasný,že do mě nevidíte,ale chtěla bych slyšet (číst) něco jako měla jsem to stejně,miminko jsem donosila… ) :nevim: předem díky za odpovědi… :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
25.11.11 10:29

Ahojky, samozřejmě nevím jak moc krvácíš a tak, a určitě bude nejlepší zajet do nemocnice, aby tě uklidnili, ale osobně když jsem loni potratila, tak se mi normálně rozjela MS, a to docela silná. A teď jsem taky tak nějak kolem 7tt trošku zakrvácela, ale jen trošku (ani bych to nevěděla, kdybych to nenahmatala) ale co vím, kamoška krvácela a mimnko bylo ok, jen musela týden pak ležet a být v klidovém režimu.. Ale co to může být ti opravdu řekne jen doktor! Zkus mu aspoň zavolat, uvidíš co ti řekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.11.11 10:39

Je to teda špinění nebo krvácení.Píšeš hnědé ale krvácim,takže je to jasná krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
25.11.11 10:40

Ahojky, v 6tt jsem zažívala to samé co popisuješ ty. Bohužel šlo o tzv. syndrom mizejícího dvojčete (potratila jsem jeden plod). Určitě je lepší si zajet do nemocnice a zjistit co se stalo, třeba ti nakonec řeknou že je vše v pořádku. Přeju mnoho štěstí

• Citovat
  • Upravit
3170
25.11.11 10:41

ja jsme nyni v 10tt a dycky kdyz prechazim novy tyden tak trochu zaspinim a po sexu uplne normalne.....jednou jsem mela krev jako u ms sla jsme k dr ale bylo vse v poradku to jsme krvaceka cely den napsal mi utrogestan a ted je to o dost lepsi ale taky obcas zaspinim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.11.11 10:44

A jestli jde o špinění nebo o krvácení je vlastně nák tak jedno,ale duležité je mít potvrzen plod v děloze(vyloučit mimoděložní) a nechat zkontrolovat zda plod není v ohrožení třeba hematomu.Já špinila,vždy sem vyrazila hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.11 10:46

Ahoj, já jsem krvácela v 10. týdnu, taky mě nic nebolelo, ale krvácela jsem silně, tak jsem radši jela do nemocnice, tam mě při ultrazvuku našli hematon, nasadili ascuritin a týden si mě tam nechali. Být tebou, tak bych radši jela, budeš mít spoň jistotu a nebudeš si muset třeba jednou něco vyčítat.

• Citovat
  • Upravit
32
25.11.11 10:57

Ahoj, já jsem krvácela v 12tt. Stalo se to v SO večer a byl to takový šplouch krve. Jela jsem ihned na pohotovost. Naštěstí mimi bylo v pořádku. Hned v PO jsem šla ke svému Mudr, abych se uklidnila (idiot na pohotovosti mne vystrašil samovolným potratem) Pak jsem špinila asi ve 20 tt, a to bylo po dlouhé chůzi. Mimís mne uklidnil tím, že se hýbal.
Vše dobře dopadlo.
Nechej všeho a mazej na kliniku!!! Pokud nebudeš znát příčinu krvácení, budeš celý den zbytečně nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.11.11 11:08

ja jsem krvacela co chvili a asi az do 22tt,jak jasne cervene,tak kolikrat tmava krev…byla jsem v nemocnici jak doma,pak krvaceni z nizko polozene placenty,riziko predcasneho porodu,otevirani-no vic veci,bylo to narocne,ale nakonec mam zdraveho,krasneho syna narozeneho ve 40tt :srdce:

tmava krev je uz stara,jasna muze byt z cevky,cipku,hematom,je toho spousta,v nemocnici mi dali vzdy jen ascorutin,magnesko a parkrat i injekci na zastaveni krvaceni z delohy…

takze autorko neves hlavu,drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
25.11.11 11:57

ahojky, já maličko špinila v 8tt a pak jsem od 13tt až do 18tt krvácela (přímo ze mě lila krev) ,pobyt v nemocnici, špinila, hematom, odlučování placenty - celkem drama - napsala jsem o tom i před 10 dny deníček tady na emiminu - a vedle v pokojíčku leží zdravý půl roční chlapeček - naději ti určitě dám , ta umírá poslední.
Určitě je rozdíl jestli je to čirá krev a nebo hnědá. ale tak i tak by jsi měla co nejdříve zajít k doktoru. Žel tě trochu zklamu, nikdo se kvůli tobě nepřetrhne - berou to jako začátek těhu - mě bylo i v 13tt řečeno, že příroda si udělá své - doporučím ti nic nezvedat, pokud možno i odpočívat a co nejdřív jít na UZ, a už mám potvrzeno těhu od gynd a už jsi viděla i srdíčko? Je to brzo, říkám doktoři jsou žel docela skeptici, tak prostě musíš doufat, že jestli je mimi v pořádku tak se udrží !!! To mi taky bylo řečeno, že pokud se těhu má udržet tak se udrží za každou cenu i přes krvácení, hematomy a jiný hrůzy - pokud se nemá udržet, tak ho tam neudrží ani pár volů !! šílený ale žel asi pravdivý

moc držím palečky, protože jsem si prošla peklem, který bych nikomu nepřála a proto je mi každý těhulky co má strach o mimi líto !! At to taky dobře dopadne !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
25.11.11 11:57

Já špinila v šestém týdnu, nštěstí jen chvíli, drhý den jsem šla hned k lékaři, vyšetřil mě, napsal duphaston na udržení plodu, protože nevěděl, jestli to není nějaký náznak potratu, ale říkal, že dokud krev není červená, nemusí to být zlé. Takže jsem se první trimestr držela v klidu a dlabala hormony, už jsem v patnáctém týdnu a od toho jednoho krvácení nic ;) Musím zaťukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.11 12:02

všem moc děkuju za odpovědi :kytka: :kytka:

krev není jasně červená,ale spíš tmavá a do hněda… spíš mě zarazily ty cucky jako při ms… u doktorky jsem byla minulý týden,miminko je tam,kde má být,je jedno,srdíčko bilo jako zvon vzala jsem si intimku,na té toho trochu mám,ale už asi půl hodiny stejně (tmavě červené-spíš černé),když jdu čůrat a utřu se,mám to jen jako hnědé špinění a trochu… tak já nevím… :( omlouvám se za blbé popisy a nechutnosti :oops: zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
919
25.11.11 12:11

Neřeš nechutnosti, jsi vyděšená a to je jasný, já byla taky. Může to být orpavdu nějaký zbytky z dělohy. A prostě ted to vyšlo…ještě důležitá věc - není ten náhodu přesně datum kdy by jsi měla mít normálně menzes, kdybys nebyla těhotná???? Asi je vid? To se totiž taky někdy děje, dokonce prý jsou těhulky, které normálně prožívají relativně dobrý těhu ale přesto pravidlně v datumu menzesu špiní nebo lehce krvácení, většinou se to srovná až v druhý polovině těhu. TAkže jestli jsi 8tt, tak bych řekla že to je přesně ono !! Ale i tak bch doporučila maximálně v pondělí zajít na UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.11 12:18
Renatka30 píše:
Neřeš nechutnosti, jsi vyděšená a to je jasný, já byla taky. Může to být orpavdu nějaký zbytky z dělohy. A prostě ted to vyšlo…ještě důležitá věc - není ten náhodu přesně datum kdy by jsi měla mít normálně menzes, kdybys nebyla těhotná???? Asi je vid? To se totiž taky někdy děje, dokonce prý jsou těhulky, které normálně prožívají relativně dobrý těhu ale přesto pravidlně v datumu menzesu špiní nebo lehce krvácení, většinou se to srovná až v druhý polovině těhu. TAkže jestli jsi 8tt, tak bych řekla že to je přesně ono !! Ale i tak bch doporučila maximálně v pondělí zajít na UZ.

a víš že to asi vychází? mívala jsem ms nepravidelně,ale tak nějak zhruba +- dva dny to vychází… tak snatd to bude tohle… děkuju moc :hug: jen mě teda zaráží,že u předchozích těhotenství jsem to neměla,ale je fakt,že pokaždý je to jiný… děkuju,snad máš pravdu… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
919
25.11.11 12:24

já jedno těhu nádhera - naprosto v pohodě - druhý těhu jsem od 13tt vlastně do 38tt skoro jen trpěla - 3 měsíce mi hrozili potratem pak předčasným porodem - fakt hrůza…a přesto to bylo se štatným koncem

kdyby se ti chtělo..tady to máš vše komplet

https://www.emimino.cz/…hlavni-8444/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí