Krvácení v těhotenství - dopadlo to dobře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Romisek 23
30.11.11 12:12

Taky špinim

Ahoj mamči,první těhu v pořadku,ted jsem v 10tt včera jsem myla okna atd večer jsem začala špinit a dnes rano take,muj doktor tu bude až zitra a v nemocnici mě nevzali..nevim co si mam myslet asi se do zitřku zblaznim..

• Citovat
  • Upravit
919
30.11.11 12:15

Romi - já vím oni opravdu ten druhý až 4 měsíc toho moc neřeší - prostě ti řeknou začátek těhu a bud to vyjde nebo ne. …a ta těhulka aby se zbláznila. Zkus odpočívat, kdyby to šlo tak i polehávat a snaž se být v klidu, vystresování ti rozhodně nepomůže i když máš pocit že se zblázníš ale nic ted s tím udělat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romisek 23
30.11.11 12:41

Děkuju za odpověd,máš pravdu,v unoru jsem potratila a ted už bych to nedala,mužu si za to sama,nemusela jsem včera nic dělat a třeba by to bylo dobrý,snad mi řekne zitra doktor dobrý zpravy.Snažim se byt v klidu a do zitra nak přežit ale mam doma ještě skoro 3letého neposedu tak je to nerealný to přesně dodržet

• Citovat
  • Upravit
919
30.11.11 12:45

Romi, já si tohle prožívala loni…loni v tuhle dobu mě akorát pustili z nemocnice po 10 dnech krvácení. pak sjem ještě 1 měsíc musela pořád ležet - doma 3letá breberka co neposedí - no vlasntě celý těhu bylo na prd , ale přežili jsme to oba -já i miminko , tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.11.11 13:13

No teda:-)Tak doufam že to zvladneme taky,zitra napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.12.11 20:33

Tak zitra rano revize,plod se nevyvíjel a nebyla tam srdeční akce,hematom,na třetí pokus nemam nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
2.12.11 09:49

Romi to je mi moc líto…ale nevzdávej to, mimi nebylo v pořádku, kolikrát čtu o tom že někdo měl xx potratů a pak opravdu zdravé miminečko. A zase se říká že pokud je mimi poškozené nebo prostě něco není v pořádku tak to prostě takhle dopadne že se přestane vyvíjet. Hodně síly přeji abys to zvládla !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.12.11 18:41

Děkuju!Asi budou nutne nějake testy,přece nemužu pokaždé potratit,když poprve jsem měla vše bez problemu až na to že sin měl vrozenou vadu srdce,ale už je po operaci a je vše v pořadku.Asi by to potom chtělo jet k moři s čistou hlavou,třeba se to povede a už to konečně vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 17:53

Jak to tedy je?

Ahojky všem :),
chtěla bych poradit, slyšet názory a zkušenosti asi jako všechny, co jsem píšete. Nebudu se zřejmě ptát na žádnou novinku, ale reakce by mne i tak potěšily. Menstruaci mám vždy skoro na den přesně… Nyní se mi o 14 dní zpozdila, a tak jsem si udělala těhotenský test - byl pozitivní ( dvě silné jasné čárky ). Dva dny po testu jsem dostala menstruaci ( klasické krvácení jako mám vždy ). Na testu jsou i po 5 dnech čárky stejné. Chystám se po menstruaci test zopakovat… Byla jsem šťastná a teď jsem zmatená :,(
Předem děkuji za jakékoliv ohlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
2.1.13 17:56

To je těžko říct. Vypadá to možná na potrat, pokud bylo krvácení silné. Těhotenské hormony mizí pomalu, takže test může být pozitivní. Každopádně, potrat to být nemusel, někdy ženy krvácí i hodně a přesto těhotenství pokračuje. Rozřeší to jedině lékařská prohlídka, a to ještě ne hned, bude se muset udělat ultrazvuk a případně opakované krevní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 19:05

Děkuji za názor. K doktorce určitě vyrazím, ať mám jistotu, ale zřejmě to teď, když krvácím nemá smysl. Takže čekání je samozřejmě dlpuhé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
3.1.13 12:21

Určitě bych k doktorce šla a řekla jí přesně to co jsi psala nám…až po UZ budeš vědět víc, eventuelně po krevním testu. Často se potratí hned a vlastně často si ženy myslí že měli opožděný menzes a on to by potrat. Ale nikdy nic není na 100%. Ze mě ve 13 tt lilo krve jak se říká „jak z vola“ a dnes je z toho očekávaného potratu 1,5 roční neposedný klučík :mrgreen:
to tehdy ani nebylo o krvácení jako při menzes, to bylo jak když pustíš kohoutek s vodou. V nemocnici do mě narvaly spoustu prášků a čekalo se, ale moc nadějí mi nedávali.
a ber to tak, že dneškem nic nekončí - bud těhu budeš a nebo nebudeš - když nebudeš tak snažení pokračuje, hlavně se snaž pozitivně myslet. Pozitivní myšlení dovede skoro zázraky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.13 20:58

I tobě děkuji Renatko :-),
tím, že to je poprvé, tak jsem neznalá :), ale určitě snaha bude nadále, ať to dopadne tak, či onak :-) Uvidím, co se tedy dozvím.. Juuu, tak to „dodatečně“ blahopřeju, že jste to takhle zvládli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 20:56

Tak dnes už vím, že to byl samovolný potrat. :( Při pomyšlení na to, je mi smutno, ale asi to tak mělo být. Zkusíme to znova a uvidíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.11.13 09:03

Ahoj včera jsem byla u doktorky a bylo vše v pořádku srdíčko tlouklo, fakt vše v pohodě, dnes ráno jsem začala špinit hnědě… jsem 8tt máte někdo podobné zkušennosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí