Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nejsem statečná, ještě ted když si ten rok rekaputuluju tak je mi z toho děsně a byla sjem celý ty měsíce tak ustrašená až hrůza - za ten půlrok těhu jsem zestárla minimálně o 10 let, a fakt je to i na mě vidět, bývala jsem hezčí
pokud nejsem nalíčená tak vypadá strhaná jak kdyby mi bylo 40 let ![]()
ale hlavně to píšu abych povzbudila, protože vím jaký to je se bát a jak pomůže když víš že i ostatní to vybojovali a dopadlo to dobře. Tak pak písni jak je za pár dní, pa
nejsem statečná, ještě ted když si ten rok rekaputuluju tak je mi z toho děsně a byla sjem celý ty měsíce tak ustrašená až hrůza - za ten půlrok těhu jsem zestárla minimálně o 10 let, a fakt je to i na mě vidět, bývala jsem hezčí
ale hlavně to píšu abych povzbudila, protože vím jaký to je se bát a jak pomůže když víš že i ostatní to vybojovali a dopadlo to dobře. Tak pak písni jak je za pár dní, pa
Zakladatelko,tak pokud chces uklidnit,ze to tak nekdo mel,tak ja taky,krvacela jsem v obou tehotenstvi a mam dve deti.
Prvni tehotenstvi bylo spineni,a mirne krvaceni,hroz.potrat,pak otvirani a hroz.prec.porod…konec zdrave dite ![]()
Druhe tehotenstvi taky spineni(coz uz me z miry nevyvadelo),ale pak docela velke krvaceni vpodstate v prubehu celeho tehotenstvi(nemyslim tim trocha krve,ale hodne).Pricina byla placenta.A konec zdrave dite
.
Doufam,ze je to to,cos chtela slyset,ale jinak samozrejme vis,co…doktor,prohlidka,jinak ti nikdo nic vic nerekne.
Spineni v teho ale neni nic tak neobvykleho a hrozneho,ma to spousta tehotnych a nemusi to znamenat nic spatneho.Hneda-tmava krev znamena „starou“krev,takze tam jsou mozne i ty „cucky“
omlouvám se , zbobí mi net a ty příšpěvky se poslali víckrát…sorry
jeste bych chtela napsat,ze i jasne cervena krev ve velkem mnozstvi,opakovane,neznamena konec.(ja si to u druheho myslela,protoze kdyz jsem videla masivni krvaceni,tak to uz nebylo zadne spineni,..a rozklepalo me to uplne..
)I tohle dobre dopada ![]()
Any, ze mě lila krev a do toho křeče v břiše a křížový, frčeli jsme do nemocnice a mimi se drželo jako klíště
- sice divný ale prý prý se to stává - víš co přišlo mi že doktoři sami kolikrát taky neví, jen krčí rameny a prý uvidí se - jako ono do vnitř do dělohy nikdo nevidí
Renatka30 píše:
Any, ze mě lila krev a do toho křeče v břiše a křížový, frčeli jsme do nemocnice a mimi se drželo jako klíště- sice divný ale prý prý se to stává - víš co přišlo mi že doktoři sami kolikrát taky neví, jen krčí rameny a prý uvidí se - jako ono do vnitř do dělohy nikdo nevidí
No to vis,ze jo
,jak to ma byt,tak se stane.Ale stres je to hrozny… ![]()
tak mám v tom poravdu bordel… včera večer už bylo vše ok a dneska taky nic… tak já to fakt nechápu
zakladatelka
páni… jsi hrozně statečná… přeju moc štěstíčka