Která antikoncepce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
257
17.9.16 14:12

@Lékorka453 zbytečné se na to ptát, každé tělo reaguje jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
17.9.16 16:58

Tak já brala dlouho Lindinette 2O, nepřibrala jsem po nic a ani se mě nezměnila chuť k jídlu, zlepšila se mi po nich pleť a vlasy. Kamarádka brala též a nabrala během roku 8kg, ale mají v rodině sklon k přibírání. Každé tělo je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.16 09:40

Katya

Ahoj mám dotaz přesně 6.10 jsem dostala menzes a začala jsem brát antikoncepci katya 10.10 mi menzes měl končit ale stále ještě menstruaci mám a není to špinění je to úplně hrozně silná menstruace je to normální když jsem začala brát úplně první antikoncepci? :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.18 14:41

Ahoj můžete napsat jakou berete antikoncepci a berete jí bez pauzy? Kvůli velice silné a časté menstruaci. Pomohla vám nějaká bez vedlejších účinků?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
16.7.18 14:48
@Anonymní píše:
Ahoj můžete napsat jakou berete antikoncepci a berete jí bez pauzy? Kvůli velice silné a časté menstruaci. Pomohla vám nějaká bez vedlejších účinků?

BRALA JSEM asi 15 let cilest..to jsem ale brala s pauzou, ted mám mirenu, takže bez pauzy a bez MS :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
998
16.7.18 15:15

Lindynette. Brala jsem 5 let a nikdy žádné komplikace či vedlejší účinky, menstruace se mi též srovnala a byla téměř bezbolestná, s čímž jsem mívala problémy. Otěhotněla jsem téměř bezprostředně po jejím vysazení.
Ale asi je to individuální. ;)

@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
16.7.18 15:25

Tak já například z yadine blila a měla takové migrény, že jsem na jídlo ani nepomyslela a tak zhubla :-D Jedla jsem toho doat a nejlepší lindynette 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.18 15:42
@anahita píše:
Tak já například z yadine blila a měla takové migrény, že jsem na jídlo ani nepomyslela a tak zhubla :-D Jedla jsem toho doat a nejlepší lindynette píše: Více

Holky ale tu jsem měla je to už dávno ale u této se pauza dělat musí né? Proveru už nikdy a do mireny se mi nechce prý může trvat i rok než se usadí. Jestli teda vůbec a vyhodit tolik peněz jen tak taky nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
1086
16.7.18 19:18

beru již 10 let Vreyu, jeden rok jsem brala v kuse bez pauzy na menstruaci a udržela to. Nyní vysazuji každý měsíc, pokud mi do toho nevleze dovolená nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
16.7.18 19:24

já užívám půl roku tanielee beru nonstop a jsem max spokojená, předtím jsem vyzkoušela nespočet HA a u každé nějaký problém, nevolnost bolest hlavy migrény a pod, tady nemám nic z toho, jo vlastně větší prsa :mrgreen: , na 3 měsíce výjde cca 440,– jak v které lékarně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20143
9.1.21 20:50

Zdravím kamarádka mi říkala o lékové antikoncepci, kterou jí lékařka doporučila cca tři měsíce po porodu, že nezadržuje vodu aj. řekla mi název Jozefín nebo josefín nebo tak nějak, bohužel nevím, jak se píše a nikde sem jí zatím nenašla, abych si o ní něco přečetla, znáte tuto antikoncepci někdo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.21 18:10

Antikoncepce může vyhubit ryby

Hormonální raději žádná. Zachování života na planetě Zemi má u mě přednost.

Antikoncepce může vyhubit ryby. Hormonální antikoncepce se stává problémem pro životní prostředí. Působí jako tzv. endokrinní disruptor. Kanadští a američtí vědci prokázali, že hormony v životním prostředí mohou vyhubit některé druhy ryb.

Užívané hormony vylučují ženy z těla močí. Ta putuje odpadními vodami do čističek. Tam jsou organické sloučeniny různou měrou metabolizovány bakteriemi. Hormony částečně procházejí nezměněny a částečně se mění na látky s různě silnými hormonálními účinky. Některé jsou na určité skupiny organismů ještě účinnější než původní hormony z antikoncepčních pilulek.

Není pochyb o tom, že právě tyto hormonální látky zasahují do vývoje pohlaví u ryb v řekách a následně dokonce i v mořích, do kterých se hormonálně znečištěné řeky vlévají. Hormonální znečištění nabývá globálních měřítek. Masově narušený vývoj pohlaví byl zaznamenán už dokonce i u lososů táhnoucích řekami panenské přírody Britské Kolumbie.

Odkaz na vědecký článek: https://www.osel.cz/…it-ryby.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital