Které golfky mi doporučíte?

36
14.7.13 06:48

Které golfky mi doporučíte?

Dobrý den, chtěla bych koupit golfky pro 15ti měsíční dcerku, ale nevím si rady, které mám vybrat :nevim: Jaké máte zkušenosti? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2157
14.7.13 07:53

Já bych se asi na golfky vyprdla, špatně se to ovládá jednou rukou. My máme doma Espiro magic, ale pak jsem zjistila, že je ještě lepší typ Qautro cross- má lepší polohování nožiček než ten náš. Já měnit už nebudu, ale lidičky co znám, co ho mají, jsou s ním moc spokojení. Navíc je u toho i nánožník, to ne všechny golfky mají. Má cca 8kg, ano gofky jsou i lehčí, ale v pohodě si ho vynesu i se svou 12kg dcerkou do tramvaje či trolejbusu sama.

http://www.google.cz/search?…. emimino. cz%252Femimino%252Fimages%252F400×300%252F1456948.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. emimino. cz%252Fbazar%252Fgolfky-70043%252F%3B393%3B525

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
14.7.13 08:03

Dle mého je nejdůležitější, jak dlouho je chceš používat. Jiné je to, pokud bydlis na sídlišti, kde chodite trasy obchod hřiště a jinak jezdíte mhd či autem, jiné je to pokud bydlíte na menším městě bez mhd, kde je vše relativně daleko. V prvním případě asi nebudeš vozit např. 3 lete dítě, ve druhém ano. Pro druhý případ bych doporučila destnikovy typ skládání, protože ty mají vyztuzenou konstrukci pod zády a neprohrála se kočárek vahou dítěte, např. Mclaren xt, cybex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.7.13 08:26

Budes to muset upresnit. Polohovaci zada? Polohovaci nohy? Budou se hodne skladat? Potrebujes male rozmeru (do auta treba)? Malou vahu? Velky kosik? Riditelne jednou rukou? Prislusenstvi (navlek na nohy, plastenka)? Do terenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená lemanka
15.7.13 22:33
@Ali-Ali píše:
Budes to muset upresnit. Polohovaci zada? Polohovaci nohy? Budou se hodne skladat? Potrebujes male rozmeru (do auta treba)? Malou vahu? Velky kosik? Riditelne jednou rukou? Prislusenstvi (navlek na nohy, plastenka)? Do terenu?
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Lady Violet
19.8.13 12:56

Oživuji diskuzi s dotazem…
Máme Quinny Zapp, ale dcerka (19m, 14kg) už tam moc místa nemá a navíc mi z něj stále sjíždí (a zapínací pás mezi nožkama má zařezaný)… takže sháním nový golfáč.
Potřebuji, aby měl a uměl:

1. polohovat záda
  2. byl prostornější
  3. po složení zabral málo místa
  4. raději čtyřkolka (ale tříkolka by zas tak moc nevadila)
  • nepotřebuji, aby uměl sjíždět terén… na to máme terénní sporťák
  • je mi jedno, jestli bude mít spojenou rukojeť nebo ne
  • na ceně zas tak moc nezáleží (stejně na těch pár měsíců koupíme z druhé ruky)
  • nebudu v něm vozit malou s fusákem

To je asi všechno. Budu ráda za vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
3525
19.8.13 13:01

Mám Chicco SimplyCity, malej neni žádnej drobek, má 12kg 86cm a má dost místa, sice nemá polohovani nohou ale je super, 4kolka, velkej koš (uvezl i 10kg), spojena rukojet, 5ti bodový pas, plastové madlo, snadné složení jednou rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
19.8.13 13:03

Jo a záda polohovat jsou, i do úplného lehu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
19.8.13 13:04

Jo zapomela jsem že k tomu máme original plastenku a nanoznik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
19.8.13 13:28

Koupili jsme Cybex Callisto. Ještě není vyzkoušený, ale jsem z něj nadšená. Veliká stříška s UV filtrem, lehký, polohování jednou rukou. No prostě super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
19.8.13 23:14
@lady Violet píše:
Oživuji diskuzi s dotazem…
Máme Quinny Zapp, ale dcerka (19m, 14kg) už tam moc místa nemá a navíc mi z něj stále sjíždí (a zapínací pás mezi nožkama má zařezaný)… takže sháním nový golfáč.
Potřebuji, aby měl a uměl:
  1. polohovat záda
  2. byl prostornější
  3. po složení zabral málo místa
  4. raději čtyřkolka (ale tříkolka by zas tak moc nevadila)
  • nepotřebuji, aby uměl sjíždět terén… na to máme terénní sporťák
  • je mi jedno, jestli bude mít spojenou rukojeť nebo ne
  • na ceně zas tak moc nezáleží (stejně na těch pár měsíců koupíme z druhé ruky)
  • nebudu v něm vozit malou s fusákem
To je asi všechno. Budu ráda za vaše zkušenosti.

Baby jogger city mini 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4