Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chci že zeptat malá trpí šílenou zácpou a bolesti bříška máme Sunar comfort chtěla jsem zkusit mléko Kendamil četla jsem že má dobré hodnocení ale dnes mi Dr. Doporučila Nutrilon proExpert má některá z vás zkušenost s těmito mléky děkuji
@Aneta009 Na zacpu ma primo specialni mleko Beba. Je to mleko pri zacpe a zazivacich potizich. Mala na to taky trpela a tohle ji jeste v kombinaci s biogaiou pomohlo. Ale je fakt, ze jsme meli potize, protoze jsme prechazeli na beznou stravu, kdyz ji to preslo, tak jsem ji dala uz klasickou bebu a nechala probiotika. Od te doby uz bez problemu.. ![]()
@Aneta009 Já bych dala Kendamil. Dávala jsem ho synovi a mal po něm hodně řídkou stolici, takže pro dítě se zácpou by to mohlo být fajn.
Po Nutrilonu měl právě zácpu, ale nebyl to tedy proExpert.
@Aneta009 zkusila bych ten Kendamil, hodně maminek tady psalo, že po něm mají miminka trochu průjem. Tak třeba vám by mohlo sednout ![]()
@Trashpanda píše:
@Aneta009 Já bych dala Kendamil. Dávala jsem ho synovi a mal po něm hodně řídkou stolici, takže pro dítě se zácpou by to mohlo být fajn.Po Nutrilonu měl právě zácpu, ale nebyl to tedy proExpert.
Souhlasím 👍, taky nam Kendamil hodne a rychle pomohl… Za nas doporucuju, mala ho ma od 1 mesice, ted ji budou 4, a je spokojena.. ![]()
@kavenka píše:
@Aneta009 zkusila bych ten Kendamil, hodně maminek tady psalo, že po něm mají miminka trochu průjem. Tak třeba vám by mohlo sednout
Je z plnotucneho mleka, proto asi ta ridsi stolice. Hlavně Kendamil neobsahuje palmovy a rybi tuk, skroby atd.. Jako Sunar, Beba, Nutrilon.. Za me je Kendamil asi nejkvalitnější mleko, po prostudovani slozeni tech tady bezne dostupnych.. ![]()
Moc děkuji teď jsem pro Kendamil byla tak doufám že se to aspoň trochu upraví
![]()
@Aneta009 píše:
Moc děkuji teď jsem pro Kendamil byla tak doufám že se to aspoň trochu upraví![]()
Dejte pak schválně vedet.. ![]()
Ja maly vecne pomahala teplomerem a rourkou, aby se vykakala.. Chudak plakala, kroutila se.. A po Kendamilu to zvlada krasne sama..
![]()
@Konys píše:
Dejte pak schválně vedet..
Ja maly vecne pomahala teplomerem a rourkou, aby se vykakala.. Chudak plakala, kroutila se.. A po Kendamilu to zvlada krasne sama..![]()
U nás je práce to samí😂Dám vědět moc děkuji
@Aneta009 píše:
U nás je práce to samí😂Dám vědět moc děkuji
Urcite prckovi i zachutna. Je sladsi chutove, mala kdyz to bastila poprvé, tak kdyby mohla tak tu lahev i vylize ![]()
No popravdě cca 4 dny stolice dobrá bříško taky ale včera ráno zase brek a zácpa večer opět nespala dneska ráno jen když dopije láhev už se vrtí a brečí po mléku je to hrůza než se uklidní už vážně nevim ![]()
Zkuste davat Espumisan a laktobacily… Ja uz Epsumisan nedavam, ale laktobacily davame porad.. Ono si musi celkove zazivani zvyknout na nový mlicko.. Kdyz to neprejde, asi bych zavolala v pondeli detskymu dr. at poradi.
Jinak davat na brisko, oni si ho zmacnou a vyprdi se, i vykrkaji kdyz to tlaci.. Jinak uz nevim co poradit.. ![]()
Ale je fakt, ze jsem ze začátku Kendamilu jeste taky obcas pomahala rourkou nebo teplomerem.. Uplny vysledek poznate az tak za dva tydny basteni novyho mlicka, jestli sedlo nebo ne.. Nam se taky par dnu kroutila, ale cca po 10 az 14 dnech uz presne nevim se to srovnalo a dobry..
@Konys jojo espumisan dáváme mléko jak píšete měnit nebudu a počkám Dr jsem volala včera ta nás objednala za měsíc na Gastro jestli nemá alergii na kravskou bílkovinu já ji mám taky a 4.mesicni synovec taky
Tak se modlím aby to naše malá neměla ![]()