Které maso do příkrmů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
27.3.12 11:57

Které maso do počátečních příkrmů?

Které maso jste používaly, když jste začínaly s masovými příkrmy? Které do vývaru v polévce? Které do pyré?

:nevim: Někde jsem četla světlé, někde právě, že světlé neeee. Tak nevím. :nevim:

Příspěvek upraven 27.03.12 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
27.3.12 11:57
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.3.12 12:00

Nejvíc krůtu. Pak postupně i hovězí, kuře, králíka občas. Vepřové až po roce, ale i tak spíše libové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.3.12 12:01

Hovězí, krůta, králík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.3.12 12:02

Ze začátku kuřecí, krůtí, králičí, kolem 8. měsíce hovězí, kolem roku vepřové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.3.12 12:03

Tak já začala kuřecím, pak krůtí, králík, hovězí. V 9. měsících dostal rybu a krátce před 1. narozeninami vepřové. Polívky jsem začala dělat až celkem pozdě, protože se s nimi poléval. Pak ještě miloval skleničku s jehněčím.

• Citovat
  • Upravit
767
27.3.12 12:12

My začali taky kuřecím a králíkem. Od 8. měsíce jsem pak začala kupovat jehněčí a telecí, to syn miluje s rýží a zeleninou a je to hodně bohaté na železo. V papiňáku rychle uvařené a ani mu to nemixuju, jen trochu pokrájím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.3.12 12:15

Taktez kruta,kureci a kralik..Potom hovezi a teleci,po 1 roce rybu.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
27.3.12 12:17

krůta, králík…kuřecí moc ráda nemám, nevěřím mu (a bio je šíleně drahé, v těch pidiporcích se to zatím nevyplatí)-takže to spíš ze skleniček nebo když se jó zadaří a od někoho dostanem domácí. Krůta a králík mají výhodu, že se dobře a rychle uvaří, takže během 30 minut je hotový domácí příkrm se vším všudy

červené maso (hovězí, telecí, jehněčí) dávám ze skleniček, případně když je k obědu pro nás polívka, tak ji dělám já či mamka neslanou dokud se maso neuvaří a to potom vyberu, vepřové zatím ne (do roka), rybu ještě taky neměl, ale chci brzo zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.3.12 12:21

Já začínala s krůtím, kuřecím a králičím. Pak jsem přidávala hovězí. Jehněčí a telecí měl zatím jen ze skleničky. Rybu jsem dala nedávno - to měl tresku, chystáme se tento týden na lososa. Nedávala jsem zatím vepřové, s tím počkám asi do toho roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.3.12 12:47

Začala jsem krůtím (z domácího chovu) a králičím. Kuřecímu nevěřím. Po 8m jsem dala hovězí a telecí. Teď tyhle masa střídám. Vepřové zkusím po roce a rybu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
27.3.12 13:05

Můžu se zeptat,proč vepřové a hovězí až později.Já dávám všechny masa malé, tak od cca 5 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
27.3.12 13:07

@kreali moje osobní důvody:

hovězí (dala jsem okolo půl roka, syn je na příkrmech od 4.5 měsíců)-přece jen červené maso je těžší než bílé, déle se tráví, trošku je to náročnější, tak proto.

vepřové (nedávám vůbec, až po roce)- já osobně ho nepovažuju za extra hodnotné maso, dítě potřebuje hlavně bílkoviny a těch je v jiných masech více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.3.12 13:15

první masíčko jsme kupovali ve skleničce.. myslím že to bylo drůběží.. bylo to takové pyré a vydalo mi to na 2 jídla.. pak jsem začala dělat domací tak že jsem si to vždycky rozvařila, v chopperu rozmixovala a zamrazila i s vývarem do kostek na led.. pak jen vyndat potřebné množství kostek,dát do zeleninky rozmrznou a mohlo se hamat.. zezačátku jsem dávala drůbeží (kuřecí, krůtí)a hovězí, vepřové a rybu jsme dali tak na 10 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí