Které odrážedlo je praktičtější?

Baba Jaga
10.10.10 20:22

Které odrážedlo je praktičtější?

Ahoj,prosím o radu,které odrážedlo je lepší a praktičtější,prostě které se víc užije.Klasické enduro nebo toto http://www.malvik.cz/…lo-jeep-dino Díky!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
10.10.10 20:23

enduro :palec: určitě se na něm prckům líp jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
10.10.10 20:25

My máme něco podobného tomu z odkazu, mašinku od Chicca. A já teda hlasuju pro ni. Odrážedlo jsme měli doma a během týdne šlo z domu. Neměla jsem nervy na ty věčný pády - možná na něm malá začala jezdit brzy, možná jsem měla vydžet, ale letělo. Na té lokomotivě jezdí od malička a zrovna před chvílí se tu na tom prohnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.10.10 20:25

Ahoj,nebyla na toto téme nedávno diskuse?Já taky uvažuju o něčem takovém,zrovna tento typ se mi zdá praktický,vzadu se může dítě držet za ruce a zkoušet chůzi,a spíš mi přijde stabilnější odrážedlo na 4 kolečkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.10.10 20:27
Potápka píše:
My máme něco podobného tomu z odkazu, mašinku od Chicca. A já teda hlasuju pro ni. Odrážedlo jsme měli doma a během týdne šlo z domu. Neměla jsem nervy na ty věčný pády - možná na něm malá začala jezdit brzy, možná jsem měla vydžet, ale letělo. Na té lokomotivě jezdí od malička a zrovna před chvílí se tu na tom prohnala.

Taky si myslím,že na „dvoukolovém“ odrážedle dítě víc padá.Já mám tedy doma trochu nešiku,tak ten by padal určitě :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.10.10 20:29

Na první učení- pro mladší dítě je ten Jeep super. Je stabilní.
Ale celkově je pak lepší a rychlejší a lehčí enduro a jakmile na něm začne dítko dobře jezdit, tak už na Jeep nesedne.
A i je lehčí pro rodiče venku nosit enduro, než jeep a dítě. :-)

U nás jsme využili obě vozítka u druhého dítka. Ale on je hypotonik a z endura padal. A teď už chce jen enduro.

Jo a pokud bys šla do endura - tak ještě rozhodni správnou velikost. Dělají větší a menší a pro děti +- dva roky staré, už je asi lepší to větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.10.10 20:30
momi33 píše:
Ahoj,nebyla na toto téme nedávno diskuse?Já taky uvažuju o něčem takovém,zrovna tento typ se mi zdá praktický,vzadu se může dítě držet za ruce a zkoušet chůzi,a spíš mi přijde stabilnější odrážedlo na 4 kolečkách.

Tak za mě, 4 koleča ne. Měli jsme toto: http://www.caryfuk.cz/…ross-policie a malýmu ta kolečka strašně zavazela. Odrážedlo dostal v roce, „pochopil“ ho až teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.10.10 20:31

Btw, co je myšleno „klasickým“ endurem? Nebyl by odkaz? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.10.10 20:35

Já jen ještě dodám,že pokud dvoukolové odrážedlo,tak bych raději Firs Bike,je to sice drahé,ale vyhrál v D-testu.Tímto se omlouvám D-testu za zveřejňování výsledku testů-vím,že by se to nemělo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.10.10 20:39

Momi- first bike dítě do dvou let - a spíš až do tří nezvládne.

Enduro je toto: http://odrazedla.heureka.cz/…rka/galerie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
10.10.10 20:39

Tento typ autíčka je super na doma, na zahradu. Na procházky po vesnici např. jsou lepší skladnější - Enduro je hodně rozšířený typ tzv. motorka, http://odrazedla.heureka.cz/…dlo-motorka/
tady po vesnici ji mají děti snad ve všech barvách, dělá se ve dvou velikostech, nižší už cca od roku, vyšší tak od roku a půl. Náš synek je už čtyřletý a stejně na ní pořád rád jezdí. Holky tak od roku. Je výhoda, že je lehká, skladná, hodíš na kočár.
Tento typ odrážedel se hodně dělá i čtyřkolový, že vepředu dvě kola, vzadu… To se nám osvědčilo méně, zejména menšímu dítěti ta přední kola překáží, jak dává nožičku dopředu.
Odrážedlo dvoukolové tzv. First bike bych brala až od 2 a půl dál, tam už se dítě musí naučit víc držet rovnováhu, naše holky se mi na to například ještě zdají moc malé a na motorkách to krosí.

• Citovat
  • Upravit
25324
10.10.10 20:41
Aladina píše:
Momi- first bike dítě do dvou let - a spíš až do tří nezvládne.Enduro je toto: http://odrazedla.heureka.cz/…rka/galerie/

Jojo,ono to u nás i tak vychází,malej je trochu línej na nějaký velký snažení :roll: a jak jsem napsala,je i trochu nešika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
10.10.10 20:44

tak určitě enduro.chtěla bych vidět jak na tom druhém jezdí 3leté dítě jak tam píšou.to by tak možná šoupalo kolenama po zemi.a maj na tom podle mě nožičky hrozně roztáhlé.my měli rovnou enduro a super.kolo odrážedlo pak od 2a půl let
ale nepíšeš jak máš staré dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.10.10 20:55

Ten First Bike jste kupovali nový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
10.10.10 21:34

za nás rozhodně enduro motorku, máme tu menší, prcek na ní jezdil než začal pořádně chodit. Máme půjčené i odrážedlo cross, je stabilnější, ale hůř se s tím prckovi blbne, má radši enduro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí