Které termály v Maďarsku?

rsisa
14.3.16 11:32

Které termály v Maďarsku?

Ahoj všem, prosím tip na maďarské termály, kde jste byli a jak jste byli spokojeni, mě láká Zalakaros, byli jste někdo, je to sice dál, ale prý jsou super..dík za všechny příspěvky!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
14.3.16 11:38

Ahoj nepamatuji si uz jmeno, ale lazne v ramci nemocnice nejak svaty neco… nebyly nic moc.byly pekny jen venku a ve vnitr to opravdu dost smrdelo sírou, ale nevim byla jsem tam v dobe tehotenstvi, takze je mozny ze to trosku skreslilo situaci a netehotnou by me to treba bavilo vic :-D jediny co z nich bylo hezky byla venkovni divoka reka ta byla fakt super. Tyhle lazne jsme si vybrali kvuli sleve :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
14.3.16 11:52
@antoinnetka píše:
Ahoj, my do Zalakarose jezdíme už několik let a jsme spokojení. Co konkrétně by tě zajímalo?

Ahoj, zajímá mě právě, jestli to stojí za to, jezdit takovou dálku, máme třeba blíž Sárvár i jiné, ale právě jsem někde ( nevím kde) četla tip, že Zalakaros je super, jde mi o čistotu a úroveň celkově a hlavně nabídka bazénů a atrakcí, aby bylo vyžití venku i uvnitř, a hlavně pro dítě, máme kluka, takového vodníčka :lol:. A taky okolí, jestli je kam zajít a tak..díky za info..

• Citovat
  • Upravit
3195
14.3.16 12:52

@antoinnetka jak dlouho předem je třeba objednat ubytování? A jezdit tam v létě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
14.3.16 13:50
@rsisa píše:
Ahoj všem, prosím tip na maďarské termály, kde jste byli a jak jste byli spokojeni, mě láká Zalakaros, byli jste někdo, je to sice dál, ale prý jsou super..dík za všechny příspěvky!!!

Jezdíme tam už 8 let ;) Za sebe - doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
14.3.16 13:59
@rsisa píše:
Ahoj, zajímá mě právě, jestli to stojí za to, jezdit takovou dálku, máme třeba blíž Sárvár i jiné, ale právě jsem někde ( nevím kde) četla tip, že Zalakaros je super, jde mi o čistotu a úroveň celkově a hlavně nabídka bazénů a atrakcí, aby bylo vyžití venku i uvnitř, a hlavně pro dítě, máme kluka, takového vodníčka :lol:. A taky okolí, jestli je kam zajít a tak..díky za info..

V Zalakaros mají skvělý vodní svět pro děti - v kryté i venkovní části. Moje děti to tam milují :D Dá se dělat hodně výletů po okolí. Super je přírodní rezervace Kis-Balaton. Kousíček od Zalakaros je rozhledna. U Balatonu jsou hrady (zříceniny), které stojí na vyhaslých sopkách, tak je z nich krásný výhled - nádherný je třeba Szigliget. Dál třeba barokní zámek v Keszthely, i ten Balaton je hodně blízko. Lázeňské město má všechny služby, které potřebuješ. Máme tam i oblíbenou restauraci, kde výborně vaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
14.3.16 18:48

Díky všem za příspěvky, byla jsem pryč, takže reaguji až nyní. Já si taky myslím, že to v Zalakaros bude dobré, takže tam asi pojedem, díky moc za zprávy všem!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix