Který kočárek je nej - Brio, Bugaboo, Seed?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
7.2.11 16:04

Který je nej???

Maminky,který kočárek je nej?? Brio,Bugaboo,Seed?? Uvažuji o těchto,ale nějak si nemůžu vybrat. Potřebuji vozit věčí nákupy,jezdit i terénem lehký prostě nej. Děkuji za postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
7.2.11 16:09

Který je nej???

BRIO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.2.11 16:10

BUGABOO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.2.11 16:12

Který je nej??

SEED PLI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.2.11 16:18

Jeste nejsem ani tehulka ani maminka, ceka nas teprve snazeni, ale jsem pro Bugaboo, je to muj vysneny kocarek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
7.2.11 16:20

Asi tezko ti nekdo rekne, ktery z nich je nejlepsi :-) prvni a treti neznam, Bugagoo se mi taky moc libil, ale slysela jsem spoustu lidi, ze si stezuji na ty predni mala kolecka, ze nejsou do terenu, a jsou tak moc otocna, ze je az tezke vezt kocar rovne :lol: Ale znam taky spoustu lidi, co s nim jezdi a nestezuji si. Sama jsem to nezkousela. No, kazdemu vyhovuje neco jineho. Nejlepsi by bylo si kocarek vyzkouset - s nakladem, aby byl zatizeny tak, jako kdyz v nem mas dite. (ja jsem jezdila s Teutonii, tereny jsme zvladali dobre i nakupy :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
7.2.11 16:20

Největší nákupní košík má Seed a je taky nejskladnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
7.2.11 16:28

Já mám bugaboo. Má ho i kamarádka už na druhé dítě asi 4tým rokem a je stále jako nový. A ten kdo si stěžuje na malá přední kolečka, si má jednoduše dokoupit velká, která k tomu mají jako zimní, nejsou otočná a jsou do terénu a do sněhu atd :-D Bugaboo je lehký, má nějakých 8-10kg. Sama jsem ho nedavno nesla do 3tího patra a tašky s nákupem nosím mnohem těžší :-) je skladný a lehce se rozkládá, do auta ho dáte jednou rukou. A i nákup se tam vejde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
7.2.11 17:28

mě osibně se zdá bugaboo moc nízký (nemyslím rukojet ,ale ,že korbička je nízko -takže blbý se do něj ohýbat ,ale jinak je hodně prostorný má spoustu kombinací .
ty ostatní neznám ,ale nejhezčí tady z těch fotek mi přijde Brio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
7.2.11 17:30
pavlak5 píše:
mě osibně se zdá bugaboo moc nízký (nemyslím rukojet ,ale ,že korbička je nízko -takže blbý se do něj ohýbat ,ale jinak je hodně prostorný má spoustu kombinací .
ty ostatní neznám ,ale nejhezčí tady z těch fotek mi přijde Brio.

tak holka co má 2metry by si buga asi nepořídila, ale mě při výšce 164cm naprosto stačí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.2.11 17:37

Zrovna nedávno jsem tyto tři taky srovnávala. U mě vyhrál Bugaboo - už mám objednáno. Potřebovala jsem kombinaci do města i do přírody (lehčí terén), snadno manipulovatelný a aby šel rychle složit do auta. Za normálních okolností vážím kolem 50kg, takže ocením i lehkou konstrukci. Malá kolečka se dají zaaretovat (nezatáčí), navíc mám objednané i velké přední do sněhu. Nákup dávám do auta, takže to neřeším, ale právě u Bugaboo mně přišla ta spodní taška docela malá a navíc pokud je nasazená korbička, tak i hůř dostupná. Protože korbička je dost nízko a je tím pádem těsně nad tou taškou.
Jestli jsi z Prahy, tak v Průhonicích v obchodě mají všechny 3 tyto kočárky a tam ti je předvedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.2.11 17:43

Děkuji za postřehy,bohužel nemám možnost si je prohlédnout osobně, jsem z Náchoda, takže tady tak velký vyběr není. Seed skoro nikdo nemá, protože to je novinka, je to zvlášní kočár. Bugaboo se mě taky moc :-D. Brio asi vynechám. A budu se rozhodovat SEED nebo BUGABOO.

Příspěvek upraven 07.02.11 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.2.11 17:56

Nej kočárek je ten který vyhovuje dítěti, tedy je alespoň 80cm uvnitř dlouhý a dostatečně široký, má velký košík, nejlépe kovový, aby se neprověšoval, musí houpat (což většina nehoupe) a musí projet terénem, sněhem a štěrkem (takže 4kolka s velkými koly) + polohovací záda nejsou marná. Z mého okolí většina mamin kupovala kočár „aby se mi líbil“ a pak bohužel v pár měsících přendavaly miminka do kárek. Děs.

Příspěvek upraven 07.02.11 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.2.11 18:10

Na Brio jsem moc dobre recenze necetla, i na zivo mi prisel moc hrkaci… takze jsem ho zamitla.

• Citovat
  • Upravit
14
7.2.11 18:24

Náhodou postřehy o SEED PLI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat