Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Háta_x píše:
Nej kočárek je ten který vyhovuje dítěti, tedy je alespoň 80cm uvnitř dlouhý a dostatečně široký, má velký košík, nejlépe kovový, aby se neprověšoval, musí houpat (což většina nehoupe) a musí projet terénem, sněhem a štěrkem (takže 4kolka s velkými koly) + polohovací záda nejsou marná. Z mého okolí většina mamin kupovala kočár „aby se mi líbil“ a pak bohužel v pár měsících přendavaly miminka do kárek. Děs.Příspěvek upraven 07.02.11 v 18:16
tak já nekupovala buga protože se mi líbí, ale protože ho mám vyzkošený u kamarádky a vím, co vše s tím dělá a co vše vydrží:-) Takže já bych ani jiný nechtěla, protže jak mě, tak mimi vyhovuje. Do roka měla obě holky v hlubokém, pak šli do sporťáku.
to s tymi koleckami pocujem prvykrat a musim povedat, ze ma to prekvapilo. mame bugaboo a nikdy mi nejazdi dokriva.
do terenu si mozes kupit zimne kolecka alebo zaseknut tie male alebo otocit rukovet a mas vpredu velke a vzadu male.
nakupny kosik je velky. je pravda, ze tazsie pristupny s hlbokou korbickou, no zvyknes si, so sportakom bez problemov.
aj 2m zenska by si ho kupila, prave preto, ze neviem o inom kociari, ktory ma vytahovaciu rukovet.
ak svieti slnko alebo fuka, rozhodne vyuzijes moznost nielen otocenia rukovate, ale aj jednym zacvaknutim otocis celu korbicku.
kociar je lahucky, super skladny.
ked sa ti uspini potah, jednoducho odopnes suchace a das to do pracky.
ja teda neviem, ale nemam, co by som tomu kociaru vytkla.mozno iba taku malickost, male okienko na plastenke do dazda.
za mna rozhodne bugaboo AAAAAAAAAAAAANO ![]()
Tak jsem se rozhodla bude to Bugaboo zatím samé nej i já si to myslím moc děkuji za vaše postřehy
kyticak píše:
Tak jsem se rozhodla bude to Bugaboo zatím samé nej i já si to myslím moc děkuji za vaše postřehy
Doufám, že budš spokojená! Já se už nemužu dočkat, až s ním vyrazím ven, zatím se na něj chodím jen dívat
Ale jak už jsem psala, mám s ním zkušenosti od kamarádky přes 3 roky ![]()
Potřebovala bych znát zkušenosti s tím sportákem Bugaboo. Není v tom mimčo moc odkryté? Je k tomu i nánožník? Přijde mi to divné jen také prkýnko s pruhama. Neviděla jsem ho naživo a nevím jak v tom to dítko je, můžete mi prosím některá říct zkušenosti nebo jste prostě sporták koupili jiný - což nechci!!! Díky moc
Tak originalni nanoznik BGB nema, ale podle me tam dite vylozene odkryte neni. Zkus si vygooglit nejake foto a posud sama ![]()
Ale ja jsem s kocarem spokojena a nemenila bych
Dobrý večer. Originalni nanoznik BGB nemá, ale na mimibazaru jsou maminky které šijí nánožníky a různé věcičky na BGB. Sama jsem si nechala nánožník ušít a jsem spokojená.
A co teda pouzivate na zimu? Mate jejich originalni fusak, nebo staci treba EMITEX fusak?
Staci jakykoli fusak, je to podle me jedno…ale je tam 5bodovy pas, tak aby i fusak byl takovy ![]()
@kyticak píše:
BUGABOO
Jednoznačně Bugaboo mám ho a jen a jen spokojenost…Pavlík mi rychle rote tak ho na podzim hodím do sportáku a vůbec nevadí že nesedí ptž je to navrženy tak že mimčo má vždy rovný zádička a pouze nožky na hoře..což děti dávají samy..ale jiný kočáry nejdou ani polohovat na rovno nebo na rovno, ale dítě leží takto si ho dám jak kdyby do sedu, ale s rovnými zády..už se těším..a korbička patří ktěm větším, ale já mám obříka..a ty doplňky ![]()
A fusak taky od Bugaboo..nemůžete do takovýho kočárku dát Emitex..to je jak kdyby ste do Ferari dali sedačky ze škodovky ![]()
Mě se i ten fusak víc líbí, ale ted jsme teda uflakli balik za kocárek, takže snad nebude tuhá zima - ze vydrzime bez fusaku treba do prosince
pak poridime
@kakamyllka píše:
Mě se i ten fusak víc líbí, ale ted jsme teda uflakli balik za kocárek, takže snad nebude tuhá zima - ze vydrzime bez fusaku treba do prosincepak poridime
Cože bez fusaku do prosince???
my te´d koupily z druhé ruky Paul frank barevný je nádherný..paní měla 4fusaky takže opravdu min. používaný za 2500,– tak mám radost..a prý sou hodně teplý hlavně ty paul frank…ale pokud budete kupovat z druhé ruky nejlépe osobní odběr, na jeden sem se byla dívat a byl strašný bylo vidět že je hodně praný takový už tenký, hodně ohybnej..což ten co mám je pevnej bez žmolku…
To jsem samozrejme rekla s nadsazkou
je mi jasne ze budu muset fusak vytahnout driv - jeste do bugaboo. Za ty penize uz bych asi poridila orig bugaboo.
@kakamyllka píše:
To jsem samozrejme rekla s nadsazkouje mi jasne ze budu muset fusak vytahnout driv - jeste do bugaboo. Za ty penize uz bych asi poridila orig bugaboo.
To je originál Bugaboo ale limit. edice normálně stojí 4000kč a ten co sem koupila je jako nový není vidět že by se používal…
Bugaboohttp:… //www.blesk.cz/clanek/celebrity-kralovske-rodiny/195941/holka-nebo-kluk-kralovsky-par-kate-a-william-koupili-modry-kocarek.html