Který kočár vybrat

10
1.7.23 18:17

Který kočár vybrat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s Roan Bloom Night trip, Kunert Rotax nebo Jedo Tamel.
Tyhle tři mám vybrané a nevím který.
Jsem z vesnice a potřebuji aby v terénu vydržel :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.7.23 18:40

Máme přímo Kunert rotax. Moc mě překvapil. Příjemně. Líp jsem si vybrat nemohla.

• Citovat
  • Upravit
34322
1.7.23 21:13

Vsechny tri vazi 14/15 kg, to bych zahodila v prvnim prikopu…

Koukej hlavne na podvozek, dobre odpruzeni, ja preferuju nizkou hmotnost a pokud mate kopce, tak je dobra i pribrzdovaci brzda, kterou mam pocit maji ale akorat terenni trojkolky - joggery, proste kocary na beh/brusle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11199
1.7.23 21:40

Líbí se mi ten poslední- Jedo. Já měla na vesnici velký kočár, s velkými nepohyblivými koly a TOP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.7.23 21:49

My máme Roan Bass next a jsme max spokojeni. Ale pokud budete jezdit na vesnici louky pole lesy, raději bych hladala mezi kočárky s velkými pevnými koly - třeba roan emma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.7.23 23:06

Sla bych do trojkolky s ruční brzdou.
S laskou vzpomínám na Bohemia patron apollon alux, že čtyřkolek nejlepší.
Jenže takovou už neseženete takže trojkolky s ruční brzdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejnarka88
19.7.23 10:21

Hele určitě bych uvažovala o lehčím kočárku, zvlášť pokud máš nějak horší terén. Trojkolek sem se upřímně vyhýbala, nikdy na mě nepůsobily stabilně. Ale to je samozřejmě na každém. Já mám teda děcka už velký, ale kámoška teď pořizovala od Joolz nějaký Aer+, tuším že ho brala z crystalbaby, lehkej, odpružený kolečka. Já ho zkoušela a mě se teda moc líbil. A složení jednou ruko teda, to za mě moc nebylo. :D Teď je takových vychytávek všude, tak si to užívám aspoň u těch kamarádek. :) Ale věřím že vyberete ten nejlepší pro Vás a prcka. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4