Terénní moderní kočárek do 5000 KČ

1
29.6.23 14:29

Terénní moderní kočárek do 5000 KČ

Ahoj holky

Můžete mi prosím doporučit hluboký kočárek pro novorozence :

• vhodný do lesa i do města - hlavne do snehu
  • v kterém bude mít díte pohodlí (dostatečne odpružený)
  • hledám z druhé ruky - do tých 5000 KČ s príslušenstvím
  • prepokladám že po 1- 2 roku to prodáme dále, takže nevadí když z neho vyroste

Děkuji moc za všetky nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kocicka1987
29.6.23 14:57

Takko dalga lift, ale nevím, jak se pohybují z druhé ruky, my ho měli nový a v roce jsme k němu pořídili vozík Chariot cx1, protože sporťák s větším dítkem už je pak trochu vrátký, i když má 4 velká nafukovací kola…ale zase byl velký třeba na spaní venku a šel dat do úplného lehu a po směru, i protisměru 😊Nechali jsme si oba povozy na druhé 🤩

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.6.23 15:18

Roan marita nebo emna, to ti projede i dvacet čísel sněhu a jakýkoliv terén. Nekoukej po kočáru s předními otočnými koly, to jsou ve srovnání s pevnými koly v jedné stopě hrozný hrkáče. Do sněhu a terénu jen pro zlost.

• Citovat
  • Upravit
Eva.asdfghjkl
29.6.23 15:37

Dobry den, prodavam emmaljungu, projede vse. napiste kdyztak zpravu. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
34322
29.6.23 15:40

Co je pro tebe „moderni“…?
Chces ctyr nebo trojkolku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
29.6.23 16:19
@Janli píše:
Roan marita nebo emna, to ti projede i dvacet čísel sněhu a jakýkoliv terén. Nekoukej po kočáru s předními otočnými koly, to jsou ve srovnání s pevnými koly v jedné stopě hrozný hrkáče. Do sněhu a terénu jen pro zlost.

To nemusí být vždy pravda. Měli jsme Jané Crosswalk a zvládal mnohé. Bazar se dá sehnat do 5000 úplně v pohodě.
Představta že tahám 2 leté dítě v kočáře bez zatáčení přední osy. Uf.

Jinak jsme měli hodně kdyby Asahy, který měl aretovací natáčecí přední osu ( dnes už se nevyrábí) a i do sněhu to byl bomba kočár.

• Citovat
  • Upravit
4385
29.6.23 16:53

@JuditaK Jaké příslušenství si představuješ? Píšeš o hlubokém, ale dále uvádíš, že ho plánujete v roce až dvou dítěte prodat, tak to asi myslíš i včetně sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.6.23 16:58
@kocourGarfield píše:
To nemusí být vždy pravda. Měli jsme Jané Crosswalk a zvládal mnohé. Bazar se dá sehnat do 5000 úplně v pohodě.
Představta že tahám 2 leté dítě v kočáře bez zatáčení přední osy. Uf.Jinak jsme měli hodně kdyby Asahy, který měl aretovací natáčecí přední osu ( dnes už se nevyrábí) a i do sněhu to byl bomba kočár.

Moje dítě mělo ve dvou letech dvacet kilo a můžu ti říct, že v maritě jsem ho vozila radši než ve sporťáku s otáčecíma kolama. I když ti to přijde divný, tak marita v lehkosti ovládání vyhrávala na celé čáře.

• Citovat
  • Upravit
69023
29.6.23 17:10

Tak on je rozdíl mezi projet a projet komfortně. Mně tu přísahala známá, že jí místní bahnité údolí zvládá Valco. Tak jako… zvládá, no.
Osobně taky hlasuji za čtyři pevná kola. Měla jsem je výměnná, takže jsem se mohla během minuty rozhodnout, jaká chci, a když se jednalo o terén, tak neotočná vítězila na plné čáře. No… ona neotočná vítězila i mimo terén, otočná jsem nejvíc ocenila do MHD, nákupáků a rovný terén (mimo rozbombardované chodníky). Zvlášť u hluboké korby - sporťák bych pak klidně volila operativně, už budeš mít nějaké zkušenosti, co ti vyhovuje. Já např. zjistila, že nejkomfortnější je pro mě do terénu nosit dítě v šátku na zádech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí