Který kočárek je lepší?

281
2.9.13 15:35

Který kočárek je lepší ???

Ahoj holky dám sem dva odkazy a chtěla bych poradit který z těch kočárku je lepší čekám první mimčo tak se v tom zatím moc nevyznám. Děkuji

http://www.e-cipisek.cz/…y-kombinove/

http://www.ihappy.cz/…snal-wiking/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10032
2.9.13 15:47

@Kančík jen jsem je prolítla a neznám tyto značky, takže v tom neporadím, jen co jsem si všimla, tak hl. korba u 1.odkazu je dle mě malá… jen 77cm na délku… ta druhá má už 84cm, což je rozdíl… já po zkušeností, bych se rozhodovala dle rozměrů… i sporťáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
2.9.13 15:49

Ale chce si to osahat kočárky osobně… je to lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.9.13 15:50

Zalezi kolik chces do toho kocarku vrazit penez? Ale me osobme se libi ten druh odkaz. wiking

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.9.13 15:50

Ten ARTE kočárek má kamarádka a mě se teda vůbec nelíbí. Přijde mi hrozně masivní a vypolstrovanej. Hlavně měla docela dost problémy s kolečkama, dost často je píchla. No za mě nic moc, ale proti tomu cos vybrala jako druhý, tak to radši tenhle… já bych nebrala ani jeden, nelíbí se mi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
2.9.13 15:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.9.13 16:32

Je to úplně jedno, oba dva to jsou „polaci“ :-( Pokud chceš za každou cenu nový, a le levný kočárek, v tom případě bych z těchto dvou volila ten, který má větší korbu (ovšem otázka je, jestli je ve skutečnosti opravdu větší, bohužel to prodejci často měří každý jinak.. JInak se liší pouze v detailech. Jezdit se bude s oběma stjně - blbě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
2.9.13 16:37

@Kančík Já osobně bych do těchto polských kočárků nešla, ale to je každýho věc. Jsou sice levný, ale bezpečnost dětí by měla být na prvním místě. Hodněkrát jsem u nich slyšela, že nedrží korbička, upadne kolečko nebo tak něco. Ale když to finanční situace nedovolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.9.13 16:42

Já jsem taky měla první kočárek polský. byly jsem hloupá a chtěl jsem za každou cenu pro první miminko nový a na nějaký značkový peníze nebyly. Teď už bych radši koupila nějaký kvalitnější z druhé ruky. Maminky je někdy prodávají velmi levně. Navíc kvalitní kočárek je i podvou dětech ve velmi dobrém stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
2.9.13 16:58

Nejlepší je kočárek si osobně vyzkoušet, hlavně i sporťák. Koukej na rozměry korby, jak je skladnej, kolik váží. Taky jsem měla polskej kočár a už nikdy :cert: Za slušný peníze seženeš i pěknej značkovej z druhý ruky ;)
A hlavně nekupuj polskou autosedačku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
2.9.13 16:59

Ja mam teda tako a kromě trošku užšího sportáku nemuzu nic namítat a to jsem s ním projela kde co, mala v něm skáče jak blázen a není šance, že by něco upadlo, vše ma dvojte jištění, když nasadím korbu nebo sportak, ani se to nehne. Kolo jsem nepichla ani jednou. stala se mi tedy výrobní vada, ale to bylo takoveho charakteru, že se to mohlo stat na jakemkoliv kočárku a ihned jsem dostala celý nový podvozek.

@Kančík vím, že u prvního dítěte je to trošku jiné, ale ze své zkušenosti, už bych nový nekupovala, je to zbytečná investice. Dají se koupit na bazarech kočárky téměř nove za půl ceny i méně. Důležitý by byl osobní odběr.

Každopádně, doporučuji kočár dobře osahat a zkusit vícero typů v obchodě.

vyplatí se veliká korbika a jízda pro i proti směru, polohovatelné záda u obojího, nastavitelná rukojeť, odpružená kolečka. Pokud budeš jezdit s kočárkem i sama, neměl by vážit 20 kilo, i těžší se najdou, když přidáš dítě a např nákup, tak máš co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.9.13 17:01

No je fakt, že sporťáky jsou slabinou těch polswkých kočárků. My jsme měli Dorjan Danny Sport a jako hluboký super (když pominu, že nám odpadlo kolečko :-)), ale když jsem přešla na sporťák, tak jsem dennodenně nadávala. Jinak některé polské kočárky (třeba ten Dorjan) mají možnost dokoupit adaptéry na Maxi Cosi autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
2.9.13 17:03

@alviola no, ja ten muj tako miluju, ale v zime jsem taky nadavala, fusak, kombineza a mala byla jak sardinka a to neměla ještě ani rok. Jezdila jsem v zime s quiny speedy za 600 stovek z bazaru:DD teďka nemam problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
2.9.13 17:05

Já mám tenhle (černo-žlutý)

http://www.detskyruzek.cz/…captiva_2013

vzali jsme i autosedačku a jsem maximálně spokojená!!!
má kupu detailů a vychytávek a ve skutečnosti je podstatně hezčí :D
kdybych vybírala znova, tak vemu zase tenhle

Příspěvek upraven 02.09.13 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.9.13 17:07

@MarieOVMUC A to máš ten Tako s přehazovací rukojetí? To jsou docela dobré a bytelné kočárky.
Já jsem spéíš měla problém, že malý byl těžká váha a já jsem ho navíc v tom sporťáku vozila čelem k sobě. A ten kočárek byl konstrukčně tak blbě vyřešený, že měl blbě těžiště a těžko se ovládal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí