Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky co jezdíte, jak jste spokojené s tímto kočárkem? Hlavně se sporťákem? Jak dlouho jste vozili?
Máte zkušenost s Mutsy Urban Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy Urban RiderMěla sem Mutsy Urbanrider, ne ten NEXT, nevím, v čem se liší. Nástavba na něj bude úplně stená - NEXT i stará verze. Na mimino fajn, nikam jsem nejezdila MHD ani autem, takže jjsem neřešila váhu ani skladnost. Super na procházky do terénu, fakt tank. Přitom ve městě i v obchodech dobře ovladatelný. Kámen úrazu nastal, když bylo mimino starší - prochajdy nebavili mě ani mimino, navíc do terénu byl stjně nejlepší šátek. Častěji jsme už ezdili do centra MHD, na tahání do busu, po schodech do metra ten kočár fakt není. Stejně tak do kufru auta- je fakt velkej. Sportovní nástavba je fakt pitomá - úzká, nejde pořádně do lehu, nánožník tak ppitomej, že sem ho nekoupila. S druhorozenou jsem měla už en hlubokej kočár, šátek a golfáče.
@Lama Lama díky za názor, právě, že čtu na tu sportovní verzi samá negativa. Já snad žádnej kočár nepořídím
to je dilema
NEXT znamená jen variantu s koženou rukojetí…
Kočárek jsem měla a spokojená jsem s ním byla moc, bezvadně se s ním jezdilo i v terénu pole-louka-les, kam jsme vyráželi skoro každodenně a po městě samozřejmě super.Moc jsem ocenila tu natáčecí nápravu, lehounce se zatočilo do jakéhokoliv směru. Nevadilo mi na něm nic, akorát když bylo malému tak rok a půl, dorostl hlavou do spodku boudy, takže ji už měl těsně naraženou na hlavě…Takže pak jsem kočárek prodala, ale vzpomínám na něj jako na jeden z nejlepších, co jsem měla. Například Teutonia měla tu boudu taky takto nízko a ještě malou sedačku..Váha mi nevadila, příliš jsem s ním necestovala.
@zoretka díky. A se sportovní verzí si jinak byla spokojená? Měl malý dost místa? Nebyl moc úzký? Díky za vyjádření ![]()
Úzký určitě není, měla jsem tam ještě podložku-polstrovanou a opravdu bez problému. Ani jsem nepozorovala, že v lehu by byl mezi opěradlem a sedátkem nějaký schůdek, jak jsem někde na diskuzích četla. Opravdu byl moc fajn, ale tak co vyhovuje mně, nemusí být pro všechny, to je jasné…
@zoretka to jo, na každý kočár někde něco najdeš, je to o prioritách
já čtu plno negativ na ten sporťák, ak jsem ráda, že jsou i lidi spokojení
jako ty. A do auta se vešel? Nemám kombík, průměrný kufr.
Tak on zas na tu velikost je celkem skladný, ale neporadím, my máme velký kombík, já ho tam většinou hodila celý, jen stáhnutou rukojeť
…Nejlepší si to vyzkoušet