Který taneční kroužek bude lepší?

Kobea
15.9.16 20:29

Který taneční kroužek bude lepší?

Mám dvojčata v 5. třídě. Kluka a holku. Vybíráme kroužky. Syn bude pravděpodobně dělat street dance, dcera si vybrala standardní a latinsko-americké tance.
Jde mi o dceru. Ta si vybrala kroužek, který vede vedoucí taneční školy. Vůbec netuším, jestli se tam dostane. Taky mám dost obavy, že tam bude hodně holčiček a málo chlapců. Tedy že asi nepůjdou moc do páru.
Já si myslím, že by bylo pro dceru lepší, kdyby chodila na street dance, protože tam nepotřebuje partnera, tedy může tancovat sama (není odkázaná na to, jestli na ní zbyl tanečník).
Poraďte, co by bylo lepší. Někdo třeba máte zkušenosti s jedním nebo druhým typem tance. Nechci, aby dcera celý kroužek seděla na lavičce, protože nemá s kým tančit. Je to jen můj odhad podle toho, jaké mám s tanci zkušenosti já (v dospělosti jsem přešla na tance, kde tanečník nebyl nutný). Neznám nikoho z těch kroužků, takže se ani nemůžu zeptat, jak to tam chodí. Vím, že můžu být taky úplně vedle :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13242
15.9.16 21:01

Možná nejsi vedle, kluků je tam nedostatek, ale nechala bych to na dceři.
Ono ani tyhle tance nejsou ze začátku o párovém tančení.
Pokud ji to nebude bavit, řekne to sama a může začít chodit jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.9.16 21:13

@Kobea nemate u obou krouzku ukazkove lekce zdarma? U nas to maji jak street dance krouzky, tak i bezne krouzky, co porada mistni Sokol. Nebou do obou krouzku zavolej a zeptej se, kdy se muzete s detma prijit podivat… :think:

• Citovat
  • Upravit
Kobea
15.9.16 21:58

Ukázková lekce na street dance není, protože to je školní kroužek. Tam se rovnou přihlašuje.
Na ty druhé tance je zápis o dva dny později, bude to ve škole dětí, ale lektorka není z řad učitelů školy.
Mám právě trochu obavu, jestli se tam vůbec dostane. Pokud ne, bude mít smůlu, protože ten školní kroužek už bude dávno obsazený :nevim:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi