Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mě vibrační lehátko to bylo jediné kde malej chvíli vydržel sedět a koukat když sem třeba vařila, jinak se chtěl pořád chovat
jinak asi nic, měla jsem a mam hodné dítě co mi všechno usnadňovalo ![]()
Kafe pro mne a hotove prikrmy pro děti. Teď když jsou větší, tak uz je to na pohodu
naštěstí jsem nic nepotřebovala. Jen teda jedna rada pokud je miminko hodný a v klidu spí během dne, tak aspoň jedno to spaní absolvovat taky.
Ne nadarmo se říká, že když spí miminko má spát i maminka.
Za nas rozhodne satek/nositko, protoze bez toho bych uz byla davno v blazinci
bylo to dlouho jedina moznost, jak mala usinala, ted kdyz sabotuje kocarek, je to taky zachrana a jelikoz ma v 9 mesicich 12 kg tak tahat ji na rukach uz uplne neslo ![]()
Videochuvicka, elektricka odsavacka, vibracni lehatko, termoska na teplou vodu… Zacatky byly krusne
ale vse se casem podda ![]()
@radkka píše:
Manželhned po něm hačka.
Zrovna jsem taky chtela napsat manzela ![]()
@Tichošlápek píše:
Kafe pro mne a hotove prikrmy pro děti. Teď když jsou větší, tak uz je to na pohodu
Kdyz jsem cetla nadpis, napadlo me to stejne. Kafe.
“Sklenicky” jsou urcite super vychytavka, ja varim drtivou vetsinu, ale na cestovani nebo vylety se to fakt hodi, kdyz je ditko zvykle na oboje.
![]()
Jinak mne jeste obcas dost pomuze Krtek, kdyz delam neco u ceho nechci asistenci (napr. manipulace s hydroxidem do odpadu atp.).
![]()
Edit: fuj hrubka
![]()
Příspěvek upraven 16.11.18 v 13:47
Nositko, od 3m do ted – 15m. Na ven, na uspani v rekordnim case i bez kojeni.
Mě pomohl hodně šum. Máme i šumícího méďu, ale nejvíc jsem používala aplikaci ve starším mobilu bez simky. Dceři je 7 měsíců a používám stále. A Balonix med kvůli nadýmání. A muž samozřejmě - první 2 měsíce nakupoval a vařil. Pak už jsem se stabilizovali
Hodně štěstí ![]()