Polštář, peřina a matrace pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
496
11.11.18 20:17

@martinkaaa89 jedno dítě má peřinu z Matějovského, druhé z Lidlu. Polštář má jen starší z Mobelixu. Ten má asi od 4 let. 2,5 leté spí bez polštáře, protože stejně nespí tam, kde by byl polštář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2202
11.11.18 20:25

Taky mám pro děti peřiny / deku a polštář z lidlu, hlavně aby byly pratelné. My máme na léto taky, v zimě mám ráda péřovku. Polštáře máme dospělá i péřové, děti pratelné lidl. Matrace z obchodu s nábytkem, žádné drahé, potah - nepropustnou podložku emitex a druhá lidl. Žádný rozdíl v nich nevidím, krom ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
12.11.18 07:33

Detem jsem kupovala luzkoviny v Jysku. Oboji z duteho vlakna a praci. Maji celorocni takove, co v nich neni v lete horko a v zime zima.
Matrace z obchodu z nabytkem, takove, na kterych se nam dobre lezelo. Jen dej bacha na vysku, holce se nam podarilo koupit matraci moc vysokou a nejdou na ni bezna prosteradla 90×200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
13.11.18 20:24

@Svistice aha, už jsem koukala, tak asi taky koupíme v jysku, můžu se zeptat kolik jsi dávala za matraci a v jakém přesně obchodě, děkují :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
13.11.18 21:02

@martinkaaa89 Uz si to presne nepamatuji. Okolo 3000 a kupovali jsme to v lokalnim obchode s nabytkem, pres ktery jsme detem objednavili i postele vcetne rostu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
29.11.18 17:50

A jaké máte, prosím, polštáře? Hledám pro 3 a 5 let, pohodlné, ze kterých nesklouznou, nebude je bolet za krkem… Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
30.12.19 15:34

Ahojte
přemýšlím jakou peřinu a polštář koupit dceři. Jsou jí dva a kupovat malou mi už přijde nesmysl.
Aby se dala i vyprat normálně v pračce. A neudělali se tam z toho chuchvalce.
Díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.12.19 15:38
@topkiss píše:
Ahojte
přemýšlím jakou peřinu a polštář koupit dceři. Jsou jí dva a kupovat malou mi už přijde nesmysl.
Díky za radu :)

Zbytečne? V lidlu jsem teď brala asi za 250 a 150 povlečení ve slevě. Je to nějaký 100×140

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
30.12.19 15:41

@Bubla Bůčková
S povlečením problém nemám. :) Spíš netuším, kde sehnat kvalitní peřinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
30.12.19 15:41

@Bubla Bůčková Deti mely jako batolata 60 x120. Ve trech letech jsme menili za klasickou velkou perinu (z jysku, dute vlakno, praci v pracce), protoze ta mala uz byla na zachumlani proste mala, a to jsou oba tezce podmerecni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.12.19 15:48
@Svistice píše:
@Bubla Bůčková Deti mely jako batolata 60 x120. Ve trech letech jsme menili za klasickou velkou perinu (z jysku, dute vlakno, praci v pracce), protoze ta mala uz byla na zachumlani proste mala, a to jsou oba tezce podmerecni.

Aha. Já mám ročního a přijde mi hrozně malinký na velkou a to má asi 80 cm. No uvidíme taky až to dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.12.19 15:49
@topkiss píše:
@Bubla Bůčková
S povlečením problém nemám. :) Spíš netuším, kde sehnat kvalitní peřinu :)

Jo za 250 mají sadu polštář a peřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
1.1.20 17:00

@topkiss koupila bych už normálně velké peřiny a mrkni třeba tady , jsou kvalitní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
1.1.20 19:24

@Káťa19
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16098
1.1.20 19:35
@topkiss píše:
Ahojte
Díky za radu :)

Dost záleží, jaké máte teplo/zimu a jak to vyhovuje dceři. Moje děti pod teplejší dekou nevydrží a odkopávají se. Nakonec jsem koupila v Jysku deku, která je spojená cvočky ze dvou tenkých - dá se z ní udělat jedna teplá (kdyby v budoucnu přestaly být děti tak horkokrevné) - zatím dětem vyhovuje, že mají tu tenkou. Kvůli alergiím máme s umělou výplní, pratelnou na 60 (i proto mi vyhovuje, že nejsou tak objemné a vejdou se do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí